Paulien Huizinga inhuren als presentator voor je evenement

Paulien Huizinga

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Paulien Huizinga?

Paulien Huizinga presenteert

Miss Universe Nederland en presentatrice

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Paulien Huizinga)

Onderwerpen

Talen

Inzetbaarheid

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Paulien Huizinga

Lees meer over Paulien Huizinga

Paulien Huizinga werd geboren op 15 maart 1971 in Deventer. Na de middelbare school ging Paulien naar de MTS voor Mode en Kleding in Utrecht. In 1989 werd Pauline Miss Utrecht, en later Miss Universe Nederland. Paulien mocht naar Las Vegas, ze werd 2e bij de internationale Miss Universe verkiezing. Paulien werd een soort van vice-Miss Universe. 

Terug in Nederland ging Paulien de catwalk op: ze liep diverse modeshows. Na een tijdje ging Pauline zelf presenteren: met Albert Verlinde deed ze "Showtime" bij RTL4, later werd dit "Showbiz" voor SBS6. 

Paulien was getrouwd met Michiel Mol, CEO en oprichter van Lost Boys. Paulien en Michiel hebben samen een dochtertje, Myrthe (geboren op 29 november 2002).

Vanaf 2012 is ze weer te zien op de televisie. Ze presenteert sinds 7 maart 2012 Zorgeloos Verliefd voor SBS 6. Hierin krijgen vrijgezellen vrouwen een kans om hun liefde te vinden.

 


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Paulien Huizinga.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Paulien Huizinga via Het Sprekersburo. Wilt u Paulien Huizinga inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Vul je gegevens in

Hoe kunnen we je bereiken?

Vul je telefoonnummer en/of e-mailadres in. We kunnen je vaak sneller antwoord geven als je je telefoonnummer invult.

Waarover gaat je vraag?