Myrthe Meurders dagvoorzitter - Foto: (c) Myrthe Meurders

Myrthe Meurders

Myrthe Meurders is een energieke en scherpe dagvoorzitter. Ze vindt het belangrijk om het publiek met een open sfeer te betrekken.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie dagvoorzitter

Op aanvraag

Om Myrthe Meurders te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Myrthe Meurders boeken als dagvoorzitter

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Myrthe Meurders

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Myrthe Meurders

Myrthe Meurders is gestart als adviseur Marketing & Communicatie in het bedrijfsleven. Vervolgens als consultant bij CPS Onderwijsontwikkeling en Advies in het onderwijs gaan werken. 

Nu werkzaam als trainer, spreker en dagvoorzitter vanuit haar eigen bedrijf. Onderwijs is haar werkterrein, met soms een zijstap naar de zorg.

Myrthe Meurders kent de cultuur binnen schoolteams, de uitdagingen waar docenten tegenaan lopen en de druk die in toenemende mate van buitenaf op scholen wordt uitgeoefend.

Haar expertise zit in de begeleiding van teams, docenten en schoolleiders om te leren omgaan met en effectief te reageren op die verwachtingen in een steeds veranderende context. Waarbij in haar aanpak de samenwerking in teams, de communicatie naar binnen én buiten en de persoonlijke ontwikkeling van mensen centraal staat.

Ze is helder, sprankelend en scherp in de manier waarop ze congressen  en debatten leidt. Ze creëert een open sfeer waarbij deelnemers uitgenodigd worden echt deel te nemen. Haar doel is altijd zoveel mogelijk mensen betrokken te krijgen en de brug te zijn tussen de inhoud van de sprekers en de dagelijkse praktijk van de deelnemers.


Deel deze pagina

Myrthe Meurders inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Myrthe Meurders.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Myrthe Meurders via Het Sprekersburo. Wil je Myrthe Meurders inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Myrthe Meurders

Het boeken van Myrthe Meurders als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Myrthe Meurders heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Myrthe Meurders plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Myrthe Meurders.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Myrthe Meurders helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Myrthe Meurders de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Myrthe Meurders aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Myrthe Meurders te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Myrthe Meurders.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.