Sara Dekker boeken als spreker doe je bij Het Sprekersburo.

Sara Dekker

Haar lezingen gaan over seksueel geweld en grensoverschrijdend gedrag.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Sara Dekker te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Sara Dekker boeken als spreker

Oprichter & ambassadeur The Safe Space Club en spreker

  • Oprichter & Ambassadeur The Safe Space Club
  • Oprichter en directeur van Stichting Together We Rise

Sara Dekker is ondernemer, ambassadeur en spreker op gebied van seksueel geweld en misbruik.

Als deskundige op gebied van seksueel geweld en misbruik is Sara Dekker gespecialiseerd in het begrijpen van de langetermijneffecten van trauma's, vooral op volwassen leeftijd. Daarnaast is ze oprichter en directeur van zowel Stichting Together We Rise als The Safe Space Club en zet ze zich in voor het ondersteunen van vrouwen bij het verwerken van seksueel trauma.

Haar advies strekt zich uit tot verschillende instanties, waaronder de overheid (inclusief de VN, EU en nationale parlementen), gemeenten en diverse organisaties, waarbij Sara haar expertise aanwend om beleid te informeren en praktische oplossingen aan te dragen voor het aanpakken van seksueel geweld en grensoverschrijdend gedrag.

Tijdens haar inspirerende lezingen bespreekt Sara belangrijke thema's zoals misbruik, seksueel geweld en grensoverschrijdend gedrag. Ze biedt pratisch advies over hoe effectie om te gaan met ongewenst gedrag, zowel van klanten, cliënten als medewerkers. Sara deelt inzichten over het veilig melden van dergelijk gedrag binnen organisaties en hoe werkgevers kunnen zorgen voor een veilige werkomgeving. Met haar praktijkervaringen als leidraad, begeleidt ze je door haar lezing over grendsoverschrijdend gedrag.

Sara Dekker boek je als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Sara Dekker

Sara Dekker verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Sara Dekker kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Sara Dekker

Lees meer over Sara Dekker


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Sara Dekker

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Sara Dekker. Lees de enthousiaste reacties.

Het was een zeer geslaagde bijeenkomst en het gesprek kwam mooi opgang. Sara heeft hier een belangrijk aandeel in gehad; ze vertelde mooie voorbeelden vanuit haar eigen (praktijk)ervaringen en dit hielp het gesprek hierover goed op gang. We zijn blij met de wijze waarop de bijeenkomst is verlopen.

Dimence Groep

Sara Dekker inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Sara Dekker.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Sara Dekker via Het Sprekersburo. Wil je Sara Dekker inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Sara Dekker

Het boeken van Sara Dekker is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Sara Dekker heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Sara Dekker plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Sara Dekker.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Sara Dekker helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Sara Dekker de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Sara Dekker aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Sara Dekker te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Sara Dekker het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Sara Dekker is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Sara Dekker spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Jan Jonker

Jan Jonker

Als hoogleraar, bedrijfskundige en organisatieadviseur spreekt Jan Jonker over oa business modellen en circulaire economie.

Jan van Setten

Jan van Setten

Jan van Setten is een inspirerende en energieke spreker op het gebied van gedragsverandering en klantgerichtheid.

Christine Boland

Christine Boland

Trendwatcher en trendanalist op het gebied van mode en psychologie. Als spreker zet ze haar toehoorders snel aan het denken.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Sara Dekker.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.