Kim Kötter inhuren als presentator voor je evenement

Presentator Kim Kötter - Foto: (c) Dutchfoto

Kim Kötter

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Kim Kötter?

Kim Kötter presenteert

Kim Kötter is presentatrice en ondernemer.

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Kim Kötter)

Onderwerpen

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Kim Kötter

Lees meer over Kim Kötter

Multi talent Kim Kötter doet alles vol overgave. Kim is elke week te zien als lifestyle deskundige bij het ochtendprogramma Vandaag de Dag van WNL en is ze wekelijks te horen op radio 100%NL met het laatste nieuws vanaf de Gooische Matras. Sinds 2009 is Kim mede-eigenaresse van Miss Nederland Organisatie. Kim is energiek, enthousiast, toegankelijk en een echte sfeermaker. Opgegroeid in Twente is ze haar nuchterheid nooit verloren. Door haar spontane manier van presenteren kan ze allerlei onderwerpen helder vertalen naar het publiek. Gecombineerd met een flinke dosis glamour en talent is dit de ideale combinatie! 

Presentatrice en dagvoorzitter

Kim heeft een uitgebreide range aan programma’s en bedrijfsevenementen op haar naam staan wat er voor zorgt dat zij multidisciplinair is. Kim weet als presentatrice altijd de juiste snaar te raken en de perfecte toon neer te zetten, waarbij haar goede voorbereiding, haar verzorgde uiterlijk en haar flexibiliteit haar tot een graag geziene presentatrice maken.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Kim Kötter.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Kim Kötter via Het Sprekersburo. Wilt u Kim Kötter inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Vul je gegevens in

Hoe kunnen we je bereiken?

Vul je telefoonnummer en/of e-mailadres in. We kunnen je vaak sneller antwoord geven als je je telefoonnummer invult.

Waarover gaat je vraag?