Dagvoorzitter Ad Just - Foto: Ad Just

Ad-Just Bouwman

Als improvisatie-acteur creëert Ad-just als dagvoorzitter op een humoristische en relativerende wijze een interactieve beleving.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie dagvoorzitter

Om Ad-Just Bouwman te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Ad-Just Bouwman boeken als dagvoorzitter

Dag met Lachvoorzitter Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Ad-Just Bouwman

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Ad-Just Bouwman

Ad-Just Bouwman werd op 17 Mei 1983 geboren in Stadskanaal. Hij studeerde Musicaltheater en Theaterdocent bij Fontys Hogescholen in Tilburg. In 2007 won hij de zoektocht naar een nieuw lid van het comedy-programma ‘De Lama’s’ van BNN. Ad-Just speelde de rol van Victor Verstegen in de musical ‘Soldaat van oranje’. Onlangs was hij te zien als ‘Pelikaanman’ in ‘de Leeuwenkuil’ bij  ZAPP. Hij heeft zich sinds 7 jaar gespecialiseerd in bedrijfsculturen en het toepassen van humor als waardevol communicatiemiddel. Voor scholen verzorgt hij in diverse samenstellingen improvisatiecabaret en workshops.

U kunt Ad-Just en collegee ook inzetten als moderator of dagvoorzitter. Met humor en energie begeleiden wij uw dag en brengen dit tot een bijeenkomst die beklijft. Onze interview stijl is no-nonsense en prikkelend. Wij zorgen ervoor dat de deelnemers optimaal betrokken blijven bij uw bijeenkomst. We tunen in op de doelstellingen van de dag. U boekt dagvoorzitters en een act ineen waardoor u scherp kan begroten. Tijdens het programma verzorgen wij namelijk sketches op maat en natuurlijk een humoristische afsluiter.


Deel deze pagina

Ad-Just Bouwman inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Ad-Just Bouwman.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Ad-Just Bouwman via Het Sprekersburo. Wil je Ad-Just Bouwman inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Ad-Just Bouwman

Het boeken van Ad-Just Bouwman als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Ad-Just Bouwman heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Ad-Just Bouwman plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Ad-Just Bouwman.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Ad-Just Bouwman helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Ad-Just Bouwman de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Ad-Just Bouwman aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Ad-Just Bouwman te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Ad-Just Bouwman.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.