Bedankt voor je aanvraag!

Je aanvraag is verstuurd. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Wij gaan gelijk voor je aan de slag!

Jouw aanvraag

Je ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging van jouw aanvraag. Mocht je deze bevestiging niet binnen 5 minuten ontvangen, controleer dan de map 'ongewenste email' of 'spambox' voordat je een nieuwe aanvraag doet.

Wij nemen jouw aanvraag met zorg in behandeling en zullen trachten binnen een werkdag je aanvraag te beantwoorden. Deze ontvang je op het door jouw opgegeven e-mailadres.

Direct contact

Heb je meer aanvragen of wil je direct contact opnemen? Bel dan met 0321 317 121 en wij helpen je graag verder.

Neem contact op

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Het Sprekersburo via onderstaande gegevens.

Het Sprekersburo | sprekers & dagvooorzitters

Het Sprekersburo
Postbus 32
8250 AA Dronten

Contact Het Sprekersburo 0321 - 317 121

Het Sprekersburo, dat spreekt voor zich.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een spreker

De meeste lezingen duren 45 tot 60 minuten, soms met nog ruimte voor een korte vragenronde. In overleg is korter of langer mogelijk maar wij adviseren doorgaans minimaal 30 minuten vrij te maken in het programma.

Wanneer u lang (3 tot 7 maanden) van te voren een optie plaatst, is de kans groter dat de desgewenste spreker nog beschikbaar is. Op korte termijn zijn er ook verschillende mogelijkheden, maar wij adviseren altijd, kom zo vroeg mogelijk dat maakt de kans dat de door u gewenste spreker nog beschikbaar is.

Nagenoeg alle sprekers in Nederland zijn bij Het Sprekersburo te boeken. Wij werken samen met veel verschillende sprekers, agencys, boekingsbureaus en managementkantoren om sprekers te boeken die niet op onze website staan. Iemand in het bijzonder in gedachten? Laat het ons weten en wij doen je een voorstel.

Boekingen kunnen zowel telefonisch als per e-mail worden bevestigd. Direct hierna wordt de spreker door ons vastgelegd en is er een overeenkomst tot stand gekomen. Zodra alle gegevens definitief zijn zullen wij jouw een overeenkomst sturen, eventueel voorzien van een rider (document met speciale operationele en/of technische voorzieningen waar opdrachtgever voor dient te zorgen/tekenen). Je tekent de offerte of overeenkomst en eventuele rider en retourneert deze aan Het Sprekersburo. De boeking kan dan niet meer kosteloos worden gewijzigd.

Je organiseert binnen kort een evenement of bijeenkomst dan huur je een inspirerende spreker in. Maar wat kost de populaire spreker van Nederland eigenlijk? Dat hangt van een aantal factoren af zoals bekendheid, kennis, ervaring, beschikbaarheid e.d. Om te helpen kunnen we wel indicatie tarieven geven.

€ 500,- / € 1250,- | Beginnende sprekers
€ 1250,- / € 2000,- | Specialisten vaak wat onbekender
€ 2000,- / € 7500,- | Professionele sprekers (expert op kennisgebied, populaire en bekende Nederlanders)
€ 20.000,- | Beroemdheden veelal uit het buitenland

Bij Het Sprekersburo rekenen wij geen extra kosten zoals administratiekosten voor onze diensten. We werken samen met sprekers, die ons een commissie geven voor elke boeking die we doen. Gemakkelijk voor de spreker en krijgen onze klanten de beste tarieven en betalen ze nooit te veel.

Heb je nog een andere vraag?

Neem voor verdere vragen contact met ons op. Dat kan online via de chat of ons contactformulier of rechtstreeks te bellen met een medewerker van Het Sprekersburo op 0321 317 121.