Frits Huffnagel inhuren als presentator voor je evenement

Presentator Frits Huffnagel - Foto: (c) Frits Huffnagel

Frits Huffnagel

Advocaat van de duivel!

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Frits Huffnagel?

Frits Huffnagel presenteert

Advocaat van de duivel!

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Frits Huffnagel)

Onderwerpen

Talen

Inzetbaarheid

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Frits Huffnagel

Lees meer over Frits Huffnagel

Succesvol wethouder van Amsterdam en Den Haag en verantwoordelijk voor de citymarketing en de ICT. Hij bezorgde de hoofdstad het motto ‘I amsterdam’. Den Haag zette hij op de kaart als ‘Internationale stad van Vrede en Recht’.

Tegenwoordig is duizendpoot Huffnagel ondernemer en de citymarketing goeroe van Nederland. Hij is voorzitter van FOCWA Schadeherstel, de Nederlandse vereniging van ondernemers in het carrosseriebedrijf met ruim 1300 aangesloten ondernemers die zich voornamelijk bezig houden met het schadeherstel van auto's.

Huffnagel is ideeënman, met als resultaat oa The Hague Festivals en bundeling van bestaande en nieuwe evenementen in Den Haag waarmee de stad verschillende internationale prijzen won. In 2010 werd Den Haag uitgeroepen tot evenementenstad van het jaar. Ook de prijs voor de beste Citymarketing van Nederland ging naar Den Haag.

Zijn politieke ervaring en opvattingen combineert Huffnagel met humor. Reden om dit oud-panellid van het “Het Lagerhuis” uit te nodigen in televisieprogramma's als Pauw & Witteman en in de ochtendprogramma's van WNL. Frits Huffnagel presenteert wekelijks het radioprogramma 'Zakendoen met...' op BNR Nieuwsradio.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Frits Huffnagel.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Frits Huffnagel via Het Sprekersburo. Wilt u Frits Huffnagel inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Vul je gegevens in

Hoe kunnen we je bereiken?

Vul je telefoonnummer en/of e-mailadres in. We kunnen je vaak sneller antwoord geven als je je telefoonnummer invult.

Waarover gaat je vraag?