Meike de Jong boeken als dagvoorzitter doe je bij Het Sprekersburo.

Meike de Jong

Ze heeft als dagvoorzitter veel affiniteit met arbeidsmarkt, de financiële sector, de energie- en mobiliteitssector, agrifood- & retail en (slimme) zorgtechnologie.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Debatleider
  • Discussieleider
  • Interviewer

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Presentaties

Tarief categorie dagvoorzitter

€ 3.500 tot € 5.000

Om Meike de Jong te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Meike de Jong boeken als dagvoorzitter

Presentator RTL Nieuws, journalist en dagvoorzitter

  • Nieuwslezer Ontbijtnieuws bij RTL
  • Nieuwslezer RTL Nieuws / RTL Z

Naast haar presentatie-werkzaamheden wordt Meike de Jong regelmatig gevraagd als dagvoorzitter. Door haar brede algemene kennis en journalistieke achtergrond is Meike inhoudelijk een sterke dagvoorzitter.

Ze maakt zich veel onderwerpen snel eigen en wordt enthousiast over thema’s als energietransitie, mobiliteit, economische ontwikkelingen & arbeidsmarkt, transitie in de zorg, technologie, retail en agrifood.

Inhoudelijk denkt Meike ook graag mee over de bijeenkomst en hoe deze vorm te geven. Dit betekent dat ze graag de gastsprekers vooraf spreekt, zodat de bijeenkomst zo inhoudelijk en interactief mogelijk kan worden. Door haar grondige voorbereiding weet ze het beste uit de deelnemers te halen en weet ze een prettige sfeer neer te zetten. Door haar plezierige omgang voelen deelnemers zich veilig aan tafel.

Ze is enthousiasmerend, oprecht geïnteresseerd, nieuwsgierig, energiek, oprecht en een veelgevraagd dagvoorzitter met een vrolijke noot.

Eerder werkte ze onder andere in opdracht van Skipr, The Road Symposium, het Nationaal Congres Evenementen en Pro Memorie Congres.

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Meike de Jong

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Meike de Jong

Meike de Jong werd geboren op 23 maart 1979 in Tilburg is journaliste, presentatrice en nieuwslezeres op radio en televisie.

Zij volgde de studie televisie-journalistiek aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg waar zij in 1999 afstudeerde. In 2000 begon ze als redacteur en verslaggeefster bij Omroep Brabant. Vier jaar later werd Meike één van de vaste presentatrices van het nieuwsbulletin ‘Brabant Nieuws’. Tevens presenteerde ze voor de omroep het scholierenspel ‘Brabant Battle’.

Na ruim negen jaar stapt Meike de Jong in 2011 over naar RTL Nederland. Daar gaat ze aan de slag als redactrice voor het ontbijtnieuws. Voor deze uitzendingen sprak ze regelmatig items in. Nadat ze in 2013 tweemaal invalt bij het RTL Ontbijtnieuws wordt ze de vaste invaller van Jan de Hoop, die haar ook begeleidde als presentatrice.

Meike werkt als presentator en redacteur bij RTL Nieuws. Zo is ze te zien in de vroege uurtjes bij het Ontbijtnieuws op RTL4, overdag bij RTLZ, 's avonds bij EditieNL, RTL Nieuws van half 8 en het late RTL Nieuws op RTL4. Voor de avonduitzendingen valt ze regelmatig in voor Merel Westrik en Daphne Lammers.

Voor Talpa Radio is ze regelmatig te horen als nieuwslezers voor de zenders Radio 10, Radio 538 en Veronica.

Meike de Jong boeken als dagvoorzitter of gespreksleider

Sinds 2006 wordt Meike regelmatig gevraagd als dagvoorzitter of gespreksleider voor Nederlandstalige en Engelstalige congressen en bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Als ervaren dagvoorzitter denkt Meike de Jong graag mee over de formule van de bijeenkomst. Met haar journalistieke achtergrond weet zij zich vrijwel ieder thema en branche eigen te maken.

Voorafgaand spreekt ze met de gastsprekers om kennis te maken en bijdrages op elkaar af te stemmen. Ze maakt er een inhoudelijk en interactieve bijeenkomst van. Waar interviews, speeches en interactie met het publiek elkaar afwisselen, maar ook zeker met een vrolijke noot.

Ze leidt bijeenkomsten, zorgt voor goede overgangen en neemt interviews af, leidt debatten en zorgt voor interactie met de zaal.

Meike de Jong boeken voor jouw evenement? Deze bekende nieuwslezeres boek je snel en eenvoudig bij Het Sprekersburo. Neem contact met ons op voor meer informatie, prijs en beschikbaarheid.


Deel deze pagina

Meike de Jong inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Meike de Jong.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Meike de Jong via Het Sprekersburo. Wil je Meike de Jong inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Meike de Jong

Het boeken van Meike de Jong als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Meike de Jong heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Meike de Jong plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Meike de Jong.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Meike de Jong helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Meike de Jong de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Meike de Jong aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Meike de Jong te evalueren.

Veelgestelde vragen

Vergelijkbare dagvoorzitters

Ontdek andere dagvoorzitter en gespreksleiders in dezelfde categorie zoals Meike de Jong! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde dagvoorzitters. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Roland Koopman

Roland Koopman

Roland is presentator, beurscommentator bij RTL Z en dagvoorzitter. Hij heeft gedegen kennis over financiële en economische zaken.

Hella Hueck

Hella Hueck

Economieverslaggever en nieuwslezer

Elianne Kuepers

Elianne Kuepers

Diana Matroos

Diana Matroos

Ze is een zeer ervaren journalist en presentatrice. Voormalig anchor RTL Nieuws en presentator bij BNR Nieuwsradio.

Opzoek naar andere dagvoorzitters?

Overzicht alle dagvoorzitters

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Meike de Jong.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.