Justine Marcella boeken als inspirerend spreker doe je bij Het Sprekersburo.

Justine Marcella

Haar inspirerende lezingen gaan vooral over het Koningshuis, royalty's en fashion.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Discussieleider
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Justine Marcella te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Justine Marcella boeken als spreker

Hoofdredacteur tijdschrift Vorsten, koningshuisdeskundige, spreker en dagvoorzitter

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Justine Marcella

Justine Marcella verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Justine Marcella kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Justine Marcella

Lees meer over Spreker Justine Marcella

Justine Marcella, geboren op 12 december 1970 in Soest, is een koningshuisdeskundige, journalist en hoofdredacteur van het tijdschrift Vorsten.

In 1990 behaalde Justine haar propedeuse in Europese Studies aan de hogeschool Rijswijk. Waarna ze de opleiding aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg volgde.

Al groeide ze op naast paleis Soestdijk en smulde ze van de Sissi-films, bewonderde ze Grace Kelly en keek ze dagelijks of ze koningin Juliana kon spotten in een galajurk, het royalvirus besmette haar pas echt in 1998.

Sindsdien volgt ze de internationale vorstenhuizen op de voet, met natuurlijk de nadruk op de Oranjes. Justine heeft dat gedaan voor SBS6, BlauwBloed en Vorsten. 

Daarnaast is ze met veel plezier commentator bij diverse radio- en televisieprogramma's om koninklijke gebeurtenissen te duiden voor onder andere RTL Boulevard.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Justine Marcella

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Justine Marcella. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Justine Marcella inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Justine Marcella.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Justine Marcella via Het Sprekersburo. Wil je Justine Marcella inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Justine Marcella

Het boeken van Justine Marcella is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Justine Marcella heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Justine Marcella plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Justine Marcella.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Justine Marcella helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Justine Marcella de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Justine Marcella aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Justine Marcella te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Justine Marcella het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Justine Marcella is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Justine Marcella spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Willem Hooft

Willem Hooft

Willem Hooft spreekt over thema’s als omgaan met verandering, de kracht van hulp vragen, denken in kansen en mogelijkheden en tegenslag ombuigen naar succes.

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal: spreker en een van Nederlands meest succesvolle vrouwelijke ondernemers.

Teun van Dongen

Teun van Dongen

Veiligheid is een zeer actueel onderwerp. Spreker Teun van Dongen behandelt dit op een nuchtere en t

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Justine Marcella.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.