Maik de Boer inhuren als presentator voor je evenement

De stijlmeester in Nederland

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Maik de Boer?

Offerte aanvragen
Spreker Maik de Boer - Foto: (c) Maik de Boer

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Maik de Boer)

Thema's

Talen

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Maik de Boer als presentator boeken

De stijlmeester in Nederland

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Maik de Boer
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Maik de Boer

Lees meer over Maik de Boer

Stylist Maik de Boer is een onbetwiste stijlmeester in Nederland. Zijn Carriere begint in de hotelindustrie. Hij is op vele plaatsen werkzaam geweest, met als kroon op zijn carriere een managementfunctie in het Marriot Marquis in New York. Maar hij stapte uit de hotellerie om zijn hart te volgen; hij kon niet langer om zijn passie voor mode heen.

Maik begon als stagiaire bij het programma 'Oppassen'. Zijn aanpak waarbij hij zijn client qua kleding dat extra beetje cachet geeft zonder afbreuk te doen aan zijn of haar unieke karakter, bleek een garantie voor succes, velen stylingopdrachten volgden en hij is verantwoordelijk voor de styling van vele televisiepersoonlijkheden.

Inmiddels is hij niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Maik de Boer is al jarenlang te zien op zondagmiddag bij Carlo & Irene in het huidige 'Life4You', waarin hij in mode-items zijn kledingadviezen presenteert. Daarnaast presenteerde hij jarenlang 'Looking Good' bij RTL4, was hij een van de juryleden van het populaire EO-programma Korenslag, is Maik regelmatig als lifestyle-deskundige te zien in RTL Boulevard en in het RTL 4 programma Hotter than my daughter waarin zij te jong geklede vrouwen van middelbare leeftijd van hun opzichtige kleding af helpen.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Maik de Boer.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Maik de Boer via Het Sprekersburo. Wil je Maik de Boer inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Maik de Boer in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Maik de Boer?