Fred van Leer inhuren als presentator voor je evenement

Stylist voor vele bekende Nederlanders en tv programma's

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Fred van Leer?

Offerte aanvragen
Presentator Fred van Leer - Foto: (c) Nick van Ormondt

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Fred van Leer)

Thema's

Talen

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Fred van Leer als presentator boeken

Stylist voor vele bekende Nederlanders en tv programma's

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Fred van Leer
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Fred van Leer

Lees meer over Fred van Leer

Vanaf zijn 25e is Fred werkzaam als stylist. Fred verzorgt voor vele artiesten, TV programma's, tijdschriften en presentatoren de styling. Zijn werkzaamheden en persoonlijkheid blijven niet onopgemerkt door de media. Sinds 2009 wordt hij regelmatig gevraagd om aan diverse TV programma's mee te werken. In de rol van stylist, deskundige, coach en presentator amuseert hij vele kijkers, met succes!

Zo geeft hij regelmatig als deskundige zijn advies in mening tv programma. Vanaf 2011 is hij te zien als coach in het RTL5 programma Holland's Next Topmodel, hierin coacht hij de modellen naar de spannende finale. Inmiddels heeft hij al vijfseizoenen als de coach in het populaire programma op zijn naam staan.

In maart 2012 komt hij met zijn eigen programma Shopping Queens op RTL5. In dit dagelijkse programma gaan vrouwen de fashionable strijd met elkaar aan. Shopping Queens komt in maart 2015 met een nieuw seizoen. Dit keer onder de titel Shopping Queens VIPS wederom op RTL5. Fred heeft een maandelijkse column in het blad Beau Monde en elke vrijdag is hij te gast bij de ochtendshow van Mattie en Wietse van Q-Music.

Fred is een veelzijdige stylist die graag elke opdracht vanuit een ander perspectief benadert. Vanwege zijn achtergrond en ervaring kan hij zich dan ook in elke opdracht inleven.

Met al deze elementen kon het natuurlijk niet uitblijven dat Fred zijn eigen kleding lijn op de markt brengt. In samenwerking met Shoeby lanceert hij in september 2016 zijn eerste lijn. Een mooie basislijn die elke vrouw in de kast moet hebben. De lijn is een groot succes en krijgt een vervolg in 2017.

Fred is inzetbaar voor presentatie/advies geven/lezing.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Fred van Leer.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Fred van Leer via Het Sprekersburo. Wil je Fred van Leer inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Fred van Leer in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Fred van Leer?