Tom van 't Hek

Tom van 't Hek is een van onze meest veelzijdige sprekers. U boekt hem ook voor het leiden van congressen en gesprekken.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Dagvoorzitter
 • Debatleider
 • Discussieleider
 • Excursie
 • Lezing op maat
 • Presentator
 • Spreker

Beschikbaar voor

 • Dagvoorzitterschappen
 • Lezingen
 • Lezingen op maat
 • Presentaties

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Tom van 't Hek te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Tom van 't Hek boeken als spreker

Ex-hockeyer, arts, radiopresentator, spreker en dagvoorzitter

 • Voormalig huisarts
 • Voormalig bondscoach dames hockey, brons op Olympische Spelen Atlanta 1996
 • Voormalig Tophockeyer
 • Radiopresentator BNR Nieuwsradio
 • Radiopresentator NOS, langs-de-lijn en Radio Tour de France
 • Ambassadeur voor Stichting Mont Ventoux

 

Tijdens zijn presentatie spreekt Tom van 't Hek enthousiast en vol passie over zijn visie op teambuilding, coaching, leiderschap en samenwerking.
Bovendien kan hij als geen ander een duidelijke verbinding leggen tussen sport en bedrijfsleven en weet hij elk thema begrijpelijk en bereikbaar te maken. Dit alles ondersteund met inspirerende voorbeelden uit de sport en bedrijfsleven.

“Hoe uw organisatie zich kan onderscheiden in de sector”, “waarom een goed doordacht personeelsbeleid nu belangrijker is dan ooit” en “de kracht van teamspirit”. Allemaal onderwerpen waar Tom graag over spreekt.

Hij is een graag geziene spreker binnen organisaties zoals zorg, onderwijs en overheid maar ook zeker bij het bedrijfsleven. Met de nodige humor weet hij met zijn lezing de juiste snaar te raken.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Tom van 't Hek

Tom van 't Hek verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Tom van 't Hek kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • Communicatie.
 • Het bereiken van doelen.
 • Hoe om te gaan met tegenslagen.
 • Doorzettingsvermogen.
 • Teambuilding.
 • Leiderschap.
 • Management.
 • Topsport.

Biografie Tom van 't Hek

Lees meer over Spreker Tom van 't Hek

Tom van ’t Hek werd geboren op 1 april 1958 in Naarden, is een voormalig Nederlands tophockeyer, die in zijn carrière 221 interlands (106 doelpunten) speelde.

Sportieve carrière

Zijn debuut voor de Nederlandse hockeyploeg maakte Van 't Hek op 24 september 1976 in Poznan, in de oefeninterland Nederland-DDR (2-4). Van ’t Hek maakte furore als een behendige linkerspits, die met Kampong in 1985 de landstitel in de hoofdklasse won. 

Na zijn actieve carrière legde hij zich eerst toe op zijn maatschappelijke carrière. Van origine is Tom van ‘t Hek huisarts. In die hoedanigheid heeft hij vier jaar fulltime gewerkt, maar al snel keerde hij terug in het hockey: in oktober 1994 trad hij aan als bondscoach van de Nederlandse vrouwenselectie als opvolger van de opgestapte Bert Wentink. Onder zijn leiding won de nationale ploeg in Amstelveen de Europese titel (1995), de bronzen medaille bij de Olympische Spelen van Atlanta (1996), de zilveren medaille bij het wereldkampioenschap in Utrecht (1998), de Champions Trophy in Amstelveen (2000) en de bronzen medaille bij de Olympische Spelen van Sydney (2000). Bij dat laatste toernooi zwaaide Van ’t Hek af. Marc Lammers volgde hem op. 

Tom van 't Hek als presentator

De jongere broer van cabaretier Youp van 't Hek was werkzaam als presentator van de radioprogramma's ‘Langs de Lijn’ en ‘Radio Tour de France’. Ook presenteerde hij tot en met 2006 op de zondagavond op Radio 1 ‘Het Hek van de Dam’. Sinds 2010 is Van 't Hek een van de tafelgasten bij NOS Studio Voetbal. 

In 2013 is Tom van ’t Hek ambassadeur geworden voor de Stichting Mont Ventoux. Een stichting die zich inzet voor de kankerbestrijding.

Tom van ’t Hek maakte in juni 2013 de overstap naar BNR Nieuwsradio als de nieuwe presentator van het nieuwe ochtendprogramma ‘De Ochtendspits’. Vanaf juni 2013 was hij elke ochtend tussen 06:00 en 09:30 uur te horen op de radiozender.  Na ruim drie jaar dagelijks het ochtendprogramma  De Ochtendspits bij BNR Nieuwradio te hebben gepresenteerd, besluit Tom van ’t Hek om in augustus 2016 te stoppen.

Tom van ’t Hek blijft wel gewoon beschikbaar voor het verzorgen van lezing als spreker en het leiden van congressen als dagvoorzitter of gespreksleider


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Tom van 't Hek

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Tom van 't Hek. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Tom van 't Hek inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Tom van 't Hek.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Tom van 't Hek via Het Sprekersburo. Wil je Tom van 't Hek inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Tom van 't Hek

Het boeken van Tom van 't Hek is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Tom van 't Hek heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Tom van 't Hek plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Tom van 't Hek.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Tom van 't Hek helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Tom van 't Hek de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Tom van 't Hek aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Tom van 't Hek te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Tom van 't Hek het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Tom van 't Hek is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Tom van 't Hek spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Willemijn Maas

Willemijn Maas

Als spreker combineert Willemijn haar scherpe analytische vermogen over management en leiderschap met praktisch inzicht.

Michiel Muller

Michiel Muller

Een echte ondernemer die alles al heeft ervaren. Deze spreker weet u alles te vertellen over succesvolle strategieën.

Marc van Eck

Marc van Eck

Marc is een inspirerende spreker en ondernemer op gebied van leiderschap, internal branding, positionering en klantgericht handelen.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Tom van 't Hek.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.