Rens de Jong boeken als doeltreffend dagvoorzitter doe je bij Het Sprekersburo.

Rens de Jong

Rens de Jong vermaakt als dagvoorzitter het publiek op enthousiaste wijze en brengt alle ervaringen in de zaal samen.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

 • Dagvoorzitter
 • Debatleider
 • Discussieleider
 • Interviewer
 • Paneldiscussie
 • Presentator
 • Spreker
 • Talkshow-host

Beschikbaar voor

 • Dagvoorzitterschappen
 • Lezingen
 • Presentaties
 • Webcasts
 • Webinars

Tarief categorie dagvoorzitter

Op aanvraag

Om Rens de Jong te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Rens de Jong boeken als dagvoorzitter

Radio- en televisiepresentator, spreker en dagvoorzitter

Rens de Jong behoort tot de top van moderators in Nederland en is vooral bij het bedrijfsleven een graag gezien dagvoorzitter.

Door zijn jarenlange ervaring zoekt hij graag de uitdaging in het programma. Hij denkt graag mee over het evenement en het opzetten van een draaiboek. Een goede inhoudelijke bijeenkomst is er een waar interviews, speeches en interactie met het publiek elkaar afwisselen. Rens is hier door zijn journalistieke ervaring een meester in.

Tijdens de bijeenkomst weet Rens zijn gasten op hun gemak te stellen en zo het beste uit het gesprek te halen. Hij voelt daarnaast zijn publiek goed aan en creëert interactie en betrokkenheid door het snelle schakelen tussen sprekers en publiek. Daarmee weet hij de juiste snaar te raken.

Rens de Jong heeft ook ruime ervaring in online bijeenkomsten zoals webinars, webcasts of online seminars. Rens adviseert graag hoe je dit kunt opzetten, want een goede voorbereiding is wel een vereiste.

Onderwerpen waar Rens enthousiast van wordt zijn onder andere: technologie en technologische impact, duurzaamheid en duurzame innovatie, ondernemerschap en human capital.

Zijn energie, enthousiasme, scherpte en humor werken aanstekelijk en dat maakt hem voor veel opdrachtgevers een ideale dagvoorzitter.

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Rens de Jong

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Rens de Jong

Rens de Jong werd geboren op 25 augustus 1975 in Muiden en is radio- en televisiepresentator.

Rens de Jong is een veelzijdig presentator en journalist.  Rens is bedenker en presentator van verschillende programma’s  zoals BNR Duurzaam, de Grote BNR Klantenshow, en BNR Leiderschap.  Door zijn jarenlange ervaring bij het  financieel-economische radiostation BNR Nieuwsradio voelt Rens zich thuis in onderwerpen zoals leiderschap, ondernemerschap, duurzaamheid en technologie. Daarnaast schrijft hij columns over  het bedrijfsleven, politiek, reclame en media. Ook is hij oprichter van de BNR in BusinessClub.

Rens is een zeer energieke presentator die de zaal op een enthousiasmerende manier bij de discussie weet te betrekken. “Vaak heeft het publiek gezamenlijk meer ervaring, dan de spreker op het podium. Daar maak ik graag gebruik van”.

Rens werkte eerder bij AT5 en het NOS Journaal. Hij studeerde Journalistiek en Film- en Televisiewetenschappen. Hij is lang actief geweest in de internationale debatwereld, waar hij meerdere toernooien op zijn naam schreef.

Rens de Jong boeken als dagvoorzitter

De Jong is beschikbaar als dagvoorzitter, discussieleider, debatleider en interiewer bij evenementen en congressen. Zijn journalistieke achtergrond gecombineerd met zijn brede interesse maken Rens de Jong een veelgevraagd dagvoorzitter. Heb jij interesse om Rens de Jong te boeken als dagvoorzitter? Neem gerust contact met ons op.


Deel deze pagina

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Rens de Jong:

 • Greenport Aalsmeer
 • Rabobank Nederland

Beoordelingen

Dagvoorzitterschap van Rens de Jong

Opdrachtgevers beoordeelden het dagvoorzitterschap van Rens de Jong gemiddeld met een / 10 (0 beoordelingen).

Rens de Jong inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Rens de Jong.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Rens de Jong via Het Sprekersburo. Wil je Rens de Jong inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Rens de Jong

Het boeken van Rens de Jong als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Rens de Jong heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Rens de Jong plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Rens de Jong.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Rens de Jong helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Rens de Jong de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Rens de Jong aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Rens de Jong te evalueren.

Veelgestelde vragen

Vergelijkbare dagvoorzitters

Ontdek andere dagvoorzitter en gespreksleiders in dezelfde categorie zoals Rens de Jong! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde dagvoorzitters. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Roland Koopman

Roland Koopman

Roland is presentator, beurscommentator bij RTL Z en dagvoorzitter. Hij heeft gedegen kennis over financiële en economische zaken.

Roelof Hemmen

Roelof Hemmen

Roelof Hemmen is presentator en nieuwslezer. Als dagvoorzitter biedt hij een scherpe visie en leidt hij alles in goede banen.

Opzoek naar andere dagvoorzitters?

Overzicht alle dagvoorzitters

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Rens de Jong.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.