Dagvoorzitter Jacco Eltingh - Foto: (c) Jacco Eltingh

Jacco Eltingh

Tennis wereldkampioen Jacco Eltingh maakt als dagvoorzitter inzichtelijk hoe samen te werken en om te gaan met tegenslagen.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie dagvoorzitter

Om Jacco Eltingh te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Jacco Eltingh boeken als dagvoorzitter

Succesvol tennisser in het dubbelspel! Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Jacco Eltingh

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Jacco Eltingh

Jacco Eltingh behaalde samen met Paul Haarhuis grote successen in het dubbelspel. Ze werden twee keer wereldkampioen en wonnen alle Grand Slam-toernooien minimaal één keer.

In de jaren negentig vormden ze, samen met Richard Krajicek en Jan Siemerink, de gouden generatie van het Nederlandse tennis. Midden jaren negentig stond Jacco Eltingh in de top twintig van de wereldranglijst enkelspel en versloeg hij regelmatig grote kampioenen zoals André Agassi, Pete Sampras en Ivan Lendl.

Als kersvers wereldkampioen en nummer één van de wereld in het dubbelspel stopte Jacco in 1998 als professioneel tennisser. Samen met Paul Haarhuis runt hij tegenwoordig zijn eigen bedrijf. Jaarlijks organiseren ze vele tennisclinics voor verenigingen en bedrijven en de Tennis Classics. Daarin nemen oud-wereldtoppers, zoals John McEnroe, Richard Krajicek en Henri Leconte het tegen elkaar op. Tevens is Jacco Eltingh vaste commentator/presentator van diverse tennistoernooien waaronder Wimbledon en is hij mede-eigenaar van Tennisreis.nl.

De overeenkomsten tussen sport en het bedrijfsleven komen aan bod. Met veel enthousiasme en pakkende anekdotes uit de topsport kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen. Voorbeelden zijn communicatie, motivatie, in vorm zijn, 1 + 1 = 3, omgaan met stress en genieten van successen. 


Deel deze pagina

Jacco Eltingh inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jacco Eltingh.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Jacco Eltingh via Het Sprekersburo. Wil je Jacco Eltingh inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Jacco Eltingh

Het boeken van Jacco Eltingh als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Jacco Eltingh heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Jacco Eltingh plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Jacco Eltingh.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Jacco Eltingh helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Jacco Eltingh de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Jacco Eltingh aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Jacco Eltingh te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Jacco Eltingh.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.