Duurzaam ondernemen, hoe moet dat nou?

Duurzaam ondernemen, hoe moet dat nou?

Op veler verzoek geeft Leen Zevenbergen dit jaar twee openbare lezingen die voor eenieder toegankelijk zijn. De eerste vindt plaats op 23 mei a.s. Tijdens deze middag-bijeenkomst zal hij zijn visie geven op Duurzaam Ondernemerschap. Leen zal zijn lezing mede baseren op vragen en input uit het publiek, en op zijn nieuwe boek 'Where did P go' dat in april dit jaar verschijnt, het zal een zeer interactieve en dus informatieve middag worden! Kijk voor meer informatie over deze middag op www.leenzevenbergen.nl.

Kosten

De kosten voor deze lezing bedragen € 100,00 (ex BTW).

Aanmelden

U meldt zich aan voor deze bijeenkomst door een email te sturen aan Petra van Frankfoort (p.vanfrankfoort@qurius.com) met de volgende informatie:
- Naam
- Adresgegevens
- Mobiele telefoonnummer
- Uw ondernemersvraag

Vervolgens ontvangt u een factuur. Zodra deze is voldaan bent u aangemeld. Door u aan te melden, gaat u akkoord met de vermelde voorwaarden.

Verhindering

Bij onverwachte verhindering kunt u zich altijd kosteloos laten vervangen, mits tijdig aan ons doorgegeven. Vanaf drie weken voor aanvang van deze bijeenkomst bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Het laatste nieuws