Jochem van Gelder inhuren als presentator voor je evenement

Presentator Jochem van Gelder - Foto: (c) Jochem van Gelder

Jochem van Gelder

Hij heeft programma's gepresenteerd als Willem Wever en Hider in the House, maar is vooral bekend van Praatjesmakers.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Jochem van Gelder?

Jochem van Gelder presenteert

Hij heeft programma's gepresenteerd als Willem Wever en Hider in the House, maar is vooral bekend van Praatjesmakers.

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Jochem van Gelder)

Onderwerpen

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Jochem van Gelder

Lees meer over Jochem van Gelder

Jochem van Gelder, geboren op 23 mei 1963 te Tiel, kennen we allemaal als tv-presentator. Hij heeft programma's gepresenteerd als Willem Wever en Hider in the House, maar is vooral bekend van Praatjesmakers.

Jochem van Gelder, geboren als Joannes Willibrordus Adrianus van Gelder te Tiel, is een Nederlands schrijver, zanger, televisiepresentator en vooral bekend van de programma's Willem Wever en Praatjesmakers. Jochem van Gelder werkte sinds zijn professionele debuut op de televisie voor voornamelijk de NCRV. In 1979 trad Jochem van Gelder voor het eerst op TV in het programma Stuif Es In met een bandparodieact.

In 1983 wint hij, wederom met een bandparodie-act, de KRO's Zomeravondshow van Henny Huisman, de voorloper van de Playback Show. In 1988 deed Jochem van Gelder mee aan de 3e aflevering van het programma Showmasters - hij wint deze glansrijk. In 1989 werd Jochem van Gelder aangesteld als presentator van de Disney Club. Hierna werkte Jochem van Gelder mee aan vele programma's, zoals Willem Wever, Quatro, Buya, Praatjesmakers, De Zingende Zaak, So You Wanna Be A Popstar, RootZ en Hider In The House. In 2005 won Jochem van Gelder de Zilveren Televizier Ster voor beste mannelijke televisiepersoonlijkheid.

In 2011 maakt Jochem van Gelder zijn eerste grote theatershow. 'Het Grote Sinterview'. Tevens loop Van Gelder voor Energy4all de Marathon van New York. Dat doet hij samen met het team van De Gelderlander.

Jochem van Gelder maakt in 2012 de overstap naar SBS6. Hier presenteert hij programma's als 'Alles Kids', 'Voor Je Moeder' (speciaal voor Moederdag), het Nationaal Verkeersexamen, 'Pas Oplichters' en 'Bonje met de Buren'.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jochem van Gelder.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Jochem van Gelder via Het Sprekersburo. Wilt u Jochem van Gelder inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Vul je gegevens in

Hoe kunnen we je bereiken?

Vul je telefoonnummer en/of e-mailadres in. We kunnen je vaak sneller antwoord geven als je je telefoonnummer invult.

Waarover gaat je vraag?