Tom Jessen boeken als doeltreffend dagvoorzitter doe je bij Het Sprekersburo.

Tom Jessen

Tom Jessen weet veel over media, wetenschap, economie, cultuur en sport. Als dagvoorzitter voelt hij wat er leeft in het publiek.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

 • Dagvoorzitter
 • Debatleider
 • Discussieleider
 • Interviewer
 • Spreker

Beschikbaar voor

 • Dagvoorzitterschappen
 • Lezingen
 • Webcasts
 • Webinars

Tarief categorie dagvoorzitter

Om Tom Jessen te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Tom Jessen boeken als dagvoorzitter

Journalist, podcast host, radio & tv-presentator, spreker en dagvoorzitter

Tom Jessen is een bekende, veelgevraagde dagvoorzitter. Het grote publiek kent hem als presentator van BNR Nieuwsradio en RTL Z. Jaarlijks begeleidt Tom tientallen zakelijke congressen en seminars in binnen- en buitenland. Hij presenteerde voor PwC, Rijkswaterstaat, ministerie van Economische Zaken & Klimaat en Adformatie.

In de rol van dagvoorzitter onderscheidt Tom zich door scherpte, kennis, snelheid én humor. Opdrachtgevers omschrijven hem als een dynamische dagvoorzitter die bezoekers tot de laatste seconde boeit. Met zijn charisma en enthousiasme tilt hij elk congres naar een hoger niveau.

Tom Jessen is één van de meest gevraagde online webinar hosts van Nederland. Hij begeleidt als dagvoorzitter verschillende online events voor A-merken, overheden en organisaties bij hun event, zowel in binnen- als buitenland.

Tom is snel thuis in uiteenlopende onderwerpen. Daardoor is hij breed inzetbaar. Van duurzaamheid tot medische thema’s. En van economie tot innovatie en techniek. Hij presenteert ook in het Engels of Duits.

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Tom Jessen

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Tom Jessen

Tom Jessen werd geboren op 5 februari 1990 in Sittard en is radio- en televisiepresentator, journalist en dagvoorzitter.

Tom Jessen is een uniek, verbaal talent. Hij heeft gewerkt voor Veronica en is nu de stem en het gezicht van het dagelijkse ochtendprogramma op L1. Dit combineert hij met zijn presentatiewerk voor RTL Z en BNR Nieuwsradio.

Hij weet het publiek voor zich te winnen met zijn charme en grote kennis van zaken. Tom is goed geïnformeerd op het gebied van media, wetenschap, economie, cultuur en sport. Hij is jong, scherp, energiek en journalistiek onderlegd.

Als gastheer heeft hij een feilloos gevoel voor wat er leeft onder publiek en gasten. 

Waarom Tom Jessen inhuren voor je webinar?

Tom is de nummer één moderator voor webinars. Hij schakelt razendsnel tussen sprekers en zorgt voor diepgang. Tom Jessen verstrekt de reputatie van jouw organisatie online. Door zijn ervaring als moderator weet hij gasten op hun gemakt te stellen, wat zorgt voor interactie, verbinding en betrokkenheid. Zo verveelt een online evenement nooit!

Tom Jessen als spreker, dagvoorzitter of presentator

Tom Jessen is te boeken als dagvoorzitter, presentator, discussieleider of als gastspreker. Maar ook een presentatie op maat behoort tot de mogelijkheden. Heb je een ijzersterke moderator nodig voor je event of congres? Neem dan gerust contact met ons op.


Deel deze pagina

Tom Jessen op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Tom Jessen

Wil je een impressie krijgen van Tom Jessen als dagvoorzitter, tijdens een interview of als aankondiging van een event? Bekijk dan hiernaast de video.

Tom Jessen

Webinar door host Tom Jessen

Tom Jessen

Tom Jessen in gesprek met Jort Kelder

Tom Jessen

Showreel Tom Jessen

Aanbevelingen voor Tom Jessen

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over Tom Jessen als dagvoorzitter of gespreksleider. Lees de enthousiaste reacties.

Tom Jessen is een enthousiaste en energieke moderator die ondanks een moeilijk en politiekgevoelig onderwerp voor een ontspannende sfeer kon zorgen. Dankzij zijn brede economische kennis en politieke sensitiviteit heeft Tom de discussie heel kundig in goede banen geleid. Hij is heel scherp en alert geweest om de ongemakkelijke stilte momenten in het gesprek te voorkomen.

Provincie Flevoland - Lelystad

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Tom Jessen:

 • Provincie Flevoland
 • Pon
 • Skoda
 • KLM
 • Rijkswaterstaat (ministerie van Infrastructuur en Waterstaat)
 • Gemeente Amsterdam
 • Bol.com
 • Achmea

 

Beoordelingen

Dagvoorzitterschap van Tom Jessen

Opdrachtgevers beoordeelden het dagvoorzitterschap van Tom Jessen gemiddeld met een 8.0 / 10 (1 beoordelingen).

Tom Jessen inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Tom Jessen.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Tom Jessen via Het Sprekersburo. Wil je Tom Jessen inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Tom Jessen

Het boeken van Tom Jessen als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Tom Jessen heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Tom Jessen plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Tom Jessen.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Tom Jessen helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Tom Jessen de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Tom Jessen aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Tom Jessen te evalueren.

Veelgestelde vragen

Vergelijkbare dagvoorzitters

Ontdek andere dagvoorzitter en gespreksleiders in dezelfde categorie zoals Tom Jessen! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde dagvoorzitters. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Rens de Jong

Rens de Jong

Rens de Jong vermaakt als dagvoorzitter het publiek op enthousiaste wijze en brengt alle ervaringen in de zaal samen.

Roland Koopman

Roland Koopman

Roland is presentator, beurscommentator bij RTL Z en dagvoorzitter. Hij heeft gedegen kennis over financiële en economische zaken.

Opzoek naar andere dagvoorzitters?

Overzicht alle dagvoorzitters

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Tom Jessen.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.