Boek Frans Reichardt als spreker voor een inspirerende lezing bij Het Sprekersburo. Contact en bel 0321-317121.

Frans Reichardt

Zijn lezingen gaan over onderwerpen als klantgerichtheid en klantbeleving.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker
  • Trainer
  • Workshopleider

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Trainingen
  • Workshops

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Frans Reichardt te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Frans Reichardt boeken als spreker

Ondernemer, klantenluisteraar, auteur en spreker

Frans Reichardt is een veelgevraagd spreker, auteur en trainer op gebied van klantgerichtheid en klantbeleving.

Hij is al meer dan 35 jaar expert op het gebied van marketing en klantgerichtheid. Zijn focus ligt op het aanmoedigen van organisaties, merken, teams en professionals om een luisterende mindset te ontwikkelen, wat de bouwsteen vormt voor toekomstig succes. Met zijn inspirerende lezingen motiveert hij zijn publiek om luistervaardigheden te ontwikkelen, wat resulteert in verbeterde prestaties en het bevorderen van duurzame relaties en groei.

Als een veelgevraagd spreker, met al meer dan duizend wereldwijde presentaties, heeft Frans de kracht van luisteren bestudeerd en ingezet. Zijn presentaties, doordrenkt met nieuwe energie, zijn gericht op het stimuleren van een klantgerichte benadering. Hij behandelt een veelheid aan onderwerpen, zoals klantgerichtheid, klanttevredenheid, klantloyaliteit, en het belang van de klant in de customer experience.

Frans Reichardt benadrukt het belang voor organisaties om de stem van de klant serieus te nemen en deze als leidraad te gebruiken bij hun besluitvorming. Hij doet dit met een aanstekelijke mix van energie en humor, waarbij hij niet schuwt om traditionele denkwijzen ter discussie te stellen. Zijn presentaties bieden zijn publiek niet alleen nieuwe inzichten, maar ook de nodige motivatie om met hernieuwde energie te werken aan het creëren van tevreden klanten. 

Frans Reichardt is te boeken als spreker en trainer bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Frans Reichardt

Frans Reichardt verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Frans Reichardt kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Frans Reichardt

Lees meer over Spreker Frans Reichardt


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Frans Reichardt

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Frans Reichardt. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Frans Reichardt inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Frans Reichardt.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Frans Reichardt via Het Sprekersburo. Wil je Frans Reichardt inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Frans Reichardt

Het boeken van Frans Reichardt is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Frans Reichardt heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Frans Reichardt plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Frans Reichardt.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Frans Reichardt helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Frans Reichardt de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Frans Reichardt aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Frans Reichardt te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Frans Reichardt het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Frans Reichardt spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Remco Claassen

Remco Claassen

Remco Claassen is de expert op gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en communicatie.

Aaron Mirck

Aaron Mirck

Hij schreef diverse boeken over technologie en is oprichter van Aandachtswerk. Hij spreekt over technologie, slimmer werken en AI.

Roland Koopman

Roland Koopman

Financieel journalist en ancorman RTL Z

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Frans Reichardt.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.