De Cyberquiz, een goede check voor medewerkers, bedrijven en organisaties

Lees er alles over in onze blog!

De Cyberquiz, een goede check voor medewerkers, bedrijven en organisaties door spreker Maria Genova 2021-01-11    

Wat waren de meest opmerkelijke hacks en datalekken van het jaar 2020? En wat zijn de digitale cybersecuritytrends voor 2021? Hoe weerbaar is jouw bedrijf en organisatie tegen hackers en hoe weerbaar zijn jouw medewerkers tegen online oplichters? Test je digitale fitheid met deze -Nieuwjaars- Cyberquiz van cybersecurity expert en spreker Maria Genova.

Maria Genova heeft een webinar ontworpen in de vorm van een cyberquiz met toelichtingen op de onderwerpen en met veel ruimte voor vragen via de chat. Een ludieke, maar ook zeker een leuke manier om de onderwerpen van cybercrime en privacy online onder de aandacht van jouw medewerkers te brengen. Met humor en extra voorbeelden is deze quiz geschikt voor tijdens de online nieuwjaarsborrel of kick-off van uw bedrijf. Ontdek wat cybercrime, identiteitsfraude, hacking, malware, phising en spoofing is en hoe jouw bedrijf dat kan bestrijden.

De cyberexpert van het bedrijf ontvangt een persoonlijk gesigneerd exemplaar van haar boek ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ of ‘What the h@ck’. Het is ook mogelijk om alle medewerkers van een exemplaar te voorzien. Hoe meer jouw medewerkers weten en herkennen hoe meer je bedrijf of organisatie beschermd is tegen hackers en cybercriminelen.

Cybercriminelen spelen in op Coronavirus

Op dit moment spelen cybercriminelen volop in op het coronavirus en daarmee is het voor hackers een heel gelukkig nieuwjaar, gezien de recente ontwikkelingen. De digitalisering gaat zo hard dat de meeste mensen en organisaties het nauwelijks kunnen bijbenen.

Dit voorjaar komt auteur Maria Genova met haar nieuwe boek ‘Hoe een broodrooster je kan hacken’. Met daarin alles over de meest bizarre hacks, slimme steden en de gevaren van smartphones. Tegelijkertijd met haar boek komt Maria ook met een nieuwe -online- lezing. Hoe kan je als organisatie en medewerkers hacks en datalekken voorkomen en maak je iedereen privacybewust van de toenemende digitale bedreigingen.

Een lezing of cyberquiz boeken voor jouw online sessie of webinar?

Maria Genova tijdens jouw webinar of evenement met een lezing of cyberquiz? Neem dan gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Haar expertise als spreker op het gebied van cybercrime en cybersecurity staan gerant voor een leerzame en bijzondere invulling van elk evenement, congres, webinar of webcast.

Deel deze blog: