Pieter Jan Hagens inhuren als presentator voor je evenement

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Pieter Jan Hagens?

Offerte aanvragen

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Pieter Jan Hagens)

Thema's

Talen

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Pieter Jan Hagens als presentator boeken

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Pieter Jan Hagens
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Pieter Jan Hagens

Lees meer over Pieter Jan Hagens

Pieter Jan Hagens (1958) presenteert al jaren radio- en televisieprogramma’s met een grote journalistieke waarde. Bij het grote publiek werd hij bekend als presentator van AVRO-televisieprogramma “De Ochtenden” en VARA-televisieprogramma “Jules Unlimited”. Daarnaast was hij te zien als presentator in de AVRO televisieprogramma’s “Wie is de Mol?”, “TweeVandaag”, “Netwerk” en “EénVandaag” en maakt hij sinds seizoen 2010 – 2011 deel uit van het team van “Buitenhof”.

Televisiejournalist

De afgelopen jaren is hij door zijn ervaring met programma’s bij NOS, Vara en Avro een doorgewinterde journalist en interviewer geworden. Naast een aantal nieuwsrubrieken staan er ook een groot aantal avontuurlijke programma’s op zijn cv.

Biografiereeks Hoge Bomen

Vanaf 2003 presenteerde Pieter Jan Hagens de AVRO’s televisieserie “Hoge Bomen”. Naast presentator was Pieter Jan ook eindredacteur bij het programma. Uit deze biografiereeks werd het tweeluik over “Prins Bernhard” bekroond met een Nederlandse Academy Award voor beste informatieve programma van 2003.

Dagvoorzitter en boeiende presentator

Pieter Jan Hagens is een grote tv-persoonlijkheid en boeiende presentator. Hij is een presentator en journalist met meer dan vijfentwintig jaar ervaring. Hagens is bovendien een gedreven dagvoorzitter, discussieleider en is in zijn element in interview-, talkshow of debat.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Pieter Jan Hagens.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Pieter Jan Hagens via Het Sprekersburo. Wil je Pieter Jan Hagens inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Pieter Jan Hagens in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Pieter Jan Hagens?