Cynthia Abma inhuren als presentator voor je evenement

Cynthia presenteert diverse televisieprogramma's en is inzetbaar als presentatrice en gespreksleidster.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Cynthia Abma?

Offerte aanvragen
Presentator Cynthia Abma - Foto (c) Cynthia Abma

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Cynthia Abma)

Thema's

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Cynthia Abma als presentator boeken

Cynthia presenteert diverse televisieprogramma's en is inzetbaar als presentatrice en gespreksleidster.

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Cynthia Abma
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Cynthia Abma

Lees meer over Cynthia Abma

Cynthia volgde acteerlessen bij het Lee Strasberg Theatre Institute en de HB Studio in New York, nadat ze een opleiding deed aan de Faculteit Drama van de Hoge School voor de Kunsten in Utrecht.

Inmiddels had ze vele hoofd- en gastrollen in drama- en comedyseries als Luifel & Luifel, De erfenis, Kleine pauze, Spoorloos verdwenen, Flodder, Shouf shouf habibi, Vrienden voor het leven, Westenwind en Medisch Centrum West. Haar debuut op televisie maakte ze in 1990 in de serieSpijkerhoek, waarin ze drie seizoenen meespeelde. Op het grote scherm was ze te zien in SINT van Dick Maas, MVIED – the Battle en speelde ze met Kees Brusse in de film Tasten in het duister.

Op televisie presenteerde Cynthia voor RTL4 Bestemming Nederland, het woonprogramma Mijn tweede thuis en gedurende twee seizoenen het wekelijkse lifestyle-programma 4me. Bij RTL5 presenteerde ze drie seizoenen het succesvolle reality- en woonprogramma Vrienden houden huis. Ook voor het bedrijfsleven is zij multi-inzetbaar als presentatrice en gespreksleidster.

Na drie seizoenen in de rol van Bianca Bouwhuis, de dagelijkse soap serie GTST, is Cynthia gestopt bij deze populaire serie. Daarnaast vervult ze een van de hoofdrollen in de allereerste internetcomedy van Nederland, Gooische Frieten, en speelde ze onlangs nog in de succesvolle bioscoopfilm De marathon. In het najaar van 2013 startte Cynthia als presentatrice bij SBS6 samen met Beau van Ervendorens bij het dagelijkse live programma Show Vandaag. In het najaar van 2014 is Cynthia te zien in de nieuwe serie Hollands Hoop en heeft ze de hoofdrol in de nieuwe One Night Stand-film EDDY & COBY.

Cynthia is een veelgevraagde stem voor diverse tv-en radiocommercials, televisieprogramma’s, documentaires en bedrijfs- en instructiefilms. Tot oktober 2007 was Cynthia zeven jaar lang een vast gezicht in de commercials van energiebedrijf Essent: het werd een van de langstlopende serie-commercials in Nederland.

Presentatrice, dagvoorzitter en spreker

Cynthia is te boeken als presentatrice van uw (bedrijfs) evenement en als spreker. Ze  geeft lezingen over intuïtief ondernemen; over gevoel, verstand en samenwerken. Aan de hand van voorbeelden uit haar eigen loopbaan verteld ze over de wondere wereld van theater, televisie, film en reclame. Herkenbaar en 100% authentiek. Als presentatrice heeft Cynthia al voor verschillende opdrachtgevers gewerkt zoals RTL4 en SBS6, maar ook voor het bedrijfsleven zoals Shell, Campina, KLM, C1000, Nationale Nederlanden, Tuin tv en vele anderen. Cynthia Abma is een veelzijdige vakvrouw die met haar jarenlange ervaring en professionaliteit op veel gebieden haar enthousiasme kan overbrengen op een breed publiek.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Cynthia Abma.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Cynthia Abma via Het Sprekersburo. Wil je Cynthia Abma inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Cynthia Abma in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Cynthia Abma?