Dagvoorzitter Martine Hauwert - Foto: (c) Martine Hauwert

Martine Hauwert

Martine vindt het als dagvoorzitter belangrijk echt contact te maken met mensen. Dit doet zij door te zoeken naar pure verhalen.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Debatleider
  • Discussieleider
  • Interviewer
  • Presentator

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Presentaties

Tarief categorie dagvoorzitter

€ 2.000 tot € 3.500

Om Martine Hauwert te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Martine Hauwert boeken als dagvoorzitter

Bekende tv-presentatrice met jarenlange ervaring binnen nieuws en actualiteiten programma's.

Martine Hauwert is een energieke verschijning. Ze onderscheidt zich door haar grote kennis en brede interesse, gecombineerd met een betrokken, charmante en spontane presentatie. Door haar ervaring is ze een veel gevraagd dagvoorzitter voor het bedrijfsleven.

Zij denkt graag mee over de invulling, opbouw en formule van de bijeenkomst en geldt als een ervaren dagvoorzitter en discussieleider.

Zo behoren onder andere de Hema, WNF, Nutanix en de Gezondheidsbeurs tot haar opdrachtgevers.

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Martine Hauwert

Lees meer over Martine Hauwert

Met meer dan 10 jaar TV-ervaring heeft ze al veel verschillende programma’s gepresenteerd. De laatste jaren is ze voornamelijk te zien geweest bij RTL4. Ze presenteerde onder andere 'Mijn man kan niet Dansen' en ‘Life is Beautiful'. 'Mijn leven Mijn Gezondheid' is het meest actueel. De opnames voor weer een nieuw seizoen zijn in volle gang.

Naast haar televisiewerk verzorgt Martine regelmatig presentaties in het land. De ervaring die zij de afgelopen 15 jaar heeft opgedaan met oa concerten, theater, events en beurzen maakt haar all round. Door haar spontaniteit, professionaliteit en toegankelijkheid weet zij als geen ander iedere presentatie op passende wijze en met een grote dosis energie neer te zetten. Zij is dan ook een graag geziene host op evenementen, bedrijfsfeesten en product presentaties.

Martine is met recht een veelzijdige duizendpoot. Naast entertainment en gezondheid heeft ze veel affiniteit met actuele onderwerpen en informatieve programma’s. Zo werkte ze geruime tijd voor De Telegraaf als het vaste gezicht van Telegraaf TV. Daar presenteerde ze dagelijks het Nieuws en Shownieuws waarbij regelmatig specialisten en BN-ers aanschoven.

Sinds juni 2014 is Martine presentatrice van 'Mijn leven, mijn Gezondheid'. Dit RTL4-programma gaat over gezondheid in de ruimste zin van het woord; gezond leven, zorg, ontspanning, inspanning, innovatie en vooral 'genieten van het leven'.

Daarnaast is Martine afgelopen seizoen te zien geweest in 'Life is Beautiful' op RTL4, presenteerde ze backstage reportages van de Ladies of Soul concerten voor Ziggo, was ze gastpresentatrice in het programma 'Vermist' op NPO1 en kwam ze als ambassadrice en presentatrice in actie voor het KWF en Stichting Vier Voeters. Hiervoor is ze naar Roemenie afgereisd om de speciale projecten voor kind en dier onder de aandacht te brengen.

Door haar persoonlijkhied, expertise en ruime ervaring is ze breed inzetbaar en kunt u Martine boeken voor grote en kleine groepen en verschillende soorten events.


Deel deze pagina

Martine Hauwert op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Martine Hauwert

Wil je een impressie krijgen van Martine Hauwert als dagvoorzitter, tijdens een interview of als aankondiging van een event? Bekijk dan hiernaast de video.

Martine Hauwert

Showreel presentatrice en dagvoorzitter Martine Hauwert

Martine Hauwert inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Martine Hauwert.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Martine Hauwert via Het Sprekersburo. Wil je Martine Hauwert inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Martine Hauwert

Het boeken van Martine Hauwert als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Martine Hauwert heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Martine Hauwert plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Martine Hauwert.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Martine Hauwert helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Martine Hauwert de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Martine Hauwert aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Martine Hauwert te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Martine Hauwert.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.