Winston Gerschtanowitz inhuren als presentator voor je evenement

Winston Gerschtanowitz boeken als presentator doe je bij Het Sprekersburo. Foto: (c) William Rutten

Winston Gerschtanowitz

Presenteren is de grote passie van Winston Gerschtanowitz. Door zijn ervaring is het een veelgevraagde presentator voor productpresentaties en bedrijfsevenementen.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Winston Gerschtanowitz?

Winston Gerschtanowitz presenteert

Presenteren is de grote passie van Winston Gerschtanowitz. Door zijn ervaring is het een veelgevraag

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Winston Gerschtanowitz)

Onderwerpen

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Winston Gerschtanowitz

Lees meer over Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz, geboren op 2 oktober 1976 te Amsterdam, begon zijn tv-carriere toen hij 12 jaar was. Samen met Ivo Niehe presenteerde hij zijn eerste grote show.

Bij het grote publiek werd hij voornamelijk bekend door zijn rol als acteur in de soap serie Goudkust, waaruit later nog de boyband 4Fun, met de hit ‘Levenslang’, voorkwam.

Hij maakte al snel de stap naar het presenteren voor verschillende programma’s. Met het programma 'Wannahaves' reisde hij de hele wereld over om verslag te doen van allerlei gadgets. Sinds 2002 is hij Ambassadeur voor de Postcode Loterij en reist hij nationaal en internationaal om prijzen en donaties weg te geven. In 2003 nam hij de presentatie van de 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' voor zijn rekening.

Met het lifestyle-programma ‘Wannahaves’ reisde hij de hele wereld over om de nieuwste gadgets aan de kijker te laten zien. Een programma wat op het lijf is geschreven voor Winston gezien zijn persoonlijke interesse voor gadgets en innovatie.

Vanaf 2002 is Winston Gerschtanowitz ambassadeur voor de Postcode Loterij. Hij reist door Nederland en de rest van de wereld om prijzen en donaties weg te geven aan hulpinstanties en instellingen.

In 2005 maakte hij de overstap naar de nieuwe zender Talpa. Daar presenteerde hij diverse tv-programma’s, waaronder ‘Thuis’, ‘In de huid van’ en verving hij Gordon tijdelijk in het programma ‘5 tegen 5’. In 2007 was hij deelnemer aan de tweede serie van het RTL 4 programma ‘Dancing on Ice’.

Sinds juni 2008 is Winston Gerschtanowitz het vaste gezicht van RTL Boulvard. Hij volgt daarmee Daphne Bunskoek op als hoofdpresentator. In 2010 was hij te zien al co-presentator bij ‘The Voice of Holland’.

Winston heeft ook een eigen bedrijf, Media Republic, dat multimediale televisieformats ontwikkelt.

In 2013 werd bekend dat Winston Gerschtanowitz de nieuwe commercieel directeur van productiemaatschappij Talpa is geworden en daarmee toe treedt tot de directie van het bedrijf.

Presentator bedrijfsevenementen

Winston Gerschtanowitz wordt veelvuldig gevraagd om in het land presentaties te verzorgen, van productlancering tot gala.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Winston Gerschtanowitz.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Winston Gerschtanowitz via Het Sprekersburo. Wilt u Winston Gerschtanowitz inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Vul je gegevens in

Hoe kunnen we je bereiken?

Vul je telefoonnummer en/of e-mailadres in. We kunnen je vaak sneller antwoord geven als je je telefoonnummer invult.

Waarover gaat je vraag?