Tom van 't Hek

Hij is een zeer ervaren, breed inzetbaar en veelgevraagd dagvoorzitter, discussieleider en interviewer.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

 • Dagvoorzitter
 • Debatleider
 • Discussieleider
 • Interviewer
 • Lezing op maat
 • Spreker

Beschikbaar voor

 • Dagvoorzitterschappen
 • Lezingen
 • Lezingen op maat

Tarief categorie dagvoorzitter

Op aanvraag

Om Tom van 't Hek te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Tom van 't Hek boeken als dagvoorzitter

Ex-hockeyer, arts, radiopresentator, spreker en dagvoorzitter

 • Voormalig huisarts
 • Voormalig bondscoach dames hockey, brons op Olympische Spelen Atlanta 1996
 • Voormalig Tophockeyer
 • Radiopresentator BNR Nieuwsradio
 • Radiopresentator NOS, langs-de-lijn en Radio Tour de France
 • Ambassadeur voor Stichting Mont Ventoux

 

De voormalig huisarts, tophockeyer, coach en radiopresentator Tom van ’t Hek heeft inmiddels een aanzienlijke staat van dienst als spreker en dagvoorzitter. Als specialist staat hij dan ook al meer dan 25 jaar op het podium.

Tom staat bekend als betrokken, kritisch en scherp maar heeft altijd een goed gevoel voor sfeer en humor. Hij bereidt alles goed voor en zet zo een heldere lijn uit tijdens een bijeenkomst. Met enthousiasme en kennis van zaken zorgt hij dat zijn tafelgasten goed uit de verf komen en dat het publiek actief bij het onderwerp wordt betrokken. Daar waar nodig verscherpt of remt hij de discussie.  

Tom staat bekend om zijn brede ervaring en maatschappelijke en sportieve kennis. Hierdoor is hij een veelgevraagd dagvoorzitter op het gebied van onderwijs, overheid, sport en gezondheidszorg. Maar ook zeker andere branches.

Opdrachtgevers zijn unaniem tevreden en enthousiast. Tot zijn opdrachtgevers behoren onder andere RadboudUMC, Quadia, Congress MetZorg en de Nederlandse Mediatorsvereniging.

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Tom van 't Hek

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Tom van 't Hek

Tom van ’t Hek werd geboren op 1 april 1958 in Naarden, is een voormalig Nederlands tophockeyer, die in zijn carrière 221 interlands (106 doelpunten) speelde.

Sportieve carrière

Zijn debuut voor de Nederlandse hockeyploeg maakte Van 't Hek op 24 september 1976 in Poznan, in de oefeninterland Nederland-DDR (2-4). Van ’t Hek maakte furore als een behendige linkerspits, die met Kampong in 1985 de landstitel in de hoofdklasse won. 

Na zijn actieve carrière legde hij zich eerst toe op zijn maatschappelijke carrière. Van origine is Tom van ‘t Hek huisarts. In die hoedanigheid heeft hij vier jaar fulltime gewerkt, maar al snel keerde hij terug in het hockey: in oktober 1994 trad hij aan als bondscoach van de Nederlandse vrouwenselectie als opvolger van de opgestapte Bert Wentink. Onder zijn leiding won de nationale ploeg in Amstelveen de Europese titel (1995), de bronzen medaille bij de Olympische Spelen van Atlanta (1996), de zilveren medaille bij het wereldkampioenschap in Utrecht (1998), de Champions Trophy in Amstelveen (2000) en de bronzen medaille bij de Olympische Spelen van Sydney (2000). Bij dat laatste toernooi zwaaide Van ’t Hek af. Marc Lammers volgde hem op. 

Tom van 't Hek als presentator

De jongere broer van cabaretier Youp van 't Hek was werkzaam als presentator van de radioprogramma's ‘Langs de Lijn’ en ‘Radio Tour de France’. Ook presenteerde hij tot en met 2006 op de zondagavond op Radio 1 ‘Het Hek van de Dam’. Sinds 2010 is Van 't Hek een van de tafelgasten bij NOS Studio Voetbal. 

In 2013 is Tom van ’t Hek ambassadeur geworden voor de Stichting Mont Ventoux. Een stichting die zich inzet voor de kankerbestrijding.

Tom van ’t Hek maakte in juni 2013 de overstap naar BNR Nieuwsradio als de nieuwe presentator van het nieuwe ochtendprogramma ‘De Ochtendspits’. Vanaf juni 2013 was hij elke ochtend tussen 06:00 en 09:30 uur te horen op de radiozender.  Na ruim drie jaar dagelijks het ochtendprogramma  De Ochtendspits bij BNR Nieuwradio te hebben gepresenteerd, besluit Tom van ’t Hek om in augustus 2016 te stoppen.

Tom van ’t Hek blijft wel gewoon beschikbaar voor het verzorgen van lezing als spreker en het leiden van congressen als dagvoorzitter of gespreksleider


Deel deze pagina

Tom van 't Hek op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Tom van 't Hek

Wil je een impressie krijgen van Tom van 't Hek als dagvoorzitter, tijdens een interview of als aankondiging van een event? Bekijk dan hiernaast de video.

Tom van 't Hek

Aankondiging Tom van 't Hek over Sprekende Cijfers Symposium 2018

Tom van 't Hek

Mobile Care Congress

Aanbevelingen voor Tom van 't Hek

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over Tom van 't Hek als dagvoorzitter of gespreksleider. Lees de enthousiaste reacties.

Tom heeft de middag perfect aan elkaar gepraat. Hij weet als geen ander de juiste toon aan te slaan bij het publiek in de zaal: zorgbestuurder, huisartsen. Wordt dus in de toekomst ongetwijfeld vervolgd. Jij ook dank voor al je moeite met het vinden van de juiste dagvoorzitter en sprekers.

Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) - Utrecht

Tom van 't Hek had een fijne bijdrage. Zijn lezing is goed ontvangen en de meeste deelnemers gaven aan dat ze het heel positief vonden om de dag zo te starten. Persoonlijk vond ik het knap hoe Tom de besproken zaken in ons vooroverleg op een indirecte manier wist te verwerken in zijn verhaal. Voor mij was het een teken dat hij goed had geluisterd naar ons verhaal en de situatie in Etten-Leur op dit moment. Ik zou Tom van 't Hek aanbevelen aan collega's. Hij is duidelijk, schudt wakker en durft zaken te benoemen.

Gemeente Etten-Leur

We hebben inhoudelijk een goede en leuke avond gehad. Mede door het in goede banen leiden van de bijeenkomst door Tom! Ik heb positieve reacties gekregen. Dus we zijn erg tevreden.

Isala klinienken

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Tom van 't Hek:

 • UWV
 • Isala klinieken
 • Medtzorg
 • Repay HRM
 • Gemeente Etten-Leur
 • Raboud UMC
 • Zorggroep Gelders Rivierenland
 • Oncologienetwerk Groningen-Drenthe

Beoordelingen

Dagvoorzitterschap van Tom van 't Hek

Opdrachtgevers beoordeelden het dagvoorzitterschap van Tom van 't Hek gemiddeld met een 8.2 / 10 (3 beoordelingen).

Tom van 't Hek inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Tom van 't Hek.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Tom van 't Hek via Het Sprekersburo. Wil je Tom van 't Hek inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Tom van 't Hek

Het boeken van Tom van 't Hek als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Tom van 't Hek heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Tom van 't Hek plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Tom van 't Hek.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Tom van 't Hek helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Tom van 't Hek de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Tom van 't Hek aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Tom van 't Hek te evalueren.

Veelgestelde vragen

Vergelijkbare dagvoorzitters

Ontdek andere dagvoorzitter en gespreksleiders in dezelfde categorie zoals Tom van 't Hek! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde dagvoorzitters. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Frenk van der Linden

Frenk van der Linden

Als freelance journalist en scherpe interviewer laat Frenk als dagvoorzitter maatschappelijke vraagstukken voorbijkomen.

Tom Jessen

Tom Jessen

Hij is een veelgevraagd en gewaardeerd dagvoorzitter en gesprekleider. Bekend van RTL-Z en BNR Nieuwsradio.

Astrid Joosten

Astrid Joosten

Astrid Joosten is presentatrice, schrijfster en actrice. Ook is zij al ruim 20 jaar een inlevende en betrokken dagvoorzitter.

Barbara Barend

Barbara Barend

Barbara Barend heeft een passie voor sport en is bekend als sportjournaliste, uitgever, presentatrice en dagvoorzitter.

Opzoek naar andere dagvoorzitters?

Overzicht alle dagvoorzitters

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Tom van 't Hek.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.