Spreker Ronald van Zetten - Foto: (c) Ronald van Zetten

Ronald van Zetten

Voormalig directeur van de HEMA en expert op het gebied van retail en leiderschap. Een van onze meest ambitieuze sprekers!

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Ronald van Zetten te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Ronald van Zetten boeken als spreker

Voormalig CEO van de HEMA Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Ronald van Zetten

Ronald van Zetten verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Ronald van Zetten kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Ronald van Zetten

Lees meer over Ronald van Zetten

Ronald van Zetten is voormalig directeur van de HEMA. Sinds 2003 mocht hij zich CEO van deze franchiseorganisatie noemen. HEMA heeft winkels in Frankrijk, België, Duitsland, Spanje, Luxemburg, en sinds kort ook in Engeland. Wij kennen de HEMA vooral van haar rookworsten en tompoezen, maar wie was het gezicht achter de HEMA eigenlijk?

Van Zetten werd in 1962 in Baarn geboren. Op zijn zestiende rondt hij de havo af en gaat hij als vakkenvuller aan de slag bij de plaatselijke supermarkt. Na drie jaar besluit hij toch verder te studeren en begint hij cursussen en haalt zijn marketingdiploma's Nima A, B en C. Uiteindelijk gaat Ronald van Zetten de hbo-opleiding commercieële bedrijfskunde doen.

Op zijn 33e is Van Zetten al manager van een aantal filialen van supermarktketen Super de Boer. Naast zijn werkzaamheden als manager schrijft hij ook artikelen over het structureren van bedrijfsvoering voor lokale ondernemers. Deze artikelen worden een groot succes bij veel ondernemers. In de jaren negentig maakt Ronald van Zetten de overstap naar de drogisterijketen DA, waar hij hoofd commercie wordt. In 1998 wordt hij directielid bij bouwmarkt Praxis en in 2000 wordt hij directeur sales and services bij Albert Heijn.

In 2003 wordt Ronald van Zetten CEO van de HEMA. Tussen 2003 en 2010 worden 215 nieuwe HEMA filialen geopend. Onder zijn leiding opende HEMA naast Nederland ook vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Engeland. In april 2015 besluit Van Zetten om te stoppen bij de HEMA.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Ronald van Zetten

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Ronald van Zetten. Lees de enthousiaste reacties.

Ronald van Zetten inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Ronald van Zetten.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Ronald van Zetten via Het Sprekersburo. Wil je Ronald van Zetten inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Ronald van Zetten

Het boeken van Ronald van Zetten is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Ronald van Zetten heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Ronald van Zetten plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Ronald van Zetten.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Ronald van Zetten helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Ronald van Zetten de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Ronald van Zetten aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Ronald van Zetten te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Ronald van Zetten het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Ronald van Zetten is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ronald van Zetten spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Herman Pleij

Herman Pleij

Eén van de beste sprekers van Nederland. Hij weet als geen ander zijn publiek enthousiast te maken over cultuur en geschiedenis.

Gerard Kemkers

Gerard Kemkers

Voormalig schaatser en schaatscoach vertelt tijdens zijn presentatie over teamwork, leiderschap en talentontwikkeling.

Jarno Duursma

Jarno Duursma

Als trendwatcher is Jarno Duursma een veelgevraagd spreker over digitale technologie zoals blockchain, ai en kunstmatige intelligentie.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Ronald van Zetten.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.