Dagvoorzitter Tom van 't Hek - Foto: (c) Robert Tjalondo

Tom van 't Hek

Voormalig tophockeyer, huisarts, bondscoach en radiopresentator. Tom is een inspirerend dagvoorzitter met pakkende voorbeelden.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Tom van 't Hek?

Dagvoorzitter Tom van 't Hek - Foto: (c) Robert Tjalondo

Tom van 't Hek boeken als dagvoorzitter voor je evenement

Voormalig tophockeyer, huisarts, bondscoach en radiopresentator. Tom is een inspirerend dagvoorzitter met pakkende voorbeelden.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Tom van 't Hek?

Prijsindicatie


(tarief voor een dagvoorzitterschap van Tom van 't Hek)

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

DagvoorzitterDebatleiderDiscussieleiderInterviewerLezing op maatSpreker presentatie

Tom van 't Hek als dagvoorzitter boeken

De voormalig huisarts, tophockeyer, coach en radiopresentator Tom van ’t Hek heeft inmiddels een aanzienlijke staat van dienst als spreker en dagvoorzitter. Als specialist staat hij dan ook al meer dan 25 jaar op het podium.

Tom staat bekend als betrokken, kritisch en scherp maar heeft altijd een goed gevoel voor sfeer en humor. Hij bereidt alles goed voor en zet zo een heldere lijn uit tijdens een bijeenkomst. Met enthousiasme en kennis van zaken zorgt hij dat zijn tafelgasten goed uit de verf komen en dat het publiek actief bij het onderwerp wordt betrokken. Daar waar nodig verscherpt of remt hij de discussie.  

Tom staat bekend om zijn brede ervaring en maatschappelijke en sportieve kennis. Hierdoor is hij een veelgevraagd dagvoorzitter op het gebied van onderwijs, overheid, sport en gezondheidszorg. Maar ook zeker andere branches.

Opdrachtgevers zijn unaniem tevreden en enthousiast. Tot zijn opdrachtgevers behoren onder andere RadboudUMC, Quadia, Congress MetZorg en de Nederlandse Mediatorsvereniging.

  • Voormalig huisarts
  • Voormalig bondscoach dames hockey, brons op Olympische Spelen Atlanta 1996
  • Voormalig Tophockeyer
  • Radiopresentator BNR Nieuwsradio
  • Radiopresentator NOS, langs-de-lijn en Radio Tour de France
  • Ambassadeur voor Stichting Mont Ventoux

 

  • Persoonlijk contact met Tom van 't Hek
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Tom van 't Hek

Lees meer over Tom van 't Hek

Tom van ’t Hek werd geboren op 1 april 1958 in Naarden, is een voormalig Nederlands tophockeyer, die in zijn carrière 221 interlands (106 doelpunten) speelde.

Sportieve carrière

Zijn debuut voor de Nederlandse hockeyploeg maakte Van 't Hek op 24 september 1976 in Poznan, in de oefeninterland Nederland-DDR (2-4). Van ’t Hek maakte furore als een behendige linkerspits, die met Kampong in 1985 de landstitel in de hoofdklasse won. 

Na zijn actieve carrière legde hij zich eerst toe op zijn maatschappelijke carrière. Van origine is Tom van ‘t Hek huisarts. In die hoedanigheid heeft hij vier jaar fulltime gewerkt, maar al snel keerde hij terug in het hockey: in oktober 1994 trad hij aan als bondscoach van de Nederlandse vrouwenselectie als opvolger van de opgestapte Bert Wentink. Onder zijn leiding won de nationale ploeg in Amstelveen de Europese titel (1995), de bronzen medaille bij de Olympische Spelen van Atlanta (1996), de zilveren medaille bij het wereldkampioenschap in Utrecht (1998), de Champions Trophy in Amstelveen (2000) en de bronzen medaille bij de Olympische Spelen van Sydney (2000). Bij dat laatste toernooi zwaaide Van ’t Hek af. Marc Lammers volgde hem op. 

Tom van 't Hek als presentator

De jongere broer van cabaretier Youp van 't Hek was werkzaam als presentator van de radioprogramma's ‘Langs de Lijn’ en ‘Radio Tour de France’. Ook presenteerde hij tot en met 2006 op de zondagavond op Radio 1 ‘Het Hek van de Dam’. Sinds 2010 is Van 't Hek een van de tafelgasten bij NOS Studio Voetbal. 

In 2013 is Tom van ’t Hek ambassadeur geworden voor de Stichting Mont Ventoux. Een stichting die zich inzet voor de kankerbestrijding.

Tom van ’t Hek maakte in juni 2013 de overstap naar BNR Nieuwsradio als de nieuwe presentator van het nieuwe ochtendprogramma ‘De Ochtendspits’. Vanaf juni 2013 was hij elke ochtend tussen 06:00 en 09:30 uur te horen op de radiozender.  Na ruim drie jaar dagelijks het ochtendprogramma  De Ochtendspits bij BNR Nieuwradio te hebben gepresenteerd, besluit Tom van ’t Hek om in augustus 2016 te stoppen.

Tom van ’t Hek blijft wel gewoon beschikbaar voor het verzorgen van lezing als spreker en het leiden van congressen als dagvoorzitter of gespreksleider


Deel deze pagina

Tom van 't Hek op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Tom van 't Hek

Wil je een impressie krijgen van Tom van 't Hek als dagvoorzitter, tijdens een interview of als aankondiging van een event? Bekijk dan hiernaast de video.

Tom van 't Hek

Aankondiging Tom van 't Hek over Sprekende Cijfers Symposium 2018

Tom van 't Hek

Mobile Care Congress

Aanbevelingen voor Tom van 't Hek

Lees de enthousiaste reacties

Wat onze opdrachtgevers zeggen over inzet of bijdrage van Tom van 't Hek.

"Tom heeft de middag perfect aan elkaar gepraat. Hij weet als geen ander de juiste toon aan te slaan bij het publiek in de zaal: zorgbestuurder, huisartsen. Wordt dus in de toekomst ongetwijfeld vervolgd. Jij ook dank voor al je moeite met het vinden van de juiste dagvoorzitter en sprekers. "

Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) - Utrecht -

"Tom heeft de middag perfect aan elkaar gepraat. Hij weet als geen ander de juiste toon aan te slaan bij het publiek in de zaal: zorgbestuurder, huisartsen. Wordt dus in de toekomst ongetwijfeld vervolgd. Jij ook dank voor al je moeite met het vinden van de juiste dagvoorzitter en sprekers. "

- Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) - Utrecht

"Tom van 't Hek had een fijne bijdrage. Zijn lezing is goed ontvangen en de meeste deelnemers gaven aan dat ze het heel positief vonden om de dag zo te starten. Persoonlijk vond ik het knap hoe Tom de besproken zaken in ons vooroverleg op een indirecte manier wist te verwerken in zijn verhaal. Voor mij was het een teken dat hij goed had geluisterd naar ons verhaal en de situatie in Etten-Leur op dit moment. Ik zou Tom van 't Hek aanbevelen aan collega's. Hij is duidelijk, schudt wakker en durft zaken te benoemen."

- Gemeente Etten-Leur

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Tom van 't Hek.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van dagvoorzitter Tom van 't Hek via Het Sprekersburo. Wilt u Tom van 't Hek inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Vergelijkbare dagvoorzitters

Wellicht dat één van deze dagvoorzitters ook voor jou interessant is

Tom van 't Hek inhuren als dagvoorzitter voor je evenement

Hoe kunnen we jou helpen?

Deze pagina geeft je alvast een idee over wat Tom van 't Hek voor jouw evenement kan betekenen. Wil je dagvoorzitter Tom van 't Hek inzetten als dagvoorzitter voor jouw evenement, symposium of congres? Neem dan gerust contact met ons op.
Dit kan door het invullen van ons boekingsformulier, een e-mail sturen voor de mogelijkheden of stuur een bericht via onze live chat.
Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 08.30 en 17.00 uur op telefoonnummer 0321 - 317 121.

Onze werkwijze

Hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kan werken.

1. Vind een dagvoorzitter
Vind op de website van Het Sprekersburo de juiste dagvoorzitter voor jouw evenement of congres.

2. Controleer de prijs en beschikbaarheid
Wij sturen je binnen één werkdag een geheel vrijblijvende offerte.

3. Plaats een gratis optie
Wij noteren bij beschikbaarheid van de dagvoorzitter een, geheel vrijblijvende, optie voor 14 dagen.

4. Bevestig de boeking
Bij akkoord op de offerte boeken wij de dagvoorzitter en sturen wij je ons boekingsformulier toe.

5. Ontvang de bevestiging
Met de, door jouw, aangeleverde gegevens sturen wij je de bevestiging van de boeking.

6. Teken en retourneer de bevestiging
Ter bevestiging zendt Het Sprekersburo je een overeenkomst die binnen vijf dagen na ontvangst ondertekend aan ons retour gestuurd moet worden.

Tom van 't Hek inhuren als dagvoorzitter, wij helpen u graag bij uw boeking

Bel ons op 0321 - 317 121, of stuur een e-mail info@hetsprekersburo.nl

Bekijk ons volledige aanbod

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Staat uw gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 dag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte met de scherpste prijs op maat.

Doeltreffende en inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vindt u een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.