Frits Huffnagel inhuren als presentator voor je evenement

Advocaat van de duivel!

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Frits Huffnagel?

Offerte aanvragen
Presentator Frits Huffnagel - Foto: (c) Frits Huffnagel

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Frits Huffnagel)

Thema's

Talen

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Frits Huffnagel als presentator boeken

Advocaat van de duivel!

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Frits Huffnagel
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Frits Huffnagel

Lees meer over Frits Huffnagel

Succesvol wethouder van Amsterdam en Den Haag en verantwoordelijk voor de citymarketing en de ICT. Hij bezorgde de hoofdstad het motto ‘I amsterdam’. Den Haag zette hij op de kaart als ‘Internationale stad van Vrede en Recht’.

Tegenwoordig is duizendpoot Huffnagel ondernemer en de citymarketing goeroe van Nederland. Hij is voorzitter van FOCWA Schadeherstel, de Nederlandse vereniging van ondernemers in het carrosseriebedrijf met ruim 1300 aangesloten ondernemers die zich voornamelijk bezig houden met het schadeherstel van auto's.

Huffnagel is ideeënman, met als resultaat oa The Hague Festivals en bundeling van bestaande en nieuwe evenementen in Den Haag waarmee de stad verschillende internationale prijzen won. In 2010 werd Den Haag uitgeroepen tot evenementenstad van het jaar. Ook de prijs voor de beste Citymarketing van Nederland ging naar Den Haag.

Zijn politieke ervaring en opvattingen combineert Huffnagel met humor. Reden om dit oud-panellid van het “Het Lagerhuis” uit te nodigen in televisieprogramma's als Pauw & Witteman en in de ochtendprogramma's van WNL. Frits Huffnagel presenteert wekelijks het radioprogramma 'Zakendoen met...' op BNR Nieuwsradio.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Frits Huffnagel.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Frits Huffnagel via Het Sprekersburo. Wil je Frits Huffnagel inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Frits Huffnagel in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Frits Huffnagel?