Diana Matroos inhuren als presentator voor uw evenement

Presentator Diana Matroos - Foto: (c) William Rutten
Presentator

Diana Matroos

Werkzaam als redacteur bij RTL Nieuws en RTL Z

Diana Matroos presenteert

Werkzaam als redacteur bij RTL Nieuws en RTL Z

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Diana Matroos)

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Diana Matroos

Lees meer over Diana Matroos

Diana Matroos, geboren op 19 juli 1971 te Amsterdam, koos na haar afgeronde studie Culturele en Maatschappelijke vorming voor de studio Journalistiek te Utrecht.

Na haar opleiding kwam ze in 1999 terecht als redacteur bij RTL Nieuws. Voor de zakenzender RTL Z op RTL 7 heeft Diana Matroos van 2004 tot 2005 het algemene nieuws gepresenteerd. Vanaf 2005 presenteerde ze het nieuwsprogramma “4 in het land op RTL 4”. Eind 2007 keerde ze terug bij RTL Z.

Op RTL Z, het financieel economisch programma, presenteert ze elke maandag en vrijdag het nieuws tussen 10:00 en 16:00 uur. Daarnaast is ze ook regelmatig te zien als invaller op één van de andere weekdagen.

Hoogtepunten bij RTL Z waren de ‘breaking news’ uitzendingen over de terroristische aanslagen in Londen op 7 juli 2005, de Schipholcrash op 25 februari 2009, de vliegramp in Tripoli op 12 mei 2010 en op 2 mei 2011 de dood van Osama bin Laden. Door haar vele live-ervaring kan ze goed werken al de druk om te presteren hoog is.

Presentator, dagvoorzitter en discussieleider

Diana Matroos is in het land te zien als presentator, dagvoorzitter en discussieleider op bijeenkomsten met zeer uiteenlopende onderwerpen. Haar presentaties worden gekenmerkt door een journalistieke, zakelijke, stijlvolle en menselijke aanpak. Vanzelfsprekend hebben financieel economische onderwerpen haar bijzondere interesse.

© 2012 - Het Sprekersburo

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Diana Matroos.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Diana Matroos via Het Sprekersburo.

  

Wilt u Diana Matroos inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.