Referenties

Wat opdrachtgevers over onze sprekers en dagvoorzitters zeggen

Hieronder vind je de ervaringen van onze opdrachtgevers. Zij vertellen over de opdracht die onze sprekers en dagvoorzitters voor hen uitgevoerd hebben en over hoe zij de samenwerking hebben ervaren.

Neem contact op

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Het Sprekersburo via onderstaande gegevens.

Het Sprekersburo | sprekers & dagvooorzitters

Het Sprekersburo
Postbus 32
8250 AA Dronten

Contact Het Sprekersburo 0321 - 317 121

Het Sprekersburo, dat spreekt voor zich.

Mario Bierkens

Mario is een zeer bevlogen energieke spreker die je aan het denken zet en nuttige tips geeft over hoe je tot excellente prestaties kunt komen.

Innovam - Nieuwegein

Lida van Doorn

Wat zijn de succesfactoren voor een overtuigende uitstraling? Welke aspecten bepalen je persoonlijke effectiviteit en hoe zijn deze te managen? 'Uitstraling, persoonlijkheid en boodschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden'. Lida van Doorn ging aan de hand van persoonlijke uitstraling versus beeldvorming, communicatie en efficientie in op alle ins-and-outs van dit thema. Ze trakteerde ons op een verfrissende kijk op onszelf en anderen. Het was zeer leerzaam en inspirerend!

NINKE fashion & style, Den Bosch

Marc Lammers

Marc was de keynote spreker tijdens onze Pulse Relatiedag 2018 met als thema "Snelheid van innoveren: volgen of leiden?". Een geweldige, inspirerende spreker die de spijker op zijn kop slaat.

Pulse Business Solutions

Peter Joosten

Het NVTG college was zeer geslaagd. We kregen zeer goede feedback over de kwaliteit van Peter Joosten en de geboden inhoud van de presentatie.

Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg

Mark Wijsman

We hebben met heel veel plezier samengewerkt met Mark voor CBG collegedag. Mark is heel flexibel, denkt mee en pakte het goed op. Kortom: wij zijn erg tevreden.

College ter Beoordeling van Geneesmiddelen

Hans Kazan

Bezoekers gingen met nieuwe inzichten en met een brede glimlach naar huis!

UWV

Arko van Brakel

Arko heeft een uiterst inspirerende workshop gehouden over service. Een echte inspirator en zijn enthousiasme is aanstekelijk en zijn positieve instelling is groot. Wij hebben het als enorm motiverend en verrijkend ervaren. Top!

ROC A12

Mario Bierkens

De presentatie voor onze vakgroep Orthopedie was inspirerend, verhelderend en zeer succesvol. Met zijn frisse en duidelijke presentatiestijl weet hij alle aanwezigen bewust te maken van de noodzaak tot veranderen. En met concrete, pakkende voorbeelden helpt hij tevens hoe we deze verandering kunnen realiseren.

Wout Rosenberg, orthopedisch chirurg St. Franciscus ziekenhuis Roosendaal

Kris Verburgh

Zonder twijfel behoort de lezing van Kris Verburgh tot een van de beste die we op onze Rotary-bijeenkomsten ooit hebben gehad. Een lezing van zo'n briljant spreker maak je waarschijnlijk maar eens in de 20 of 30 jaar mee en ik denk dat de zaal deze bijzonderheid ook als zodanig ervaren heeft.

Rob Gruben, Rotaryclub

Mick van Wely

Het was een zeer interessante presentatie, het publiek was zeer geboeid en vond de duur eigenlijk te kort. We hadden Mick gelukkig uitgenodigd mee te gaan eten waar hij nog verder kon praten met onze gasten. Een geslaagde avond, zeker aan te bevelen.

Groot Utrecht

Elsemieke Havenga

Op de dag zelf was zij flexibel en stond zij open voor extra informatie. Ook haar eigen inbreng was positief. Voor het publiek was zij een prettige dagvoorzitter, zij pakte deze rol met charme en steelde zelf totaal niet de show.

Convenant Gezond Gewicht - Utrecht

Elsemieke Havenga

Dag van het Merk van Het Gelders Orkest. We waren heel blij met Elsemieke. De middag moest even op gang komen, maar Elsemieke heeft praktisch alle leden van het orkest geïnterviewd, waarbij het er zeer professioneel aan toe ging. Dat was ontzettend leerzaam en confronterend - en er is ook veel gelachen. Daarnaast hebben Elsemieke leren kennen als een echte teamplayer.

Academie voor Cultuurmanagement - Ulft

Jacobine Geel

Het event liep lekker en Jacobine Geel heeft het dagvoorzitterschap goed opgepakt. We hebben veel enthousiaste reacties gekregen.

0930 Creative Agency

Wouter de Vries jr.

Ik was erg tevreden over zijn optreden. Hij was in staat om op een humoristische wijze enkele serieuze onderwerpen te adresseren en zo echt over de issues te laten nadenken. Prima dus.

Achmea I Divisie Zorg & Gezondheid - Leiden

Bas Haring

De lezing sloot goed aan bij onze vraag en bood zelfs meer dan dat, want Bas heeft ons niet alleen geboeid over het stellen van goede wetenschappelijke vragen, maar heeft ons ook weer aan het denken gezet over onze eigen onderzoekslijn.

Hogeschool Windesheim

Roland Koopman

Alles is naar wens verlopen en wij waren erg tevreden met Roland als dagvoorzitter! Hij had alles goed voorbereid en stelde de sprekers de juiste vragen. Daarnaast verliep het contact met hem voorafgaand aan het congres ook erg soepel. Van veel deelnemers hebben wij positieve reacties over Roland ontvangen!

FSG Congres

Arjan Elbers

Elbers? Beetje gek, enorm gedreven maar wel de allerbeste spreker!

OptiGroup AB

Judith Manshanden

Ik heb de presentatie van Judith als zeer enerverend ervaren. Ze weet haar verhaal zo duidelijk en met hoog gevoel van urgentie te vertellen dat je er als toehoorder helemaal ingezogen wordt. Ook inhoudelijk zijn haar ideeen en modellen zeer interessant. Het feit dat je je hier als luisteraar nog meer in kan verdiepen door haar boek te lezen, maakt het extra boeiend en geeft haar meer credibility. Door de gehele presentatie heen verduidelijken praktijkvoorbeelden vanuit het aansprekende Geef-cafe-concept het geheel en maakt het nog aantrekkelijker om naar te luisteren. Door de antwoorden op vragen uit de zaal merk je dat ze de thematiek op alle fronten doorleeft heeft en echt een expert is. Kortom: door de geweldige combinatie van inhoud, credibility, relatie met de praktijk en juiste vorm een zeer interessante en inspirerende spreekster!

Marije Bakker COO Burg Groep

Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw

Wij hebben nog nooit ons medewerkers van de Belastingdienst zo geboeid zien luisteren, als bij deze presentatie van Wouter en Sonny over AI. Een boeiende presentatie met mooie voorbeelden die de huidige mogelijkheden van kunstmatige intelligentie inzichtelijk maakt.

Belastingdienst Grote Ondernemingen

Annemarie van Gaal

Het was zeer geslaagd. Iedereen was zo enthousiast. Echt een leuke spreker. Zelfs nog leuker dan verwacht. Ze hield een sprankelend betoog!

MKB Westland - Naaldwijk

Hans Kazan

Hans heeft mensen echt geraakt met zijn verhaal. Je kon een speld horen vallen. Het verhaal hoe hij negatieve invloeden heeft kunnen accepteren en telkens nieuwe dingen ondernam, sprak ons allen zeer aan!

Newcom Research & Consultancy

Mario Bierkens

Een praktische en direct toepasbare aanpak. Op onze afdelingen waren direct positieve verbeteringen merkbaar.

Robert Borgers, Manager Maag, Darm & Lever, UMCG

Michiel de Zeeuw

De samenwerking met Michiel voor onze WoonBeurs was erg prettig. Niks was onmogelijk. Dat mag je ook verwachten van een interieurspecialist!

Rabobank Maastricht

Stefaan Vandist

Stefaan Vandist verzorgde een lezing tijdens onze leveranciersdag. Een zeer kundige spreker met die ons de toekomst en innovatie van de supermarkt! De innovatievoorbeelden die Stefaan de revue liet passeren sloten mooi aan.

Hoogvliet Supermarkten

Arjan Postma

Wij waren zeer tevreden over Arjan Postma. Alle bezoekers kwamen laaiend enthousiast terug. De manier waarop Arjan tot in detail vertelt is heel bijzonder.

Aeres - Barneveld

Joseph Oubelkas

De lezing van Joseph is waanzinnig goed ontvangen. De hele dag bleef zijn verhaal en boodschap onderwerp van gesprek. Ik was eveneens erg onder de indruk.

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Herman Pleij

De 'moet-kunnen-mentaliteit' werd onmiddellijk geadopteerd door de 600 gasten. Inspirerend, verfrissend, vol humor en vooral veel herkenning.

Deltalinq - Rotterdam

Hans Wiegel

We hebben heel veel positieve reacties mogen ontvangen over de lezing van dhr. Wiegel. Veel dank voor alle goede zorgen!

Rabobank International - Putten

Toon Gerbrands

Toon heeft op ons evenement gesproken en wat een inspirerend verhaal. Zijn lezing paste perfect op het thema van onze ledenbijeenkomst.

Ondernemersvereniging Son & Breugel

Barbara Baarsma

De lezing van Barbara Baarsma was actueel en aansprekend en gaf veel aanleiding tot discussie met de zaal en later op de borrel. Iedereen zat op het puntje van zijn stoel en we kregen achteraf veel complimenten.

BlueTerra

Annemarie van Gaal

Mede door de bijdrage van Annemarie van Gaal beleefde het Pieperfestival een succesvolle openingsavond. Voor zowel ondernemers als niet-ondernemers werd het een erg boeiende lezing door de vele, begrijpelijk vertelde, praktijkvoorbeelden. Het publiek heeft aandachtig en geboeid zitten luisteren en heeft ook genoeg stof tot nadenken meegekregen. Kortom, het was een zeer geslaagde en inspirerende lezing.

Pieperfestival - StEP Noordoostpolder - Emmeloord

Helga van Leur

In de uitnodiging kondigden wij haar aan als de meest sympathieke weervrouw van Nederland. En dat maakte Helga van Leur 12 december absoluut waar. Met haar charme en spontaniteit wist Helga de harten van onze agrarische klanten te stelen. Met als doel er een groen hart van te maken.

Rabobank - Groene Hart Noord - Roelofarendsveen

Frenk van der Linden

Frénk was op dreef, lekker informeel en scherp. Met een personal touch bovendien die door de deelnemers werd gewaardeerd. Ik kijk terug op een geslaagd event, mede dankzij de goede leiding.

Elba-Rec - Barneveld

Jan Reinder

Het optreden van Jan Reinder was heel geslaagd! Hij haakte goed in op het thema strategie van die avond en wist ons op magische wijze te verrassen. Veel positieve reacties en een goede sfeer!

Dokterszorg Friesland

Robin van Galen

De bijdrage van Robin van Galen is bijzonder goed ontvangen en ook bijzonder positief gewaardeerd op de evaluaties (gemiddelde score was 8,9). Dank voor jullie bemiddeling in deze.

Stuurgroep geintregeerde verloskundige zorg Breda e.v.

Aaron Mirck

Aaron gaf ons een super handige workshop waarin we slimmer hebben leren werken. Hierdoor werken we met minder afleiding en stress. Ik kan het iedereen aanraden!

Skybox

Marit Bouwmeester

Marit is een sportvrouw die andere weet te motiveren en inspireren en is een sprankelende persoonlijkheid

Delta Loyd

Roland Koopman

Uitstekende samenwerking met Roland, dat ging helemaal prima. En het onderwerp (onderzeese dreigingen, bijvoorbeeld op pijpleidingen) is hyper actueel. Daar kon Roland bij RTL-Z ook mooi zijn voordeel mee doen.

Johan de Wittconferentie

Jacqueline Zuidweg

Bij een dag over schuldhulpverlening was het ideaal om een dagvoorzitter te hebben die het onderwerp door en door kent.

E:M+MA

Diana Matroos

Diana Matroos is meer dan een dagvoorzitter. Ze doet meer dan op het podium de doorloop van de dag bewaken, de sfeer maken en de vragen stellen die moeten worden gesteld.
Zij denkt mee als het moet en zorgt er voor dat in het programma de accenten worden gelegd waardoor de aanwezigen een event ervaren dat hen bij blijft.

Hypovak

Herman Pleij

Een bevlogen spreker met een inspirerend verhaal. Stof tot nadenken voor het restant van 2015

Vitaal Bedrijvig Veghel - Veghel

Reinier van den Berg

Het was een geslaagde Aarbeiendag. Reinier was een van onze gastsprekers en weet waarover hij spreekt. Wij hebben veel positieve reacties van onze aarbeientelers ontvangen.

Aarbeiendag - Den Bosch

Maria Genova

De presentatie van Maria was erg leuk! We hebben louter positieve reacties ontvangen van onze deelnemers. Men was geinspireerd en gaf zelfs aan zich anders te gaan gedragen online!

Fujitsu - Maarssen

Ruud Veltenaar

Wij waren zeer onder de indruk van Ruud zijn presentatie. Het sloot uitstekend aan bij onze "boodschap".

Intercambio - Zoeterwoude

Frank Krake

De Rabo-ondernemersavond was een doorslaand succes met 950 geboeide ondernemers in de zaal. Alhoewel we deze avonden al meer dan 30 jaar organiseren, vond men deze avond de beste ooit. Het meeslepende en bijna ongeloofwaardige maar echt gebeurde verhaal van Frank Krake werd met een 9 gewaardeerd door de ondernemers.

Rabobank Bedrijven Apeldoorn

Judith Manshanden

Judith kan als geen ander vertellen wat purpose inhoudt: voor jezelf, voor je omgeving en voor je werk. Haar boodschap is heel krachtig en soms zelfs scherp. Met humor en veel kennis kan zij helder schetsen hoe verbinding met jezelf en je omgeving de basis is om een duurzaam werkrelatie te realiseren en een florerend bedrijf of organisatie neer te zetten.

Anneke van Dijk - Publisher Management Impact

Tom van 't Hek

We hebben inhoudelijk een goede en leuke avond gehad. Mede door het in goede banen leiden van de bijeenkomst door Tom! Ik heb positieve reacties gekregen. Dus we zijn erg tevreden.

Isala klinienken

Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen)

Loyens & Loeff

Kris Verburgh

Ik waande me tijdens de presentatie als in een roller coaster die dwars door het oneindige universum reed en waar leven en dood in elkaar vloeien en er geen evolutie noch bestemming is enkel zijn. Met trillende benen stapte ik aan het einde van de presentatie uit en realiseerde nog nauwelijks dat ik een unieke reis had meegemaakt met Kris als reisleider. Schitterend!

John Veldhoen, voorzitter NEVI kring Zuid

Annemarie van Gaal

Het ging helemaal zoals we hoopten. We hebben een geslaagde avond gehad, mede dank zij Annemarie, die heel goed aansloot bij de vragen en ervaringen van de mensen in de zaal en in het panel. Ze wist de discussie heel informatief en toch persoonlijk te houden. Dank voor jullie vlotte en plezierige werkwijze.

De Zellingen - Capelle aan den IJssel

Reinier van den Berg

Alles is naar wens verlopen tijdens de dag van de duurzaamheid. De lezing van Reinier was zeer inspirerend. Bijna uitsluitend positieve reacties. Een enkeling vond het verhaal (te) abstract, maar die waren echt op één hand te tellen. Reinier is makkelijk in de omgang, kan zich goed inleven in ‘onze wereld’ en opent mensen de ogen. Onze missie gisteren was geslaagd.

Wonen Zuid

Diederik Jekel

Diederik heeft bij ons een inspirerende presentatie gegeven over duurzaamheid, specifiek gericht op de bouwsector. Zijn verhaal werd zeer positief ontvangen en helpt ons om verder te gaan met de kansen die duurzaamheid ons te bieden heeft. Kortom, het was een zeer geslaagde dag met een zeer boeiende presentatie.

D. van der Steen

Wouter de Vries jr.

Tijdens ons SEH congres vonden er 12 masterclasses plaats, verspreid over twee rondes. De inhoud van de masterclasses werd gemiddeld met een 7,9 gewaardeerd. De sprekers kregen gemiddeld een 8,1. Spreker van de dag was Wouter de Vries, die met zijn masterclass een 9,6 op zijn naam mocht zetten. Grote complimenten voor de lezing ‘Wat wil de klant? Alles!' van Wouter de Vries.

Florius

Ruud Hendriks

Ruud, super super bedankt voor de enerverende presentatie! Heb al links en rechte aardig wat leuke reacties ontvangen!

KRNWTR

Roland Koopman

Het positieve aan Roland was voor ons dat we aan een woord genoeg hadden. Het was Roland snel duidelijk wat de bedoeling was met als resultaat een speech zoals we die voor ogen hadden. Zijn vrije omgang met de zaal maakt dat er direct een ontspannen sfeer is waarbij iedereen zijn aandacht houdt.

FIRST. Swiss Made Home

Michiel de Zeeuw

Michiel inspireert en laat je op een andere manier naar je huis kijken. Een trekker voor je evenement en zeer sympathiek en toegankelijk; echt een aanrader!

Rabobank Breda

Annemarie van Gaal

Wij hadden ons geen betere dagvoorzitter dan Annemarie kunnen wensen. De samenwerking was uitstekend en haar inzet bewonderenswaardig.

Gemeente Alkmaar - Alkmaar

Tom van 't Hek

Tom heeft de middag perfect aan elkaar gepraat. Hij weet als geen ander de juiste toon aan te slaan bij het publiek in de zaal: zorgbestuurder, huisartsen. Wordt dus in de toekomst ongetwijfeld vervolgd. Jij ook dank voor al je moeite met het vinden van de juiste dagvoorzitter en sprekers.

Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) - Utrecht

Kris Verburgh

Kris Verburgh, wetenschappelijk zwaargewicht en een master speaker.

Cor van Leeuwen, bestuurslid Rabobank

Lida van Doorn

Lida van Doorn weet op overtuigende wijze haar toehoorders te binden en te boeien met haar visie op charisma-management. Was in eerste instantie iedereen nogal sceptisch; immers we dachten charisma heb je wel of heb je niet. Met een aantal sprekende voorbeelden en toepassingen ter plaatse bij een aantal toehoorders, waren we overtuigd! Het werkt echt. Je kunt het verschil maken! Haar professionele kijk op kleding en integrale blik op vormen en verhoudingen, dragen er zorg voor dat iedereen er goed uit kan zien en overtuigend kan over komen. Uiteraard, niemand weet beter dan Lida zelf wat charisma is en welk effect dat heeft; zij heeft charisma!

Annemiek Beijer, Voorzitter Ondernemerstafel, Societeit De Witte

Wouter de Vries jr.

Wij hebben louter positieve reacties gehad. Wouter de Vries had zich goed voorbereid en heeft het publiek tot het eind weten te boeien. Hij heeft zelfs, tijdens de presentatie, nog een feest voor ons in de steigers gezet.

RDW - Zoetermeer

Maarten van Rossem

Maarten heeft op zijn markante wijze het publiek zeer zeker weten te boeien! Alles is prima naar wens verlopen.

Infra opleidingsbedrijf SPG Noord-Holland

Andrea Wiegman

Een mooie presentatie van Andrea Wiegman. We hebben zeer positieve reacties ontvangen van pers en kijken terug op een mooi, succesvol event.

Winkelman van Hessen

Menno Lanting

Menno heeft ons op een plezierig confronterende manier meegenomen in de uitdagingen die de huidige tijd aan bedrijven, instituties en vooral mensen stelt.
Hoe blijf je in staat om op een goede manier (persoonlijk) te blijven ontwikkelen, hoe blijf je scherp en hoe creeer je voldoende afstand om te blijven " waarnemen" wat er allemaal gaande is? Dat doorspekt met de nodige humor en praktijkvoorbeelden maakte het een inspirerende en leuke sessie voor onze klanten.

Aegon Pensioen

Peter Heerschop

De lezing is heel goed ontvangen. Mooie verhalen die aansloten op onze belevingswereld in het onderwijs.

OZHW PO & VO

Steven van Belleghem

Hij heeft ons team meegenomen in een digitale wereld van de moderne klantenrelaties. Een echte aanrader voor elke organisatie!

Rabobank

Arjan Elbers

Meet Arjan Elbers: Inspirerende spreker, geen poeha. Als op en top recruitment guru, zet hij vanuit zijn hart de mbo-wereld op z’n kop met Guruz!

KPN

Judith Manshanden

De presentatie van Judith was heel erg goed, ze is erg professioneel en super goed voorbereid. Heel interessant compleet verhaal, zit gewoon echt heel goed in elkaar met fijne afwisseling van kennis, eigen ervaringen en theorieën. We zouden haar zeker aanbevelen!

KPMG International

Steven van Belleghem

Steven van Belleghem was keynote spreker tijdens onze relatiedag. Hij is tegelijkertijd inhoudelijk en inspirerend. Het was een enorm succes, een absolute aanrader!

Nederlandse Service Apotheek

Diana Matroos

Zij presenteert met evenveel gemak een inhoudelijk debat als een showonderdeel. Daarmee is zij een complete moderator.

Rabobank Nederland

Mario Bierkens

Mario is een passievolle, straight forward spreker die middels tastbare praktijkvoorbeelden duidelijk maakt dat wij meer invloed hebben op het gedrag van onze voetballers dan wij denken en met praktische tips dit gedragsveranderingsproces handen en voeten geeft

Geert Busselers, Hoofd Jeugdopleiding NAC

Wouter de Vries jr.

Wij hebben de woorden van Wouter als inspirerend ervaren. Met passie en humor wist hij te vertellen wat iedereen eigenlijk diep van binnen weet: Echt onderscheid is het sleutelwoord. Dit biedt overlevingskansen voor bedrijven.

Echte Bakkersgilde - Wageningen

Reinier van den Berg

Presentatie van Reinier van den Berg over klimaatverandering was interessant en maakt je weer bewust van de grote veranderingen die nu gaande zijn. Ook in combinatie met de mooie locatie van het Woudagemaal maakte het tot een succesvolle middag voor onze gasten.

Veiligheidsregio Fryslan - Leeuwarden

Maarten van der Weijden

Complimenten voor de lezing van Maarten van der Weijden voor onze klanten. We hebben er hele leuke reacties op gekregen en iedereen heeft zich goed geamuseerd.

FNV

Ruud Hendriks

Hartelijk dank voor een zeer inspirerende sessie in Blooming afgelopen vrijdag. Zoals gezegd waardeer ik het enorm dat jij jouw kennis en ervaring op deze manier met ons hebt willen delen!

Bouwinvest

Frenk van der Linden

Frenk weet deelnemers bij de start alert te maken, lastige thema’s op prikkelende wijze in stelling te brengen, de aandacht van de deelnemers beet te pakken en de sfeer tegelijkertijd luchtig te houden.

Plabeka - Almere

Hans Kazan

It was important to have a speaker that was able to deliver a strong message but in a light hearted way. Hans achieved this by mixing magic with the overall theme. The feedback from the audience was extremely positive as Hans met all of our expectations.

Nike

Arend Jan Boekestijn

We hebben Arend Jan Boekestijn voor de tweede keer ervaren als een dagvoorzitter met een scherpzinnige, humoristische en aimabele persoonlijkheid. Hij was bijzonder betrokken bij de voorbereiding van ons congres en had maximale belangstelling voor het onderwerp. Door zijn sturing vooraf en tijdens het congres als dagvoorzitter hebben we een zeer succesvol congres gehad dat met een acht door onze kritische doelgroep (van ruim vierhonderd personen) is gewaardeerd. Graag zullen we hem weer uitnodigen voor een eerstvolgende gelegenheid.

Centrale Organisatie Netwerk Notarissen

Aaron Mirck

Ik was erg onder de indruk van de lezing van Aaron Mirck. Hij ontrafelde mythes omtrent AI en gaf ook concrete voorbeelden hoe AI in ons werk te gebruiken. Ik raad iedereen aan om naar zijn lezing te luisteren. Hij is een inspirerende spreker en een expert op het gebied van AI.

JBR management consultants & corporate finance

Jos Burgers

Wat een geweldig ludieke leerzame presentatie! Veel gehoord! hartelijk gelachen en prachtige boodschappen meegekregen. Kortom FENOMENAAL!

Festina

Lida van Doorn

Iedereen maakt een eerste indruk. Dat is onvermijdelijk. Maar om daarbij stil te staan en om die indruk te 'managen', dat is nou de kracht van Lida van Doorn. Met haar inzicht in de visuele (non-verbale) elementen van de communicatie helpt ze bij het bewust(er) worden van het effect van vormgevingsaspecten in kleding. In haar presentatie, met een heldere articulatie en doortastende aanpak, maakt Lida snel duidelijk waarom het in een ieders voordeel is om veel meer aandacht te geven aan dit 'ondergeschoven kind'.

David Bloch, Perfect Presentation

Wouter de Vries jr.

De bijdrage van Wouter de Vries jr aan onze Renault en Dacia dealers conventie, heeft gezorgd voor extra enthousiasme en implicatie van de toehoorders.

Renault Nederland - Schiphol Rijk

Charles Groenhuijsen

Wij, de Vefica, organiseerden voor de derde keer ons 'Breeduit aan het strand' congres. Na drie jaar zoeken, in Charles eindelijk de perfecte dagvoorzitter gevonden.

Vefica - Tilburg

Elsemieke Havenga

Zij was prettig in de voorbereiding naar het congres toe; goede sfeer tijdens de briefing en oprechte betrokkenheid.

Convenant Gezond Gewicht - Utrecht

Erik Scherder

Het was fantastisch! De beste keus ever. Iedereen had nog wel een uur naar hem kunnen luisteren. Zo’n inspirerende man. Iedereen had het er na afloop over.

COD | development pioneers

John van den Heuvel

De lezing van John van den Heuvel was een enorme aanwinst voor ons programma. Door zijn rechtstreekse ervaring met het onderwerp ‘ondermijning’ en wat dat voor hem betekent, zowel zakelijk als privé, kwam dit thema nog beter tot leven voor de deelnemers. De awareness dat we hier als beroepsgroep iets aan moeten en kunnen doen, is hierdoor nog meer duidelijk geworden. John maakte goed contact met de zaal en stond open voor vragen. Ook de voorbereiding was zeer prettig. John was goed voorbereid, nam de tijd en luisterde goed.

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

Helga van Leur

Helga van Leur was een geweldige dagvoorzitter. Doordat ze al vooraf contact zoekt met de deelnemers en vanaf het podium ook de interactie zoekt, geeft dit meteen de sfeer die nodig is voor een geslaagd symposium. De sprekers worden op een prettige manier bevraagd met relevante en soms heel spontane vragen. Het is te merken dat de sprekers zich veilig voelen bij haar. De zaal krijgt volop de kans voor vragen terwijl ze de planning op de minuut weet te volgen.

Alliander

Hadassah de Boer

Deskundig vakvrouwschap en een prettige samenwerking.

Kennis- en Adviescentrum RPA-NHN - Alkmaar

Herman Konings

Het was een geslaagde dag. Zowel onze externe gasten als de aanwezige collega's waren erg enthousiast. Herman Konings is echt een begenadigd verteller die mensen probleemloos anderhalf uur weet te boeien en inspireren met zijn verhaal.

Woonkwartier - Zevenbergen

Pieter Webeling

We waren zeer tevreden over het voorzitterschap van Pieter tijdens onze themadag over duurzame inzetbaarheid. Pieter is zeer kundig en in staat om zeer snel te analyseren en te formuleren waardoor hij iedereen betrokken houd.

Dow Benelux - Communicatiecentrum te Hoek

Tom Jessen

Tom Jessen is een enthousiaste en energieke moderator die ondanks een moeilijk en politiekgevoelig onderwerp voor een ontspannende sfeer kon zorgen. Dankzij zijn brede economische kennis en politieke sensitiviteit heeft Tom de discussie heel kundig in goede banen geleid. Hij is heel scherp en alert geweest om de ongemakkelijke stilte momenten in het gesprek te voorkomen.

Provincie Flevoland - Lelystad

Roland Koopman

We hadden Roland Koopman uitgenodigd als dagvoorzitter voor ons jaarlijkse congres in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Hij heeft hier op voortreffelijke wijze invulling aan gegeven. Kortom: professioneel en gedreven, een vakman!

EIB - Amsterdam

Richard de Hoop

Als individu komen we niet verder, het gaat om de teamspirit! Dat wilden we overbrengen! En dat heeft Richard vol overgave en energie gedaan. Onze mensen waren enorm enthousiast, hadden volop genoten en gingen met een voldaan en trots Nederrijngevoel naar huis. Sterker nog, we horen op de gang nog steeds lachende kreten als: 'Speel ik alleen in het orkest?', 'Moet ik nog even toeteren?' . Dus het beklijft ook!

Nederrijn Groep

Kris Verburgh

Je hebt sprekers die de oren van hun publiek bereiken en sprekers die vervolgens ook diep naar binnengaan en zo hoofd en hart bereiken. Tot die laatste groep behoort Kris Verburgh, die op PINC iedereen wist te betoveren.

PINC Conferences

Roelof Hemmen

Roelof Hemmen heeft ons congres met zijn scherpte, interactie en zeker ook humor naar een hoger niveau getild.

Smartport - Rotterdam

Annemarie van Gaal

Vol inspiratie geluisterd naar het boeiende verhaal van Annemarie, ze nam ons volledig mee in haar verhaal over succes en hoe je af en toe out-of-the-box moet denken.

PwC - Rotterdam

Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas weet zijn toehoorders op een zeer amusante en prikkelende manier aan zich te binden.

NVM - Nieuwegein

Kris Verburgh

Zonder twijfel behoort de lezing van Kris Verburgh tot een van de beste die we op onze Rotary-bijeenkomsten ooit hebben gehad. Een lezing van zo?n briljant spreker maak je waarschijnlijk maar eens in de 20 of 30 jaar mee en ik denk dat de zaal deze bijzonderheid ook als zodanig ervaren heeft.

Rotaryclub

Herman Konings

Het is gisteren fantastisch verlopen, mede dankzij een zeer inspirerende bijdrage van Herman Konings. Ook aan jullie daarvoor mijn hartelijke dank!

Stimuleringsfonds Volkshuisvesting - Utrecht

Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw

De lezing was erg interessant, en de reacties van onze klanten waren allemaal positief. We hebben redelijk wat berichten ontvangen van onze klanten na donderdag met alleen maar leuke reacties!

Maintenance Heroes

Toon Gerbrands

We hebben Toon Gerbrands gevraagd voor ons 4-daags trainingsprogramma over bestuurlijk leiderschap. Zijn presentatie was volgens onze deelnemers qua inhoud en vorm bijzonder waardevol. Dank aan Toon voor de perfecte voorbereiding en sessie!

Wethoudersvereniging

Arjan Elbers

Arjan Elbers is één van die weinige sprekers waar je absoluut naar wil luisteren. Zeer goed voorbereid met actuele kennis van zaken, scherp op de inhoud, bijzonder inspirerend en een gezonde dosis humor.

Job Personeelsmakelaar

Johan Derksen

Johan Derksen kreeg zaal vol AGF-handelaren stil en aan het lachen met presentatie over hypocrisie in de knotsgekke voetbalwereld.

AGF Nederland B.V. - Rotterdam

Lucia Rijker

Ze is een enthousiaste spreker en weet deelnemers te boeien. Lucia heeft een prima verhaal over het omgaan mentale weerbaarheid en reikt ze tools aan om je beter te focussen.

HLG accountants en adviseurs

Erik Scherder

Mede dankzij zijn bijdrage was dit een enorm succesvolle dag en hebben wij vele positieve reacties ontvangen.

Pon's Automobielen B.V.

Richard de Hoop

Wat een heerlijke studiedag, na weken denken we er nog aan terug met een glimlach. Zoveel herkenbare zaken gebracht met enthousiasme en spirit. Op een luchtige manier gespiegeld worden en er veel van leren. Geweldige prestatie Richard!

MeerderWeert

Victor Lamme

De presentatie van Victor was zeer geslaagd. Naast dat we zelf enthousiast waren hebben we ook veel lovende reacties ontvangen van onze deelnemers.

Colliers International

Peter van der Vorst

Bedankt voor jullie inzet en goede service, het was een zeer succesvolle dag mede door de goede dagvoorzitter Peter van der Vorst, Bedankt.

Thermo King Transportkoeling B.V. - Rotterdam

Annemarie van Gaal

Het was een inspirerende dag gisteren en Annemarie was een ware dagvoorzitter. We hebben veel positieve reactie ontvangen!

Randstad - Utrecht

Tom van 't Hek

Tom van 't Hek had een fijne bijdrage. Zijn lezing is goed ontvangen en de meeste deelnemers gaven aan dat ze het heel positief vonden om de dag zo te starten. Persoonlijk vond ik het knap hoe Tom de besproken zaken in ons vooroverleg op een indirecte manier wist te verwerken in zijn verhaal. Voor mij was het een teken dat hij goed had geluisterd naar ons verhaal en de situatie in Etten-Leur op dit moment. Ik zou Tom van 't Hek aanbevelen aan collega's. Hij is duidelijk, schudt wakker en durft zaken te benoemen.

Gemeente Etten-Leur

Wouter de Vries jr.

We kunnen terugkijken op een goed event. Het SalesForum op vrijdag 4 januari en de Conventie op zaterdag 5 januari waren succesvolle dagen. We hadden een mooie opkomst, de sfeer was goed en de presentaties gaven stof tot nadenken. Alles geheel in het teken van MultiCopy 2.0.

Multicopy - Amsterdam

Peter van der Wel

Goed verhaal op een uitgelezen moment om ons te dwingen te kijken naar de toekomst op korte termijn!

Hof van Saksen - Nooitgedacht

Frank Krake

Op donderdag 27 oktober jl. heb jij als keynote spreker opgetreden op het MKB Ondernemers Congres. Het MKB Ondernemers Congres is het grootste MKB ‘feest’ van Nederland. In de Jaarbeurs Utrecht / Beatrixgebouw hebben meer dan 60 sprekers de bezoekers geïnspireerd in de Break Out Sessies. Tijdens de plenaire opening stonden Klaas Knot, Annemarie van Gaal en Roland Kahn onder leiding van Marianne Zwagerman ‘het MKB’ te woord. Jij was de ster van de avond, de plenaire afsluiting. Als enige spreker heb jij ruim 50 minuten ‘solo’ spreektijd gehad. Niemand anders op het congres had deze tijd zo spannend en boeiend kunnen vullen als jij. Als een reis, een rollercoaster zoals je het zelf noemt, neem je jouw gasten mee. Als je denkt dat het niet erger kan, doe je er nog een schepje bovenop.

Stichting MKB Ondernemers Congres

Hella Hueck

Hella haar professionaliteit en inlevingsvermogen hebben er mede voor gezorgd dat onze Innovation Day perfect verliep. Hella bereidt zich goed voor, heeft humor, is scherp en is authentiek.

IMMovator - Utrecht

Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw

De positieve feedback stroomt binnen en de interesse in AI is meer dan aangewakkerd.

Rabobank

Robert Doornbos

Alle reacties waren zeer positief! Robert was een mooie toevoeging aan ons event.

Intersaction - Laren

Hans Kazan

Hans Kazàn is een bevlogen en enthousiaste spreker die met veel humor de gasten van begin tot eind weet te boeien.

Rabobank

Diana Matroos

Diana Matroos is niet alleen een vakvrouw - een journaliste die de juiste vragen stelt - maar met haar persoonlijkheid kan zij ook een evenement 'dragen'.
Zij presenteert met evenveel gemak een inhoudelijk debat als een showonderdeel. Daarmee is zij een complete moderator. Mede dankzij de inbreng van Diana Matroos is het symposium ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Nederlandse Vereniging van Banken een succes geworden.

Nederlandse Vereniging van Banken

Annemarie van Gaal

De opkomst was bijna 900 mensen, een heel mooi resultaat gezien de weersomstandigheden. Onze doelstelling was tussen de 800-1000 man binnen te halen. En Annemarie van Gaal deed het heel goed. De zaal was muisstil! Ook veel positieve tweets naar aanleiding van haar optreden.

Kamer van Koophandel Amsterdam

John van den Heuvel

Nogmaals veel dank voor je lezing gisteren tijdens RIEC-netwerkdag! Wij hebben alleen maar enthousiaste reacties en meermaals de opmerking gekrgen dat mensen zich door jouw verhaal extra gemotiveerd voelen in het werk dat ze doen (ook al zijn ze vaak lang bezig met bv een casus en weinig concreet resultaat).

RIEC

Danny Mekic'

Het optreden van Danny was een groot succes. De zaal heeft ademloos geluisterd. Onze International President (Amerikaan) was ook zeer onder de indruk. Kortom we kunnen zeer tevreden zijn.

Kiwanis Club - Deventer

Herman Konings

Het toekomstscenario en de voorbeelden, die Herman Konings aanhaalt, geven stof tot napraten. Zijn Vlaamse humor maakt het verhaal extra pikant.

C.L.V. De Samenwerking - Haastrecht

Aaron Mirck

Dankzij zijn toegankelijke verhaal, dat met humor en flair wordt verteld, wordt nieuwe technologie begrijpelijk voor velen. Een inspirerend en heel actueel verhaal, dat erg tot de verbeelding spreekt.

Maastricht Convention Bureau

Mario Bierkens

Mario weet met zijn energieke optredens en realisatie aanpak leiders in beweging te krijgen om het beste uit hun team te halen!

William Korstanje, Directeur Inhouse Services Tempo Team

Sara Dekker

Het was een zeer geslaagde bijeenkomst en het gesprek kwam mooi opgang. Sara heeft hier een belangrijk aandeel in gehad; ze vertelde mooie voorbeelden vanuit haar eigen (praktijk)ervaringen en dit hielp het gesprek hierover goed op gang. We zijn blij met de wijze waarop de bijeenkomst is verlopen.

Dimence Groep

Wouter de Vries jr.

Wij hebben erg van Wouter genoten. "Wouter wist een hilarische en tevens zeer leerzame draai te geven aan het onderwerp loyaliteit."

Convenience platform - Amsterdam

Dolf Jansen

Wij zijn heel tevreden en kunnen terug kijken op een hele geslaagde Ledenavond!

Rabobank Groene Hart - Roelofarendsveen

Kris Verburgh

Je hebt sprekers die de oren van hun publiek bereiken en sprekers die vervolgens ook diep naar binnengaan en zo hoofd en hart bereiken. Tot die laatste groep behoort Kris Verburgh, die op PINC iedereen wist te betoveren.

Peter van Lindonk, co-Founder & director PINC Conferences

Foppe de Haan

Wij zijn zeer tevreden over de performance van de heer De Haan. Hij wist het publiek te boeien van het begin tot einde. De vier f'jes van Foppe zullen ons nog lang bijblijven

Verus - Bussum

Richard de Hoop

Elk begin van het nieuwe jaar hebben wij een Kickoff voor het bedrijf en we zijn dit jaar erg verrast met jullie optreden. We hebben de dag ervaren als zeer positief. De sfeer was geweldig en iedereen die aanwezig was heel enthousiast. Mooi om te zien hoe iedereen mee deed, ongeacht functie, leeftijd en afdeling. One big family. Kortom een aanrader voor elk bedrijf.

Moonen Packaging

Kim Lammers

Energiek, positief, verrassend en inspirerend. Kim vertelde een persoonlijk verhaal wat perfect aansloot bij het thema van de dag en de boodschap die we onze collega's wilde meegeven. Een presentatie van Kim Lammers is een aanrader!

Hogeschool Inholland

Arjan Postma

Arjan is een prettige, flexibele spreker. Weet het publiek goed in te schatten. Mede dankzij zijn bijdrage kijken we terug op een leuke en geslaagde bijeenkomst.

Deerns

Arend Jan Boekestijn

Tijdens de lezing van Arend Jan Boekestijn kon men een speld horen vallen.

Rabobank Roermond

Arjan Elbers

We hebben met onze directie en management een buitengewoon interessante lezing gehad van Arjan Elbers over de arbeidsmarkt en recruitment. Kwalitatief van erg hoog niveau. Arjan weet als geen ander recruitmentinhoud op deze enthousiaste manier over te brengen.

The Rental Group

Mario Bierkens

Mario Bierkens heeft ons ondernemers aangenaam verrast met een presentatie over de aanpak van ons zeer herkenbare dagelijkse gedragspatronen. Veel aha erlebnissen en praktische tips.

Mathieu Souren, voorzitter Ondernemersvereniging Zoetermeer

Annic van Wonderen

Tijdens de Dag van de ZZP'er 2016 gaf Annic een zeer inspirerende keynote over succesvol ondernemen voor een zaal vol met freelancers, interim professionals en (z)zp'ers. De meer dan duizend bezoekers van deze dag beoordeelden Annic als een van de beste sprekers! Als organisator is het ook heel fijn om met Annic te werken, gezien haar goede voorbereiding, het op tijd aanleveren van de presentatie en haar ervaring met dit soort opdrachten.

Dag van de ZZP'er

Annic van Wonderen

Annic maakt van iedere masterclass een feestje met haar enthousiasme en daar zijn we bij Style School ByDanie dol op. Onze cursisten gaan altijd met een big smile en hoge dosis motivatie naar huis en kunnen niet wachten de ondernemer in zichzelf te ontdekken. In een woord: inspirerend!

Style School ByDanie

Hans Kazan

Met een 9,1 overtrof Hans Kazàn de hooggespannen verwachtingen!

Aegon

Maarten van der Weijden

Wij kijken terug op een geslaagde opening van ons nieuwe bedrijfspand. Maarten heeft ons meegenomen in zijn passie en bevlogenheid met een koppeling aan ons thema 'De kracht van ambitie en doelgericht samenwerken'.

ACP International - Dronten

Ad van Wijk

We hebben goede reacties gehad op de presentatie van Ad. Een prima lezing over energietransitie en waterstof.

AkzoNobel

Herman Pleij

Met veel plezier en grote tevredenheid kijken we terug op de bijdrage van Prof. Dr. Pleij gisteravond tijdens onze Collegetour met het thema Transities in het Onderwijs. Op zijn bekende wervelende wijze van spreken, bijna niet bij te houden zo energiek met luisteren, plaatste hij vernieuwing en ontwikkeling van het onderwijssysteem in typisch Nederlands cultuurhistorisch perspectief. En zodanig toegelicht dat je werd meegenomen weer in je eigen schooltijd met alles wat daarbij hoorde. Prachtige avond aldus de aanwezigen!

Gemeente Oude IJsselstreek - Ulft

Diana Matroos

Randstad kijkt terug op een erg geslaagd evenement. Diana toonde zich een vakvrouw door de complexe inhoud op een losse wijze naar haar hand te zetten en het evenement als geheel te dragen. Onderdeel van het programma was een debat over de arbeidsmarkt van de toekomst. Zowel in voorbereiding, het afstemmen met de debaters, als in uitvoering was het debat een waardevol onderdeel van het totale programma.

Randstad Nederland

Richard de Hoop

Een heerlijk energiek en bovenal leuk & humoristisch optreden zorgde voor een spetterend einde van onze afdelingsdag. Naast dat het inhoudelijk goed in elkaar zat - het creëert een duidelijk beeld van wat voor karakters je in je team hebt - , werd op een leuke manier ook het wel-en-wee van onze organisatie bloot gelegd. Als laatst werd de dag samen, arm in arm, met veel energie afgesloten. Op naar een brand new day!

Essent

Hadassah de Boer

Ontspannen, goed voorbereid, prettig en leuke persoonlijkheid als dagvoorzitter.

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord - Alkmaar