Dagvoorzitter Frenk van der Linden - Foto: (c) Ben Kleyn

Frenk van der Linden

Als freelance journalist en scherpe interviewer laat Frenk als dagvoorzitter maatschappelijke vraagstukken voorbijkomen.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

 • Columnist
 • Dagvoorzitter
 • Debatleider
 • Discussieleider
 • Interviewer
 • Paneldiscussie
 • Spreker
 • Talkshow-host
 • Trainer

Beschikbaar voor

 • Dagvoorzitterschappen
 • Lezingen
 • Lezingen op maat
 • Presentaties

Tarief categorie dagvoorzitter

€ 2.000 tot € 3.500

Om Frenk van der Linden te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Frenk van der Linden boeken als dagvoorzitter

Free-lance journalist, auteur, televisiepersoonlijkheid en dagvoorzitter

Naast zijn journalistieke werkzaamheden wordt Frénk van der Linden regelmatig gevraagd als dagvoorzitter, debatleider en voor het afnemen van interviews. Hij wordt gerekend tot één van de beste interviewers van Nederland.

Door zijn brede kennis en journalistieke achtergrond is Frénk van der Linden inhoudelijk een sterke en scherpe dagvoorzitter. Met respect voor zijn tafelgasten weet hij op een ludieke manier elke keer weer de mening van zijn aanwezigen te ontlokken en hen bij de discussie te betrekken. 

Menig congres worden door Frénk afgesloten met een opvallende en persoonlijke column.

Kortom; Frenk van de Linden is een professional in hart en nieren en hij weet met zijn humor in de interactie de juiste snaar te raken.

 

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Frenk van der Linden

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Frenk van der Linden

Frénk van der Linden werd geboren op 14 oktober 1957 in Hillegom, is freelance journalist, werkt voor onder meer de NTR-radio (Kunststof), NCRV-televisie (Altijd Wat), VARA (losse tv-programma's) en de Volkskrant. Hij publiceerde sinds eind jaren zeventig talloze interviews, reportages en documentaires. ‘Schoolvoorbeelden van prestaties op zeer hoog niveau’, oordeelde de jury die hem de Prijs voor de Nederlandse Dagbladjournalistiek toekende voor vraaggesprekken in NRC Handelsblad.

Van zijn hand verscheen onder meer de bundel Tot op het bot - gesprekken over ziel & zaligheid (ca. 50 interviews, met o.a. Freddy Heineken, Johan Cruijff, Frits Bolkestein en Jan Wolkers), door Paul Witteman omschreven als 'een interviewbijbel'. Een tweede verzameling, Laten we eerlijk zijn - 25 jaar spraakmakende gesprekken werd opgenomen in de Canon van de Journalistiek. De Volkskrant: ‘Frénk van der Linden is de gelijke geworden van legendarische interviewers als Bibeb en Ischa Meijer.’

In 2007 publiceerde Van der Linden zijn debuutroman De Steniging, die werd genomineerd voor de Academia Debutantenprijs. Samen met regisseur Gisèla Mallant maakte hij de documentaire 'Verloren band', over de veertig jaar durende koude oorlog tussen zijn ouders na hun scheiding. De enthousiast ontvangen film leidde tot een verzoening.

Discussieleider en dagvoorzitter

Naast zijn journalistieke en literaire werk leidt Frénk regelmatig debatten en congressen. Ook geeft hij masterclasses interviewtechniek op scholen en redacties van kranten, tijdschriften en radio/televisieprogramma's.

Bij De Wereld Draait Door en het Mediaforum op Radio 1 is Frénk in de afgelopen jaren geen onbekende geweest. Daarnaast is hij van het jaarlijkse Grote InterviewGala in de Amsterdamse Stadsschouwburg initiatiefnemer én presentator.

Sinds kort organiseert Frénk zelf ook bijeenkomsten over maatschappelijke vraagstukken. Onlangs waren neuroloog Dick Swaab en filosoof Daniel Dennett nog te gast en filosofeerden zij over de vraag of de vrije wil bestaat. Frénk is daarnaast al enige jaren Duurzaamheidsambassadeur in zijn woonplaats Haarlem en ambassadeur van het platform VillaPinedo, waar kinderen van gescheiden ouders terecht kunnen.

Naast onze dagvoorzitters, bieden we ook sprekers en presentatoren aan. Moeite met kiezen tussen de inspirerende sprekers? U kunt ook ons volledige aanbod aan sprekers per onderwerp terugvinden.


Deel deze pagina

Frenk van der Linden op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Frenk van der Linden

Wil je een impressie krijgen van Frenk van der Linden als dagvoorzitter, tijdens een interview of als aankondiging van een event? Bekijk dan hiernaast de video.

Frenk van der Linden

INTERVIEWPlus met Jort Kelder en Frénk van der Linden

Frenk van der Linden

De toekomst van Het Journalistieke Interview

Frenk van der Linden

Aankondiging Frénk van der Linden: Arts en Auto Live

Aanbevelingen voor Frenk van der Linden

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over Frenk van der Linden als dagvoorzitter of gespreksleider. Lees de enthousiaste reacties.

Frénk was op dreef, lekker informeel en scherp. Met een personal touch bovendien die door de deelnemers werd gewaardeerd. Ik kijk terug op een geslaagd event, mede dankzij de goede leiding.

Elba-Rec - Barneveld

Frenk weet deelnemers bij de start alert te maken, lastige thema’s op prikkelende wijze in stelling te brengen, de aandacht van de deelnemers beet te pakken en de sfeer tegelijkertijd luchtig te houden.

Plabeka - Almere

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Frenk van der Linden:

 • OnderwijsAdvies
 • Elba Media
 • Stichting Landzijde
 • Publicity, Bureau voor Organisatie & Uitvoering
 • Het PR Bureau
 • Gemeente Haarlemmermeer
 • Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland
 • Surf

Beoordelingen

Dagvoorzitterschap van Frenk van der Linden

Opdrachtgevers beoordeelden het dagvoorzitterschap van Frenk van der Linden gemiddeld met een 8.0 / 10 (2 beoordelingen).

Frenk van der Linden inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Frenk van der Linden.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Frenk van der Linden via Het Sprekersburo. Wil je Frenk van der Linden inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Frénk van der Linden

Het boeken van Frénk van der Linden als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Frenk van der Linden heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Frenk van der Linden plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Frenk van der Linden.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Frenk van der Linden helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Frenk van der Linden de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Frenk van der Linden aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Frenk van der Linden te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Frénk van der Linden.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.