Boek Carin Frijters als inspirerende spreker voor een lezing bij Het Sprekersburo.

Carin Frijters

Ze spreekt over onderwerpen als retail, digitale disruption, branding en merkbeleving.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Carin Frijters te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Carin Frijters boeken als spreker

Schrijver, regisseur, adviseur, spreker en dagvoorzitter

Carin Frijters is een expert op gebied van retail. Daarnaast is ze adviseur, auteur en regisseur van winkelbeleving en consumententrends.

Met een indrukwekkende carrière van 25 jaar deelt ze haar expertise om winkels en retailconcepten te verbeteren, gedeeld met diverse retailketens, lokale ondernemers en opleidingsinstituten. Bekend als auteur van inspirerende werken, waaronder de retailbijbel "Prikkel de Koopknop" en de "Retail Survival Guide," fungeren haar boeken als waardevolle inspiratiebronnen in de retailwereld.

Met aanstekelijk enthousiasme richt Carin zich op actuele klantbehoeften, onthullend waar kansen liggen voor retailers, retailstylisten en conceptontwerpers. In een uitdagende tijd voor retailconcepten biedt Carin inzichten om de koopknop van consumenten te activeren door verrassing en zintuigprikkeling.

Tijdens haar -retailtrend- lezingen deelt Carin haar retailervaring, kennis, passie en kunde. Ze is niet alleen een retailexpert, maar ook inzetbaar als inspirator, dagvoorzitter, creative director, klankbord en coach, brengt met scherp inzicht in trends een verfrissende kijk op de retailwereld.

Carin Frijters is te boeken als spreker, dagvoorzitter en coach bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Carin Frijters

Carin Frijters verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Carin Frijters kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Carin Frijters?

Is er nog toekomst voor de winkel in de winkelstraat?

Welke concepten weten zich in binnen- en buitenland te onderscheiden van de concurrent? Wat zijn de lessen die we daaruit meenemen?

Onderdelen zijn belangrijk maar in retail gaat het vooral over de som der delen. Hoe creëer je een toekomstbestendig sensory profile voor jouw concept?

Hoe ontwikkel je een sterke toekomstvisie voor je retailmerk?

Om theater te maken is een flexibel format een basisvoorwaarde. Hoe je dit aanpakt ontdek je tijdens dit verhaal.

Starten bij de klant om succesvol te zijn. De klant centraal stellen in alles wat je doet om het iedere dag beter te doen dan de dag ervoor.

Biografie Carin Frijters

Lees meer over Spreker Carin Frijters


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Carin Frijters

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Carin Frijters. Lees de enthousiaste reacties.

Carin Frijters inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Carin Frijters.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Carin Frijters via Het Sprekersburo. Wil je Carin Frijters inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Carin Frijters

Het boeken van Carin Frijters is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Carin Frijters heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Carin Frijters plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Carin Frijters.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Carin Frijters helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Carin Frijters de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Carin Frijters aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Carin Frijters te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Carin Frijters het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Carin Frijters is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Carin Frijters spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Arjen Banach

Arjen Banach

Een veelgevraagd spreker en organisatiefuturoloog. Thema's o.a. verandermanagement, innovatie, werkgeluk en leiderschap.

Cor Molenaar

Cor Molenaar

Auteur van diverse boeken en hoogleraar E-Marketing & Distance Selling. Cor is spreker op het gebied van succesvolle ondernemingen.

Bernice Notenboom

Bernice Notenboom

Poolheldin, expeditieleidster en spreker met lezingen over waardevolle levenslessen, zoals grenzen verleggen en mentaal sterk blijven.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Carin Frijters.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.