Diana Matroos inhuren als presentator voor je evenement

Werkzaam als redacteur bij RTL Nieuws en RTL Z

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Diana Matroos?

Offerte aanvragen
Presentator Diana Matroos - Foto: (c) William Rutten

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Diana Matroos)

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Diana Matroos als presentator boeken

Werkzaam als redacteur bij RTL Nieuws en RTL Z

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Diana Matroos
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Diana Matroos

Lees meer over Diana Matroos

Diana Matroos werd geboren op 19 juli 1971 in Amsterdam en koos na haar afgeronde studie Culturele en Maatschappelijke vorming voor de studio Journalistiek te Utrecht. Ze werd bekend als een van de vaste presentatoren van RTL Z Nieuws. Diana is een zeer scherpe en gedreven dagvoorzitter. Ze is op haar best in onverwachte en interactieve situaties en staat bekend om haar onverstoorbare en rustige uitstraling in hectische situaties.

Diana Matroos als presentatrice 

Na haar opleiding kwam ze in 1999 terecht als redacteur bij RTL Nieuws. Voor de zakenzender RTL Z op RTL 7 heeft Diana Matroos van 2004 tot 2005 het algemene nieuws gepresenteerd. Vanaf 2005 presenteerde ze het nieuwsprogramma “4 in het land op RTL 4”. Eind 2007 keerde ze terug bij RTL Z.

Op RTL Z, het financieel economisch programma, presenteert ze elke maandag en vrijdag het nieuws tussen 10:00 en 16:00 uur. Daarnaast is ze ook regelmatig te zien als invaller op één van de andere weekdagen, bij het late nieuws en bij Editie NL.

Hoogtepunten bij RTL Z waren de ‘breaking news’ uitzendingen over de terroristische aanslagen in Londen op 7 juli 2005, de Schipholcrash op 25 februari 2009, de vliegramp in Tripoli op 12 mei 2010 en op 2 mei 2011 de dood van Osama bin Laden. Door haar vele live-ervaring kan ze goed werken als de druk om te presteren hoog is. In 2016 heeft ze RTL ingeruild voor BNR Nieuwsradio, waar ze op dit moment programma’s presenteert. Van september 2018 tot juni 2019 was ze ook weer op tv te zien, als presentator van Buitenhof voor de VPRO.

Diana Matroos inhuren als dagvoorzitter

Diana Matroos is in het land te zien als presentator, dagvoorzitter en discussieleider op bijeenkomsten met zeer uiteenlopende onderwerpen. Door een combinatie van haar empathische houding en een scherpe, analytische blik, komt ze op zowel sociale als zakelijke bijeenkomsten heel goed tot haar recht. Haar presentaties worden gekenmerkt door een journalistieke, zakelijke, stijlvolle en menselijke aanpak. Door haar uitgebreide journalistieke ervaring weet ze zich in elke situatie goed staande te houden en is ze in staat om zware onderwerpen bespreekbaar te maken. Ze is thuis in veel verschillende onderwerpen, maar vanzelfsprekend hebben financieel-economische onderwerpen haar bijzondere interesse.

© 2012 - Het Sprekersburo


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Diana Matroos.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Diana Matroos via Het Sprekersburo. Wil je Diana Matroos inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Diana Matroos in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Diana Matroos?