Congres in Beeld

Congres in Beeld is professionele fotografie voor congres, vakbeurs & evenementen.

Waarom is Congres in Beeld bijzonder? Heel eenvoudig eigenlijk. We weten wat we kunnen en wat onze sterke punten zijn. We weten ook waar anderen beter in zijn dan wij zelf. We fotograferen liever erg goed dan dat we een heleboel dingen redelijk doen. Om aan de hoge verwachtingen van onze klanten te voldoen, hebben al onze fotografen een gedegen opleiding doorlopen. Stuk voor stuk vakmensen op het gebied van congresfotografie.

Geen enkele opdracht is hetzelfde. Daar zijn we ons van bewust en leveren daarom maatwerk. Door deze benadering kunt u als klant optimaal profiteren van onze expertise. Congres in Beeld is de perfecte balans van talent, service en professionaliteit. Onze ervaring heeft ons tot de logische keuze gemaakt voor een reeks van Nederlandse toonaangevende organisaties en bedrijven.

Onze klanten rekenen op ons als het gaat om fotografie van hoog niveau met een grote toegevoegde waarde. We zijn blij met dit vertrouwen.Daarom stellen we alles in het werk om te voldoen aan die verwachtingen. Telkens weer. Bij het kiezen van een fotograaf is het belangrijk dat u kiest voor mensen die geven om uw gasten op dezelfde manier als u zelf doet. Congres in Beeld is uw fotograaf.

Foto: (c) Congres in Beeld - Week van der Ondernemer - www.congresinbeeld.nl

Meer informatie over Congres in Beeld: www.congresinbeeld.nl

Het Sprekersburo maakt gebruik van de foto's van Congres in Beeld.

Congres in Beeld
Waterwereld 4
5658 RK Eindhoven
Tel: 085 - 401 2485
E-mail: info@congresinbeeld.nl
KvK 17064263
Lid Nederlandse Fotografen Federatie

Wij geven u persoonlijk advies en helpen u met het vinden van de juiste spreker, dagvoorzitter of presentator voor uw evenement. Bekijk ook eens onze inspiratiepagina of neem contact met ons op. Wij helpen graag.

Contact Het Sprekersburo

Of bel met Het Sprekersburo

0321 - 317 121

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Mis niets van Het Sprekersburo. Schrijf u vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang periodiek online informatie over onze sprekers, dagvoorzitters, presentatoren, performers, tips en het laatste nieuws.