Renate Gerschtanowitz inhuren als presentator voor je evenement

Renate Gerschtanowitz

Renate Gerschtanowitz

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Renate Gerschtanowitz?

Renate Gerschtanowitz presenteert

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Renate Gerschtanowitz)

Onderwerpen

Talen

Inzetbaarheid

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Renate Gerschtanowitz

Lees meer over Renate Gerschtanowitz

Renate Gerschtanowitz, geboren op 27 oktober 1979 te Rotterdam, is voormalig model en videojockey en tegenwoordig presentatrice. Na acht jaar als internationaal model te hebben gewerkt en gewoond in o.a. Londen, Sydney, New York en Japan was Renate Verbaan klaar voor een nieuwe uitdaging in haar leven. Haar passie voor muziek bracht Renate in 2004 bij muziekstation TMF.

Na een screentest werd Renate tijdens de TMF Awards door de kijkers verkozen tot nieuwe VJ van de muziekzender. Voor TMF presenteerde ze ondermeer ‘PLAY’, ‘Modelfacts’ en ‘Reaction’. Daarnaast ging Renate voor het programma ‘Travelfacts’ op zoek naar alle hotspots in Europa en presenteerde ze twee maal zelf de TMF Awards.

In 2006 maakte Renate Verbaan de overstap naar RTL Nederland, waar zij o.a. ‘Beauty & The Nerd’, ‘Revenge of the Nerds’, ‘Lost in Tokyo’ en ‘RTL Travel’ presenteerde. Ook nam Renate de presentatie op zich van ‘Daten in het Donker’ en van het populaire modeprogramma ‘Project Catwalk’.

Sinds 2009 is Renate het vaste gezicht van NET 5. Samen met presentator Erik van der Hoff presenteerde ze het verbouwprogramma ‘Het Blok’. Daarnaast was Renate ondermeer presentatrice van ‘Met de Deur in Huis’, ‘Masterchef’ en ‘Secret Story’. Of het een locatie-, studio-, of live-programma betreft, vanwege haar brede interesse en flexibele werkwijze voelt Renate zich overal op haar plek.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Renate Gerschtanowitz.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Renate Gerschtanowitz via Het Sprekersburo. Wilt u Renate Gerschtanowitz inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Vul je gegevens in

Hoe kunnen we je bereiken?

Vul je telefoonnummer en/of e-mailadres in. We kunnen je vaak sneller antwoord geven als je je telefoonnummer invult.

Waarover gaat je vraag?