Bert Kuizenga inhuren als presentator voor je evenement

Presentator Bert Kuizenga - Foto: (c) Bert Kuizenga

Bert Kuizenga

Presentator en acteur met een zeer informatief karakter.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Bert Kuizenga?

Bert Kuizenga presenteert

Presentator en acteur met een zeer informatief karakter.

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Bert Kuizenga)

Onderwerpen

Talen

Inzetbaarheid

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Bert Kuizenga

Lees meer over Bert Kuizenga

Bert Kuizenga (1955) werd geboren als zoon van Groningse polderpioniers, die naar de Noordoostpolder trokken. Toen Bert anderhalf jaar oud was overleed zijn vader onverwachts. Mocht hij nog geleefd hebben dan was hij hoogstwaarschijnlijk net als zijn vader loonwerker geworden, zo zegt hij zelf. 

In 1995 en 1996 speelde Bert een hoofdrol in de TROS comedy Ik Ben je Moeder Niet. Van 2000 tot 2002 speelde hij wederom in een comedy serie Verkeerd Verbonden met oa Cees Geel en Elsje Wijn. 

Bert was 14 jaar lang werkzaam als presentator bij de TROS. Hij werd onder meer ingezet als presentator van het datingprogramma Blind Date (Op Goed Geluk). Daarnaast presenteerde hij een grote diversiteit aan programma's van TROS Actua tot het oudste amusementsprogramma op de Nederlandse televisie: Te land, ter zee en in de lucht.

Theater

Vorig theaterseizoen stond Bert in het theater met Jan Rietman. Op dit moment is hij actief als coach voor jonge en oude televisietalenten en mensen uit het bedrijfsleven.

Presentator, dagvoorzitter of discussieleider

Naast het boeken als presentator is Bert Kuizenga ook in te zetten als onder andere discussieleider en dagvoorzitter. Vooral een rustige en informatieve presentator.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Bert Kuizenga.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Bert Kuizenga via Het Sprekersburo. Wilt u Bert Kuizenga inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Vul je gegevens in

Hoe kunnen we je bereiken?

Vul je telefoonnummer en/of e-mailadres in. We kunnen je vaak sneller antwoord geven als je je telefoonnummer invult.

Waarover gaat je vraag?