Chimène van Oosterhout inhuren als presentator voor je evenement

Chimene van Oosterhout is veelzijdige presentator en spreekt zes talen.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Chimène van Oosterhout?

Offerte aanvragen
Presentator Chimene van Oosterhout - Foto: (c) Nick van Ormondt

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Chimène van Oosterhout)

Thema's

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Chimène van Oosterhout als presentator boeken

Chimene van Oosterhout is veelzijdige presentator en spreekt zes talen.

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Chimène van Oosterhout
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Chimène van Oosterhout

Lees meer over Chimène van Oosterhout

Chimène van Oosterhout, geboren op 11 februari 1964 te Willemstad - Curacao, verhuisde op haar 7-jarige leeftijd samen met haar ouders naar Nederland.

Na haar VWO opleiding besloot Chimène verder te studeren hetgeen heeft geresulteerd in het behalen van haar communicatie en psychologie diploma.

In 1996 komt Chimène in aanraking met het televisievak. Ze begint als omroepster bij de TROS. Na drie jaar stapt Chimène over naar Veronica, waar zij verschillende programma’s presenteert. Zo is ze o.a. te zien in ‘Motor TV’, ‘Go Travel’, ‘Yorin Travel’, ‘City Report’ en ‘De Televisiedokter’.

Naast gastrollen in onder andere ‘Het Zonnetje In Huis’, ‘Onderweg naar Morgen’ en ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ krijgt Chimène in 2000 de hoofdrol in de Amerikaanse speelfilm ‘X Patriots’.

Daarnaast presenteert ze achtereenvolgens ‘Snowmagazine VIPS’ bij SBS 6 en is ze bij NET 5 te bewonderen in ‘Grumpy Old Women’ en als deelneemster in ‘Wildebeesten’ en ‘Peking Express VIP’, welke ze glansrijk wint. In 2007 presenteert Chimène het programma ‘Trends en Shopping’ op RNN7. 

In 2008 en 2009 presenteerde Chimène twee seizoenen lang het programma ‘Health Angels’. In dit nieuwe RTL programma hebben drie vrouwelijke 'engelen' waaronder Chimène, maar één belangrijke missie: alle vragen beantwoorden op het gebied van gezondheid, in de breedste zin van het woord. 

Daarnaast is Chimène ambassadrice van de stichting 'Vriendjes van de KinderThuisZorg'. De Stichting vervult wensen van kinderen in de leeftijd van 2 tot 16 jaar die een acute of chronische aandoening hebben en een lichamelijke en/of licht verstandelijke beperking.

Dagvoorzitter, gastspreker en presentator

Naast acteren heeft Chimène ervaring in het bedrijfsleven, dat zij goed kan gebruiken bij dagvoorzitterschap en presentaties voor bedrijven. Verder spreekt zij zes talen, naast Nederlands, Engels, Frans en Duits, ook Spaans en Italiaans. 


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Chimène van Oosterhout.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Chimène van Oosterhout via Het Sprekersburo. Wil je Chimène van Oosterhout inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Chimène van Oosterhout in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Chimène van Oosterhout?