Dagvoorzitter Hadassah de Boer - Foto: (c) Hadassah de Boer

Hadassah de Boer

Een veelzijdige dagvoorzitter die graag meedenkt over hoe de informatie het beste aan de doelgroep kan worden overgebracht.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie dagvoorzitter

Om Hadassah de Boer te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Hadassah de Boer boeken als dagvoorzitter

Hadassah de Boer weet haar veelzijdigheid en brede kennis op een uitstekende manier om te zetten naar de rol van dagvoorzitter en presentator. Haar enthousiasme, scherpe en vooral humoristische manier van leiden van een congres of evenement maken haar tot een veelgevraagd dagvoorzitter.

Door haar jarenlange ervaring als programmamaker en presentator weet ze keer op keer de juiste snaar te raken. Elk evenement vraagt om een andere aanpak en daarom denkt ze graag vroegtijdig mee over de inhoud van het programma. Ze maakt zich vrijwel ieder onderwerp en thema snel eigen en weet zo de juiste informatie op jouw doelgroep over te brengen. Hadassah is als dagvoorzitter dan ook een grote waarde voor ieder evenement.

Eerdere werkte ze onder andere in opdracht voor bedrijven, organisaties, onderwijsinstellingen, culturele instanties, gemeenten, provincies en ministeries.

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Hadassah de Boer

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Hadassah de Boer

Hadassah de Boer, geboren op 30 maart 1971, is het culturele gezicht van de Nederlandse televisie. Ze begon haar carrière als stagiaire  in 1995 bij de Amsterdamse omroep AT5. Daar werkte Hadassah als verslaggever, presentatrice en eindredacteur. Ze was één van de bedenkers van de succesvolle programma’s ‘De Zwoele Stad’ en ‘Kort Amsterdam’.

In 2001 en 2002 presenteerde ze samen met Sylvana Simons voor RTL 4 het programma ‘Met Man en Macht’ waar ze de verhoudingen tussen man en vrouw behandelde.

Hadassah de Boer is thuis op het gebied van kunst, cultuur en media, maar houdt zich ook bezig met actualiteiten, welzijn en sociaal maatschappelijke onderwerpen. Zo presenteerde ze voor National Geographic Channel een programma over de vervuilde oceanen.

Voor de NPS presenteerde Hadassah samen met Matthijs van Nieuwkerk twee zomers lang iedere werkdag een talkshow over kunst, cultuur en media. Daarnaast is ze het gezicht van ‘NPS Arena. Iedere zondagmiddag praat zij tussen 13.30 en 16.00 vanuit Het Muziekgebouw aan het IJ met gasten uit de culturele actualiteit en houdt ze de kijkers op de hoogte van het culturele nieuws. Dit wordt afgewisseld met documentaires over muziek, film en dans.

Ook doet Hadassah de presentatie van een aantal grote evenementen, zoals ‘De Avond van de Jonge Danser/Musicus’, uitreikingen van de ‘Edisons Klassiek’, verschillende programma’s over dans en opera en het ‘North Sea Jazz Festival’.

In maart 2008 presenteerde De Boer het tv-programma ‘Van hier tot Tokio’ waarin ze Nederlandse kunstenaars, fotografen en modeontwerpers opzoekt in steden als Berlijn, Londen en Istanbul.

Dagvoorzitter, discussieleider en presentator

Als dagvoorzitter of discussieleider van congressen is Hadassah de Boer één van de meest charmante en sympathieke presentatrices van Nederland. Breed georiënteerd, goed geïnformeerd en vakkundig.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Hadassah de Boer

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over Hadassah de Boer als dagvoorzitter of gespreksleider. Lees de enthousiaste reacties.

Deskundig vakvrouwschap en een prettige samenwerking.

Kennis- en Adviescentrum RPA-NHN - Alkmaar

Ontspannen, goed voorbereid, prettig en leuke persoonlijkheid als dagvoorzitter.

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord - Alkmaar

Hadassah de Boer inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Hadassah de Boer.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Hadassah de Boer via Het Sprekersburo. Wil je Hadassah de Boer inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Hadassah de Boer

Het boeken van Hadassah de Boer als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Hadassah de Boer heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Hadassah de Boer plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Hadassah de Boer.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Hadassah de Boer helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Hadassah de Boer de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Hadassah de Boer aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Hadassah de Boer te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Hadassah de Boer.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.