Björn Kuipers boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Björn Kuipers

Als spreker legt hij verbanden tussen de wereld van topsport en die van het bedrijfsleven.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Lezing op maat
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 5.000 tot € 7.500

Om Björn Kuipers te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Björn Kuipers boeken als spreker

Voetbalscheidsrechter, ondernemer en spreker

Björn Kuipers is topondernemer en succesvol scheidsrechter

Tijdens zijn inspirerende lezing vertelt Björn Kuipers over zijn ondernemerschap en carriere als internationaal scheidsrechter. Een eerlijk en persoonlijk verhaal met mooi anekdotes neemt Björn je mee in zijn wereld. Hij geeft een unieke kijk in de keuken van 'team Kuipers' en vertelt over de geheimen achter de schermen van het betaald voetbal.

Als supermarktondernemer werd hij in 2016 verkozen tot beste Jumbo supermarkt van Nederland. Niet alleen als scheidsrechter wil hij de beste zijn maar ook met zijn onderneming. Je bereikt succes nooit alleen maar door een goed team waarbij je blindelings op elkaar moet kunnen vertrouwen.

Aan het einde van zijn lezing geeft Björn Kuipers nog een aantal basistips mee aan zijn publiek.

Kortom een inspirerende en interactieve lezing, aangevuld met mooie beelden en geluidsfragmenten maken het tot een bewonderenswaardig verhaal van en over Björn Kuipers.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Björn Kuipers

Björn Kuipers verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Björn Kuipers kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Topsport
  • Ondernemerschap
  • Het leiden van een team
  • Parallellen tussen topsport en ondernemen

'Succes bereik je door een goed team om je heen te verzamelen, waar je blindelings op kan vertrouwen'

-Björn Kuipers-

Biografie Björn Kuipers

Lees meer over Spreker Björn Kuipers

Björn Kuipers werd geboren op 28 maart 1973 in Oldenzaal en is voetbalscheidsrechter en ondernemer. Hij studeerde bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zijn vader was een fervent amateur arbiter en supermarkt eigenaar. In beide zaken treedt Kuipers hem in de voetsporen.

Hij is een ervaren scheidsrechter en fluit wedstrijden in de Eredivisie en in Europese competities. Vorig jaar floot Björn Kuipers de Champions League finale tussen Real Madrid en Atletico Madrid. 

Zijn ontwikkeling als scheidsrechter kwam op gang toen hij mocht fluiten in het betaalde Nederlandse voetbal. Vanuit die positie mocht hij al snel fluiten op een internationale wedstrijd. Zo floot hij op de Europa- en de Champions League. In 2014 mocht Kuipers, als enige Nederlandse arbiter op het WK in Brazilië, drie wedstrijden fluiten maar moest vervroegd naar huis door de goede prestaties van het Nederlandse elftal.

Behalve succesvol scheidsrechter is Björn Kuipers eigenaar van verscheidene supermarkten in zijn woonplaats Oldenzaal. Deze runt hij samen met zijn vrouw en zijn vader.

Als ervaren scheidsrechter en ondernemer maakt Björn Kuipers een imposante indruk op het podium. Hij vertelt over over stressbestendigheid, presteren onder de hoge druk en volhardendheid in de aanwezigheid van tegenstand.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Björn Kuipers

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Björn Kuipers. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Björn Kuipers inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Björn Kuipers.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Björn Kuipers via Het Sprekersburo. Wil je Björn Kuipers inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Björn Kuipers

Het boeken van Björn Kuipers is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Björn Kuipers heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Björn Kuipers plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Björn Kuipers.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Björn Kuipers helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Björn Kuipers de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Björn Kuipers aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Björn Kuipers te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Björn Kuipers het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 5.000 en 7.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Björn Kuipers spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Judith Manshanden

Judith Manshanden

Onderneemster en auteur Judith Manshanden geeft inzicht wat ervoor nodig is om nieuwe business- of aansturingsmodellen succesvol te implementeren.

Leo Bormans

Leo Bormans

Oftewel de 'Ambassador of Happiness & Quality of Life'. Leo Bormans is schrijver, inspirator en te boeken als spreker.

Erben Wennemars

Erben Wennemars

Als voormalig schaatster spreekt Erben Wennemars over topsport in combinatie met het bedrijfsleven.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Björn Kuipers.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.