Ben van den Brug boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Ben van der Burg

Hij geeft inspirerende lezingen over onderwerpen als marketing, strategie, ondernemerschap, technologie en innovatie.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Spreker

Beschikbaar voor

 • Lezingen
 • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

Tarief indicatie spreker:

€ 3.500,00 excl. btw.

Om Ben van der Burg te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Ben van der Burg boeken als spreker

Voormalig professioneel schaatser, commercieel directeur Triple IT, tv-persoonlijkheid, ondernemer en spreker

 • Voormalig langebaan-schaatser
 • Commercieel directeur bij Triple IT
 • Mede-eigenaar van Slidejockey en Repudo
 • MBA aan Erasmus Universiteit in Rotterdam

Ben van der Burg was langebaanschaatser en is na zijn sportcarriere aan de slag gegaan als ondernemer en gepassioneerd spreker. Tegenwoordig is hij directeur van een gespecialiseerd bedrijf in mobiele streaming services, Triple IT.

Als expert (spreker) wordt Ben veelvuldig gevraagd om te spreken op verschillende bijeenkomsten over technologie, innovatie, ondernemen en talentontwikkeling. Hij kan spreken over een grote hoeveelheid verschillende onderwerpen zoals; “virtual reality en kunstmatige intelligentie”, “mobiele toepassingen”, “digitale innovaties in een snel veranderende digitale wereld”, “nieuwe businessmodellen”, “online marketing” en “het vergroten van het gebruik van service”.

Ben weet zijn brede kennis over technologie en innovatie op de juiste manier in te zetten. Hij maakt zijn publiek enthousiast en levert stof tot nadenken. Een lezing van Ben van der Burg is een belevenis; levendig, verfrissend, interactief en maakt grote indruk.

Tot zijn opdrachtgevers behoren onder andere Rabobank, Gemeente Zwolle, EDM en Shell.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Ben van der Burg

Ben van der Burg verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Ben van der Burg kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • Innovatie
 • Digitaal en mobiel
 • Sport

Biografie Ben van der Burg

Lees meer over Spreker Ben van der Burg

Ben van der Burg is geboren op 20 april 1968 in Schipluiden en ondernemer en directeur van Triple IT.

Ben van der Burg was tussen 1986 en 1991 actief in het langebaan-schaatsen, in 1990 werd hij tweede op de WK Allround in Innsbruck, achter Johann Olav Koss en voor kompaan Bart Veldkamp.

Na de sport studeerde hij Nederlandse Taal- en Letterkunde om vervolgens televisieprogramma’s te gaan maken, literaire schaatsboeken uit te geven, columns te schrijven en schaatscommentaar voor Eurosport te verzorgen.

Ben van der Burg is Commercieel Directeur bij Triple IT en mede-eigenaar van de start-ups Slidejockey en Repudo.

Ben is een specialist in het uitrollen van digitale (mobiele) innovaties, waarbij vragen aan de orde komen als: welk businessmodel moeten we gebruiken, wat is de beste lancerings strategie, zit de gebruiker op deze innovatie te wachten, hoe zetten we social media in of hoe vergroten we het gebruik van onze service. Ben behaalde zijn MBA aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Regelmatig is Ben te gast als tech-specialist in het televisieprogramma Vandaag Inside op SBS6 met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Ben van der Burg

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Ben van der Burg. Lees de enthousiaste reacties.

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Ben van der Burg:Beoordelingen

Lezingen van Ben van der Burg

Opdrachtgevers beoordeelden de lezing van Ben van der Burg gemiddeld met een / 10 (0 beoordelingen).

Ben van der Burg inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Ben van der Burg.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Ben van der Burg via Het Sprekersburo. Wil je Ben van der Burg inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Ben van der Burg

Het boeken van Ben van der Burg is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Ben van der Burg heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Ben van der Burg plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Ben van der Burg.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Ben van der Burg helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Ben van der Burg de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Ben van der Burg aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Ben van der Burg te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Ben van der Burg het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

De kosten voor een inspirende lezing van Ben van der Burg is 3500.00 euro exclusief BTW, inclusief een telefonische voorbespreking van de lezing en eventuele reis- en/of verblijfkosten. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Ben van der Burg spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Robert Benninga

Robert Benninga

Arend Jan Boekestijn

Arend Jan Boekestijn

Oud-Tweede Kamerlid Arend Jan geeft als spreker lezingen over o.a. de Eurocrises, onze samenleving en het politieke klimaat.

Eric Smit

Eric Smit

Mede-oprichter en hoofdredacteur van onderzoeksplatform Follow the Money (FTM).

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Ben van der Burg.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.