Spreker Leen Zevenbergen - Foto: (c) Leen Zevenbergen

Leen Zevenbergen

Zijn lezingen gaan over duurzaamheid, management, leiderschap en artificial intelligence.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Dagvoorzitter
 • Spreker
 • Workshopleider

Beschikbaar voor

 • Dagvoorzitterschappen
 • Lezingen
 • Lezingen op maat
 • Workshops

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Leen Zevenbergen te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Leen Zevenbergen boeken als spreker

Ondernemen, auteur, dagvoorzitter en spreker.

Leen Zevenbergen is de spreker op gebied van ondernemen, exponentiële technologie en duurzaamheid. Van zijn hand verschenen verschillende managementboeken, waaronder de bestseller 'Once Upon A Future’.

Tijdens zijn lezingen vertelt Leen Zevenbergen gepassioneerd en inspirerend over een betere wereld en hoe wij er aan kunnen bijdrage door bewustwording. Iedereen kan het verschil maken door het nemen van de beste besluiten maar daarbij zal je wel leeuwen en beren moeten overwinnen. Hoe zien wij de toekomst, welke grote veranderingen komen op ons af en welke onzekerheid gaat daarmee gepaard.

Zijn lezingen zetten tot nadenken over onder andere duurzaamheid, nieuwe technologie, innovatie en ondernemen. In zijn lezingen gebruikt Leen vele voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van duurzaam ondernemen en artificial intelligence. Hierdoor zijn de presentaties herkenbaar en toepasbaar in de praktijk.

Leen Zevenbergen kan ook een lezing op maat verzorgen zodat deze precies aansluit bij jouw evenement. Als spreker staat hij voor een boeiende en inspirerende lezingen met de nodig humor. Voor zowel kleine als grote groepen. Leen Zevenbergen is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Leen Zevenbergen

Leen Zevenbergen verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Leen Zevenbergen kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • De toekomst van zorg
 • Toekomst van onderwijs en leren
 • Er was eens een toekomst... voor kinderen
 • Scenario-planning 2030 voor jouw organisatie
 • Mega shifts en transformaties van onze instituten
 • Expeditie 2100 terug naar de bron
 • Exponentiële technologische ontwikkelingen
 • De komende 10 jaar van AI (Artificial intelligence)
 • Ondernemen en leiderschap met impact
 • HET SDG-kompas en B corps
 • Ondernemen met passie
 • Hoe maak je jouw organisatie ondernemend

Leen Zevenbergen op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Leen Zevenbergen. Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Help ik ben te laat - zoek de verandering en ga het doen

Lezing tijdens Beste Werkgevers Event 2015

TEDxBrainport: Without passion, NO sustainability

Biografie Leen Zevenbergen

Lees meer over Spreker Leen Zevenbergen

Leen Zevenbergen werd geboren op 11 juli 1958 in Spijkenisse en is ondernemer, auteur en duurzaamheidsleider.

Leen Zevenbergen was oorspronkelijk accountant, maar werd in 1984 met de oprichting van Bolesian Artificial Intelligence-ondernemer. Hij leidde bedrijven als Everex, Trendsoft en Electrogig, werd president van RCC (Roccade) en directievoorzitter van Origin.

In 2000 richtte hij Escador op, dat zich ontwikkelde van internetpowerhouse tot groei-ontwikkelaar. Voor Raden van Bestuur van grote ondernemingen is hij met zijn Team een denktank, klankbord, coach en initiator geworden.

In 2006 werd het bedrijf Solarus opgericht. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt hybride zonnecollectoren voor de Europesche markt. In 2018 draagt hij als CEO het stokje over aan Jacko D' Agnolo.

Daarnaast is hij partner bij investeringsmaatschappijen en ondernemer met een onstuitbare stroom initiatieven. Zijn ideeën en werkwijzen legde hij vast in boeken, waarbij zijn eerste boek, En nu laat ik mijn baard staan, gelijk Managementboek van het jaar 2007 werd.

Sinds januari 2010 is Leen voorzitter van de Raad van Bestuur van het beursgenoteerde bedrijf Qurius.


Deel deze pagina

Boeken van Leen Zevenbergen

Onderstaand een overzicht van alle boeken die Leen Zevenbergen de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Wil je de aanwezigen een blijvend aandenken geven? Informeer naar de mogelijkheden om een aantal boeken te bestellen.

't Is groen!

En groener wordt het niet

Boek: Once Upon A Future - Leen Zevenbergen en Ruud Veltenaar

Once Upon A Future

Kies zelf je koers in de veranderende wereld

Duurzaamheid @ the speed of passion | Boek Leen Zevenbergen

Duurzaamheid @ the speed of passion

Passie: de versnelling in duurzaam ondernemen

Aanbevelingen voor Leen Zevenbergen

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Leen Zevenbergen. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Leen Zevenbergen:

 • Intratuin

Beoordelingen

Lezingen van Leen Zevenbergen

Opdrachtgevers beoordeelden de lezing van Leen Zevenbergen gemiddeld met een / 10 (0 beoordelingen).

Leen Zevenbergen inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Leen Zevenbergen.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Leen Zevenbergen via Het Sprekersburo. Wil je Leen Zevenbergen inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Leen Zevenbergen

Het boeken van Leen Zevenbergen is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Leen Zevenbergen heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Leen Zevenbergen plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Leen Zevenbergen.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Leen Zevenbergen helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Leen Zevenbergen de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Leen Zevenbergen aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Leen Zevenbergen te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Leen Zevenbergen het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Leen Zevenbergen spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Frank van Houten

Frank van Houten

Met passie spreekt Frank van Houten over onderwerpen als efficiëntie, excelleren, topprestaties, motivatie en persoonlijke ontwikkeling.

Marga Hoek

Marga Hoek

Veelgevraagd spreker op gebied van economie, duurzaam ondernemen en circulaire economie.

Wouter de Vries jr.

Wouter de Vries jr.

Wouter schrijft niet alleen boeken op het gebied van dienstenmarketing, maar is ook een begenadigd en boeiende spreker over marketing en management.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Leen Zevenbergen.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.