Remy Gieling inhuren als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Remy Gieling

Zijn lezingen gaan over onderwerpen als technologie, innovatie, artificial intelligence, ChatGPT, generatieve AI en innovatiereizen

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 3.500 tot € 5.000

Om Remy Gieling te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Remy Gieling boeken als spreker

Technologie-expert, techwatcher, co-founder ai.nl en spreker

Remy Gieling is expert op het gebied van kunstmatige intelligentie, ChatGPT, digitale innovatie, leiderschap en ondernemen.

Hij is de oprichter van ai.nl en voormalig hoofdredacteur van de toonaangevende vakmedia MT/Sprout. Voor RTL Z presenteert hij het programma Cyber Sessies.

Hij vertaalt de complexe digitale wereld naar groeikansen voor jouw bedrijf en stelt de changemakers van dit moment in staat om hun verhaal te delen. Ook weet hij dit begrijpelijk te maken, door te verbinden met het publiek en ze vol enthousiasme een kijkje te geven in de toekomst.

 

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Remy Gieling

Remy Gieling verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Remy Gieling kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Remy Gieling

Lees meer over Spreker Remy Gieling

Remy Gieling is een expert op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), ChatGPT, digitale innovatie, digitale veiligheid en ondernemerschap. Hij is de oprichter van ai.nl, leidt The Automation Group, en is voormalig hoofdredacteur van de vooraanstaande vakmedia MT/Sprout. Bij RTL Z presenteert hij het programma Cybersessies. Hij vertaalt de complexe digitale wereld naar groeimogelijkheden voor jouw bedrijf en stelt de vernieuwers van vandaag in staat hun verhaal te delen. Hij weet dit op een begrijpelijke manier over te brengen, door contact te maken met het publiek en hen met enthousiasme een kijkje te geven in de toekomst.

Over spreker Remy Gieling

Welke bedrijven en innovaties zullen de wereld van morgen veranderen? En wat maakt deze bedrijven zo succesvol? Remy Gieling transformeert digitale trends in jouw volgende businesscase en spreekt dagelijks met de vernieuwers van morgen. Hij stelt prikkelende vragen, is nieuwsgierig en weet digitale innovatie aantrekkelijk te maken voor elke doelgroep. Sinds 2023 is hij samen met Job van den Berg partner en mede-eigenaar van ai.nl. Samen runnen ze ook The Automation Group, een AI-softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in het integreren van generatieve AI om bestaande processen te automatiseren bij een groot aantal bedrijven.

Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten

Remy is co-auteur van het recent verschenen boek "Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten", uitgegeven door Haystack. Als partner en mede-eigenaar van ai.nl neemt hij jouw publiek mee om de urgentie te voelen en snel resultaten te behalen.

De groeikansen van AI

Remy spreekt dagelijks met de aanjagers van verandering. Hij begrijpt als geen ander de kansen en uitdagingen van toekomstige technologieën. Dankzij zijn helicopterview ziet hij innovaties van mijlenver aankomen en maakt hij ingewikkelde theorieën begrijpelijk voor iedereen. Zijn boek "Ontdek de groeikansen van AI" werd in 2021 genomineerd voor Managementboek van het Jaar.

Cybersessies

Als journalist interviewt Remy de drijvende krachten achter startups, scale-ups en incidentele mislukkingen voor de camera en op podia. Zijn rol als voormalig hoofdredacteur van de vooraanstaande vakmedia MT (Management Team) en Sprout heeft hem een expert gemaakt op het gebied van leiderschap en innovatie binnen organisaties. Met zijn aanstekelijke nieuwsgierigheid, brede kennis en pakkende vragen dringt hij snel door tot de kern van een verhaal en vat hij scherp en gevat de belangrijkste lessen samen. Dit neemt hij ook mee in zijn werk als presentator voor het RTLZ-programma Cybersessies, het eerste programma op de Nederlandse televisie dat volledig gewijd is aan kunstmatige intelligentie. Daarin maakt hij digitale veiligheid bespreekbaar en bereidt hij zijn publiek voor op de toekomst.

Handboek AI-strategie

Remy Gieling en Job van den Berg hebben recentelijk hun derde boek gelanceerd, getiteld "Handboek AI Strategie: Van bedrijfsuitdaging naar AI-oplossing". Het boek staat vol met praktische tips en cases van Nederlandse AI-koplopers zoals Picnic, ANWB, FrieslandCampina en KPN. Met hun uitgebreide ervaring en deskundigheid bieden Remy en Job een waardevol inzicht in de toepassing van kunstmatige intelligentie in de hedendaagse bedrijfsvoering.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Remy Gieling

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Remy Gieling. Lees de enthousiaste reacties.

Remy Gieling inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Remy Gieling.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Remy Gieling via Het Sprekersburo. Wil je Remy Gieling inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Remy Gieling

Het boeken van Remy Gieling is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Remy Gieling heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Remy Gieling plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Remy Gieling.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Remy Gieling helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Remy Gieling de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Remy Gieling aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Remy Gieling te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Remy Gieling het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Remy Gieling is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Remy Gieling spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Remy Gieling! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Bas Haring

Bas Haring

Bas is hoogleraar op de Universiteit van Leiden en probeert als spreker op een toegankelijke manier de wetenschap uit te leggen.

Ben van der Burg

Ben van der Burg

Voormalig schaatser Ben van der Burg geeft als spreker lezingen over het bereiken van doelen en het overleven als ondernemer.

Jarno Duursma

Jarno Duursma

Als trendwatcher is Jarno Duursma een veelgevraagd spreker over digitale technologie zoals blockchain, ai en kunstmatige intelligentie.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Remy Gieling.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.