MiER - Foto: (c) Merlijn Doomernik

MiER

Een succesvol cabaretduo dat als dagvoorzitters verrassend inspeelt op wat er gebeurt in de zaal met scherpe vragen en grappen.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie dagvoorzitter

Om MiER te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

MiER boeken als dagvoorzitter

Dagvoorzitters & cabaret, de ultieme combinatie! Beschikbaarheid aanvragen

Biografie MiER

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 MiER

MiER is al jaren een zeer succesvol cabaretduo, maar tegelijkertijd onbekend bij het grote publiek. Dit komt doordat ze zich volledig hebben toegelegd op cabaret en dagvoorzitterschappen op maat voor zakelijke bijeenkomsten. Toen Erik F. Kuperus en Michel Verheijden elkaar ontmoetten begonnen ze zoals zovelen met cabaret te maken voor het theater, maar al gauw legden ze zich toe op de zakelijke markt. Michel Verheijden: “Het leuke van ons werk is dat je je elke keer in een nieuw onderwerp mag verdiepen en het publiek de ene keer bestaat uit fabrieksarbeiders en dan weer uit bankiers of accountants, en dat maakt het elke keer weer spannend”

Inmiddels heeft MiER voor zo’n 1.000 verschillende opdrachtgevers gespeeld, met evenveel verschillende onderwerpen die behandeld zijn variërend van banken en verzekeraars die fuseren en vervolgens weer bedrijfsonderdelen loskoppelen, medische congressen, relatiebijeenkomsten, sales & marketing dagen, ICT-bijeenkomsten over verschillende softwarepakketten, technische bedrijven van slotenmakers tot CT scanners, diverse prijsuitreikingen, callcenters, telecombedrijven, infrastructuur, overheden, MVO, energiebedrijven, uitvaartondernemers, kinderopvang, watermanagement enz.

Voorstellingen van MiER zijn altijd geheel geïmproviseerd: op basis van de gebeurtenissen op de bijeenkomst en gesprekken met de mensen in het publiek worden scènes gespeeld waarin al deze informatie terugkomt. Dat is niet alleen heel erg leuk, maar ook heel nuttig; door met de zaal te praten over het onderwerp van de dag wordt de samenvatting niet alleen door de cabaretier of de dagvoorzitter gegeven, maar door het publiek zelf. Zo blijft het onderwerp veel beter hangen en bovendien blijkt uit evaluties dat het publiek deze manier van werken erg waardeert. De gemiddelde cijfers voor inhoud en ‘leuk’ liggen ruim boven de 8.5

Als dagvoorzitters/presentatoren improviseren Erik en Michel natuurlijk niet alles, er wordt wel degelijk voorbereid. Verwacht geen formele dagvoorzitter die volledig bekend is met de inhoud en al zijn (kritische) vragen al heeft voorbereid, maar een doorgewinterd presentatie duo dat adequaat inspringt op wat er gebeurt op het podium en in de zaal door soms een scherpe vraag te stellen en dan weer met een grap te reageren. Nooit zullen ze echter proberen om mensen onderuit te halen of grappen te maken ten koste van de opdrachtgever. Hun ervaring als improvisatie-cabaretiers stelt hen in staat de sfeer van elke bijeenkomst in de hand te houden en dat is belangrijk, want informatie komt beter binnen als de sfeer positief is. Voor MiER is humor dus geen einddoel, maar een middel om een boodschap over te brengen. Erik Kuperus: ‘een grap blijft beter hangen dan een sheet’. Het duo-schap is natuurlijk een onderscheidend kenmerk van MiER, het heeft als voordeel dat het dynamiek in de bijeenkomst brengt. Zo kan de één een interview op het podium houden, terwijl de andere helft van het duo in de zaal staat waar hij meteen reacties kan peilen bij het publiek, de tijd bewaakt en aanvult wat ontbreekt.

Ook in De Wereld Draait Door-achtige settings werkt het co-presentatorschap uitstekend, waarbij één helft van het duo de lead heeft, en de ander fungeert als side-kick. Kortom, avondvullend met een combo, onderbrekend met een pianist of presenterend zonder begeleiding: MiER is een echte toevoeging aan jouw bijeenkomst.


Deel deze pagina

MiER inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over MiER .

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter MiER via Het Sprekersburo. Wil je MiER inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van MiER

Het boeken van MiER als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die MiER heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van MiER plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van MiER .

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die MiER helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt MiER de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal MiER aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van MiER te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met MiER.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.