Dagvoorzitter Maarten Bouwhuis - Foto: (c) Maarten Bouwhuis

Maarten Bouwhuis

Bekend door BNR Nieuwsradio. Inmiddels zet Maarten zich in opdracht van de overheid en bedrijfsleven wekelijks in als dagvoorzitter.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Debatleider
  • Discussieleider
  • Interviewer
  • Presentator
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Presentaties
  • Trainingen

Tarief categorie dagvoorzitter

Op aanvraag

Om Maarten Bouwhuis te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Maarten Bouwhuis boeken als dagvoorzitter

Presentator BNR Nieuwsradio, dagvoorzitter & debatleider

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Maarten Bouwhuis

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Maarten Bouwhuis

Sinds 2007 is Maarten verbonden aan BNR Nieuwsradio. Hij organiseerde en presenteerde het eerste EU-verkiezingsdebat op BNR Nieuwradio in 2009. In 2010 werd hij presentator van de nieuwszender. Maarten presenteerde de BNR Klantenshow. Het enige programma op de Nederlandse radio over klantgericht ondernemen, marketing en communicatie. Vanaf 2014 presenteert hij BNR Opvolgers en BNR Gangmakers, het wekelijkse debatprogramma voor ondernemers.

Maarten is vaste presentator van de eventtak van de FD Mediagroep. Hij presenteert de Yacht Challenge en diverse debatten over mobiliteit, finance en technologie. Tevens is hij de presentator van de event-serie’s Young Circle en Gangmakers Xtra. Sinds 2013 is Maarten de vaste presentator van de FD Gazellen, de prijzen voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

In 2010 en 2012 organiseerde hij samen met RTL Nieuws het Carredebat voor de Tweede Kamerverkiezingen. In 2013 en 2014 was Maarten dagelijks te zien op RTL-Z als presentator van RTL Ondernemerszaken.

Dagvoorzitter & Debatleider

Maarten staat wekelijks op het podium als dagvoorzitter of debatleider, in opdracht van overheid en bedrijfsleven. Inhoudelijk is hij breed ontwikkeld. Thema’s die veel terugkomen zijn: zakelijke dienstverlening, bank- en verzekeringswezen, retail, duurzaamheid, logistiek, zorg, ruimtelijke ordening, energie, politiek en binnenlands bestuur.


Deel deze pagina

Maarten Bouwhuis inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Maarten Bouwhuis.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Maarten Bouwhuis via Het Sprekersburo. Wil je Maarten Bouwhuis inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Maarten Bouwhuis

Het boeken van Maarten Bouwhuis als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Maarten Bouwhuis heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Maarten Bouwhuis plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Maarten Bouwhuis.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Maarten Bouwhuis helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Maarten Bouwhuis de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Maarten Bouwhuis aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Maarten Bouwhuis te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Maarten Bouwhuis.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.