Dagvoorzitter Jacobine Geel - Foto: (c) Jacobine Geel

Jacobine Geel

Ze is een ervaren dagvoorzitter die gedegen, gedreven en vooral rolvast is tijdens een congres.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Debatleider
  • Discussieleider
  • Gespreksleider
  • Interviewer

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen

Tarief categorie dagvoorzitter

Op aanvraag

Om Jacobine Geel te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Jacobine Geel boeken als dagvoorzitter

Voorzitter College van de Rechten van de Mens, presentatrice, columniste, theologe en dagvoorzitter

Naast haar inhoudelijke betrokkenheid bij de zorg, is ze tevens bekend als televisiepresentatrice, columniste en theologe.

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Jacobine Geel

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Jacobine Geel

Jacobine Geel is  theologe, televisiepresentatrice en columniste. Jacobine Geel werkt sinds 2002 bij de NCRV. Ze presenteert het tv-programma Schepper & Co aan tafel en Schepper & Co in het land over actuele ontwikkelingen rond protestantisme en levensbeschouwing. Jacobine is theoloog (VU). In 1997 won ze de preekwedstrijd van Trouw en daarna werd ze veelvuldig door de landelijke media gevraagd. Als voorzitter van de commissie ‘Nieuwe Woorden, Nieuwe Beelden’, bracht Jacobine Geel op het CDA congres van 21 januari 2012 het resultaat van de commissie naar voren waarin het gedachtegoed van het CDA werd vertaald in eigentijdse bewoordingen.

Naast deze werkzaamheden is Jacobine Geel regelmatig in beeld als co-commentator bij de NOS-registraties van kerkelijke vieringen rond leden van het Koninklijk Huis. Als dominee is ze te horen bij de oecumenische streek gemeente Kortenhoef.

Jacobine Geel is één van de meest invloedrijke vrouwen in de zorg. Ze is voorzitter van GGZ Nederland en leidde de bestuurscommissie van de BoZ (cie Geel) die verantwoordelijk was voor de totstandkoming van de Governancecode Zorg 2017. De ervaring in deze functie staat garant voor een boeiende bijdrage aan dit symposium. Naast haar inhoudelijke betrokkenheid bij de zorg, is ze tevens bekend als televisiepresentatrice, columniste en theologe.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Jacobine Geel

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over Jacobine Geel als dagvoorzitter of gespreksleider. Lees de enthousiaste reacties.

Het event liep lekker en Jacobine Geel heeft het dagvoorzitterschap goed opgepakt. We hebben veel enthousiaste reacties gekregen.

0930 Creative Agency

Jacobine Geel inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jacobine Geel.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Jacobine Geel via Het Sprekersburo. Wil je Jacobine Geel inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Jacobine Geel

Het boeken van Jacobine Geel als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Jacobine Geel heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Jacobine Geel plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Jacobine Geel.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Jacobine Geel helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Jacobine Geel de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Jacobine Geel aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Jacobine Geel te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Jacobine Geel.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.