Maria Genova boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Maria Genova

Ervaren spreker op het gebied van hackers, privacy en identiteitsfraude.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Spreker

Beschikbaar voor

 • Lezingen
 • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Maria Genova te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Maria Genova boeken als spreker

Onderzoeker, best-seller auteur, journalist en spreker

 

 

Maria Genova is onderzoeksjournalist, schrijfster en veelgevraagd spreker. Van haar hand verschenen meerdere boeken, waaronder de bestseller 'Komt een vrouw bij de H@cker'.

Tijdens haar lezingen vertelt Maria Genova met veel enthousiasme en kennis over digitale veiligheid, identiteitsfraude, privacy en informatiebeveiliging. Centraal hierin staan onderwerpen als: 'hoe werken hackers precies', 'identiteitsfraude is kinderspel' en 'overtuigd raken van digitale gevaren'.

Kortom; een inspirerende presentatie, aangevuld met voorbeelden en praktische tips voor uzelf, maar ook om uw werkgever te beschermen tegen de toenemende digitale gevaren. Een lezing door Maria Genova is voor velen een echte eyeopener.

Zo gaf zij onder meer lezingen voor de Nationale Politie, Woonzorg Nederland, KWF, Gemeente Waalwijk, Shell en Rabobank.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Maria Genova

Maria Genova verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Maria Genova kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • Hackers, privacy en identiteitsfraude
 • Digitale veiligheid binnen de organisatie

 

'Zijn uw medewerkers op de hoogte van de digitale gevaren van cybercrime en kennen zij hun rol hierin?'

-Maria Genova-

Maria Genova op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Maria Genova? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Why are we so naive online

Biografie Maria Genova

Lees meer over Maria Genova

Schrijfster Maria Genova is een ervaren spreker met aanstekelijk enthousiasme. Als digibeet presteerde ze het om een boek te schrijven over hackers, privacy en identiteitsfraude. Haar boek ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ werd een hit in het bedrijfsleven.

Opmerkelijk levensverhaal

Maria Genova heeft een opmerkelijk levensverhaal. Ze kwam op haar 19de naar Nederland en sprak bijna geen woord Nederlands.  Al van kleins af aan was het haar droom om journalist te worden, maar hoe word je dat in een vreemd land? Met een beetje mazzel en heel veel doorzettingsvermogen lukte het haar om al binnen een jaar als verslaggever voor een regionaal dagblad aan het werk te gaan.

Genova als schrijfster

Daarna studeerde ze aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg en werkte ze voor diverse kranten en tijdschriften. In 2007 schreef ze ‘Communisme, sex en leugens’,  een tragikomisch boek over het leven van de gewone mensen tijdens het communisme en over de voor- en de nadelen van een dictatuur. Voor haar debuut ontving ze de Looijer Debutantenprijs. Haar tweede boek ‘Man is stoer, vrouw is hoer’ (over loverboys en vrouwenhandel in Nederland) werd een bestseller.  

Het vervolg daarop, ‘Vrouwen te koop’ leidde tot veel publiciteit over de misstanden in Nederland en tot diverse Kamervragen. Ook ‘Het Duivelskind’ bleek een taboedoorbrekend boek over kindermishandeling en falende jeugdzorg.  Ondanks het zware onderwerp haalde het boek zowel de Nederlandse als de Belgische bestsellerlijst.

Ook ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ is voor veel lezers een eye-opener. Het boek laat zien hoe gemakkelijk het is om je identiteit te stelen en je computer te hacken. Genova wordt elke maand gevraagd voor lezingen naar aanleiding van dit boek: door ministeries, telecombedrijven, woningcorporaties, ict-bedrijven, zorgverzekeraars, gemeenten, advocatenkantoren, universiteiten, etc.

Haar nieuwste boek ‘Sexy selfies’ gaat over social media en online gevaren. Genova is zelf ook actief op social media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter, waar ze bij elkaar zo’n 40.000 volgers heeft.

Maria Genova inhuren als spreker 

Genova is een veelgevraagde spreker op het gebied van privacy, identiteitsfraude en computerbeveiliging. Ze laat klanten en medewerkers zien hoe gemakkelijk ze hun computers kan hacken en hun volledige identiteit kan stelen. De lezing is heel interactief en de reacties na afloop zijn altijd geschrokken. Maar de medewerkers zijn ook heel blij met de vele nuttige tips die ze krijgen om hun computers, hun identiteit en het netwerk van de organisatie beter te beschermen.

Maria Genova is ook te boeken in combinatie met een hack-demo door Rob de Vries. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Deel deze pagina

Boeken van Maria Genova

Onderstaand een overzicht van alle boeken die Maria Genova de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Wil je de aanwezigen een blijvend aandenken geven? Informeer naar de mogelijkheden om een aantal boeken te bestellen.

komt-een-vrouw-bij-de-hacker

Komt een vrouw bij de hacker

Hoe je identiteit gestolen kan worden

Boek Maria Genova: Snel geleerd, slim online

Snel geleerd, slim online

Word slimmer dan je oplichters

Aanbevelingen voor Maria Genova

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Maria Genova. Lees de enthousiaste reacties.

De presentatie van Maria was erg leuk! We hebben louter positieve reacties ontvangen van onze deelnemers. Men was geinspireerd en gaf zelfs aan zich anders te gaan gedragen online!

Fujitsu - Maarssen

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Maria Genova:

 • Gemeente Tilburg
 • VOC Kampen
 • Rabobank
 • Aedes
 • Fujitsu
 • Nationale Politie
 • GGD GHOR Nederland
 • KWF
 • Provincie Utrecht

Beoordelingen

Lezingen van Maria Genova

Opdrachtgevers beoordeelden de lezing van Maria Genova gemiddeld met een 8.0 / 10 (1 beoordelingen).

Maria Genova inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Maria Genova.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Maria Genova via Het Sprekersburo. Wil je Maria Genova inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Maria Genova

Het boeken van Maria Genova is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Maria Genova heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Maria Genova plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Maria Genova.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Maria Genova helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Maria Genova de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Maria Genova aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Maria Genova te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Maria Genova het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 1.000 en 2.000 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Maria Genova spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Maria Genova! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Marcel van de Ven

Marcel van de Ven

Bekend van onder andere Hunted en als spreker kan Marcel maatwerkgericht inspelen op een veelheid aan thema's.

John van den Heuvel

John van den Heuvel

Misdaadverslaggever en televisiepresentator. Een veelzijdige spreker en presentator die ingaat op veiligheid, misdaad en recht.

Danny Mekic'

Danny Mekic'

Ondernemer, internetexpert en auteur. Spreker op het gebied van o.a. een eigen bedrijf starten en opbouwen.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Maria Genova.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.