Biografie Magic Minded

Lees meer over Magic Minded

Als spreker, trainer, illusionist en creatief denker is Jan Reinder continu bezig zich te verdiepen in denkprocessen en creativiteit.

Jan Reinder inspireert en motiveert bedrijven al meer dan 15 jaar met zijn Magic Minded bedrijfsshows. Vanuit zijn perspectief als professioneel illusionist en artiest geeft hij zijn visie weer over hoe je meer kunt halen uit je werk en leven.

Jan Reinder is sinds 2000 (na zijn afstuderen in fysiek theater, Dell 'Arte in Amerika) fulltime professioneel artiest. Hij reist regelmatig naar het buitenland voor internationale TV-shows of optredens in Azië, Europa en Amerika. Daarnaast verzorgde hij optredens voor Prins Albert van Monaco en Koningin Máxima. Jan Reinder is een gecertificeerd NLP Master practitioner, getraind door Richard Bandler (co-founder).

Daarnaast is hij getraind door bekende spreker en auteur Stephen Covey. Ook als opgeleid lid van 'the Profesional Speakers Academy' in Londen ontwikkelt hij zich als spreker nog altijd. Jan Reinder betreed Internationale podia zoals: The Worlds Greatest Magic show in Las Vegas, Comedy Magic Club en het bijzondere Magic Castle in Hollywood. Hij deelde het podium met internationale topartiesten als Chris Rock en Jay Leno.

Ook kunt u Jan Reinder kennen van tv-optredens in o.a.: Uri Geller show, Beat the best, Just for Laughs (Canada), Le plus Grand Cabaret Du Monde (Frankrijk), Funny Nice (China).  

In zijn presentatie daagt Jan Reinder het publiek uit om op een andere manier te denken. Door magische effecten te combineren met kennis, interactieve oefeningen en humor wordt het publiek geïnspireerd om in beweging te komen. Hij laat het publiek ervaren dat je kunt veranderen hoe je naar je werk en leven kijkt. Magic Minded brengt de boodschap van een bedrijf op een originele en krachtige manier over. Op deze manier wordt de impact van de boodschap vergroot. Een ruime keuze aan thema's die 'op maat' aan de organisatie wordt gepresenteerd, maakt de inhoud actueel en relevant voor het publiek. Jan Reinder geeft bedrijfsshows, workshops en trainingen zoals: Magic Minded, Mind Boost, Magisch Beïnvloeden en meer.

Magic Minded