Dagvoorzitter Bert Kuizenga - Foto: (c) Bert Kuizenga

Bert Kuizenga

Bert Kuizenga is acteur en presentator. Een dagvoorzitter die met zijn warme uitstraling een prettige sfeer in het publiek creëert.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie dagvoorzitter

Om Bert Kuizenga te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Bert Kuizenga boeken als dagvoorzitter

Presentator en acteur met een zeer informatief karakter. Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Bert Kuizenga

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Bert Kuizenga

Bert Kuizenga (1955) werd geboren als zoon van Groningse polderpioniers, die naar de Noordoostpolder trokken. Toen Bert anderhalf jaar oud was overleed zijn vader onverwachts. Mocht hij nog geleefd hebben dan was hij hoogstwaarschijnlijk net als zijn vader loonwerker geworden, zo zegt hij zelf. 

In 1995 en 1996 speelde Bert een hoofdrol in de TROS comedy Ik Ben je Moeder Niet. Van 2000 tot 2002 speelde hij wederom in een comedy serie Verkeerd Verbonden met oa Cees Geel en Elsje Wijn. 

Bert was 14 jaar lang werkzaam als presentator bij de TROS. Hij werd onder meer ingezet als presentator van het datingprogramma Blind Date (Op Goed Geluk). Daarnaast presenteerde hij een grote diversiteit aan programma's van TROS Actua tot het oudste amusementsprogramma op de Nederlandse televisie: Te land, ter zee en in de lucht.

Theater

Vorig theaterseizoen stond Bert in het theater met Jan Rietman. Op dit moment is hij actief als coach voor jonge en oude televisietalenten en mensen uit het bedrijfsleven.

Presentator, dagvoorzitter of discussieleider

Naast het boeken als presentator is Bert Kuizenga ook in te zetten als onder andere discussieleider en dagvoorzitter. Vooral een rustige en informatieve presentator.


Deel deze pagina

Bert Kuizenga inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Bert Kuizenga.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Bert Kuizenga via Het Sprekersburo. Wil je Bert Kuizenga inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Bert Kuizenga

Het boeken van Bert Kuizenga als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Bert Kuizenga heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Bert Kuizenga plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Bert Kuizenga.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Bert Kuizenga helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Bert Kuizenga de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Bert Kuizenga aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Bert Kuizenga te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Bert Kuizenga.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.