Informatie aanvragen

Alvast bedankt voor je aanvraag. We streven ernaar om binnen 1 werkdag te reageren. Wil je informatie over meerdere sprekers, vul dan hieronder alle namen in. We zullen je zo snel mogelijk informeren over tarieven en beschikbaarheid.

Onze tarieven voor sprekers beginnen bij € 1.500,- exclusief BTW.

Aanvraagformulier

Is de datum al bekend van je evenement? Als de datum nog niet duidelijk is er de mogelijkheid om meerdere datums in te vullen (of leeg te laten).

Heb je een vraag, wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Omschrijf dan zo uitgebreid mogelijk hoe het evenement er uit ziet.

Overige

* Verplicht veld

Een van onze medewerkers neemt per e-mail, dan wel telefonisch contact met u op.
Notice: session_start(): Ignoring session_start() because a session is already active in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/informatie-aanvragen-spreker.php on line 411

Wij adviseren graag

Het Sprekersburo helpt je graag bij het vinden van de juiste spreker

Je bent nog maar één stap verwijderd voor het ontvangen van meer informatie over de beschikbaarheid en prijs van een lezing van Warning: Undefined array key "item" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/informatie-aanvragen-spreker.php on line 420 voor jouw evenement.

Vul het aanvraagformulier in en wij trachten binnen 1 werkdag meer informatie of een vrijblijvende offerte te sturen.

Offerte aanvragen?

Wij hebben ervaring met verschillende sprekers voor verschillende evenmenten en bijeenkomsten. Wij stellen jouw wens altijd centraal en gaan geen uitdaging uit de weg.

Heb je een bijeenkomst of evenement en heb je daar een passende sprekers bij nodig? Dan stellen wij graag een passende en vrijblijvende offerte voor je op met daarin alle informatie over tarief, tijdsduur, beschikbaarheid en onderwerpen.

Advies nodig?

Wil je direct antwoord op je vraag? Gebruik dan onze chat-functie links onderaan de pagina. Tijdens kantooruren hopen we direct, maar streven we binnen het uur je aanvraag te behandelen.

Neem contact op?

Op de volgende manieren kun je bij Het Sprekersburo een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bellen

Bel met 0321 - 317 121 en wij voorzien je graag van deskundig advies voor het kiezen van de juiste spreker.

Ben je nu niet in de gelegenheid om ons te bellen? Wij bellen je graag terug. Vul op deze pagina geheel vrijblijvend je gegevens in wij nemen telefonisch of per e-mail contact met je op.

E-mail

Je kunt ons ook mailen op info@hetsprekersburo.nl. Wij streven er naar om je aanvraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.