Hans Kazan boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Hans Kazan

Een persoonlijk verhaal over het leven vol rennen, vallen, opstaan en weer door gaan. Succes hebben en geluk waarderen!

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Spreker

Beschikbaar voor

 • Dagvoorzitterschappen
 • Lezingen
 • Lezingen op maat
 • Presentaties
 • Webinars

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Hans Kazan te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Hans Kazan boeken als spreker

Ondernemer, entertainer, spreker en dagvoorzitter

 • Eerste goochelaar in het programma Ren je Rot
 • Eigen goochelshows bij de TROS
 • Quizmaste in Prijzenslag bij RTL

Hans Kazàn begon al op jonge leeftijd met het leren van zijn eerste goocheltruc. Hij was gefascineerd door de magie van het goochelen. Op jonge leeftijd won hij zijn eerste internationale prijs tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Salles Pleyel in Parijs. Zijn passie voor goochelen groeide uit tot een succesvolle carrière, waarbij hij met zijn shows in theaters en op evenementen stond.

Zijn talent bracht hem al snel op televisie, waar hij in verschillende programma’s verscheen en uiteindelijk zijn eigen serie kreeg, waardoor hij een bekende televisiepersoonlijkheid werd.

Tegenwoordig deelt Kazàn zijn inspirerende verhaal op het podium als spreker. Hij spreekt vanuit het hart en deelt zijn persoonlijke ervaringen en uitdagingen van zijn leven en de lessen die hij leerde over veerkracht en doorzettingsvermogen. Zijn lezingen zijn authentiek, doorspekt met emotie en humor en bieden inspiratie van begin tot het einde.

Met een lange succesvolle carrière in de showbusiness heeft Kazàn veel geleerd, en deelt hij graag zijn inzichten met zijn publiek. De interactie met het publiek vormt altijd het hoogtepunt van zijn lezingen, zodat iedereen geïnspireerd en met een brede glimlach de zaal verlaat. Hans Kazàn boek je als spreker, dagvoorzitter en presentator bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Hans Kazan

Hans Kazan verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Hans Kazan kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • Leren van je fouten
 • Hoe kom je er weer bovenop?
 • Persoonlijk ups en downs
 • Nieuwe inzichten
 • Inspiratie

Het gaat er niet om hoe hard je kunt slaan, maar hoeveel je kunt incasseren.

Hans Kazàn

Biografie Hans Kazan

Lees meer over Spreker Hans Kazan

Hans Kazàn is in Nederland een begrip door de vele televisieprogramma´s die hij door de jaren heen presenteerde en de talloze optredens in theaters en tijdens evenementen. Naast presentator, schrijver en magic entertainer is Hans Kazàn een veelgevraagd motivational & inspirational speaker in het bedrijfsleven. 

Zijn primaire doel is mensen inspireren hun dromen om te zetten in daden. Dat doet hij met passie, enthousiasme en humor. Vanaf het eerste moment betrekt hij de zaal actief bij zijn presentatie waardoor elke lezing een wervelende belevenis wordt. 

Hans Kazàn heeft in zijn leven veel successen gekend maar ook de keerzijde van de medaille is hem bekend. Hij verloor zijn kind, zijn geld, zijn werk, zijn droom en ooit voor heel even zijn motivatie. Maar hij vocht zich terug. Hij leerde van de ervaringen en is nu sterker dan ooit. 

Je krijgt de gelegenheid mee te delen in een bijzonder verhaal dat je zal inspireren om durf te tonen en actie te ondernemen. Om je eigen succes en geluk te bepalen. Succes is krijgen wat je wilt. Geluk is waarderen wat je hebt. 

Hans illustreert zijn betoog met enkele verbijsterende magische effecten die de kracht van zijn verhaal versterken. Durf te dromen, onderneem actie en je blaast leven in wat je tot stand wilt brengen. Dat is geen illusie maar nuchter natuurlijk verklaarbare werkelijkheid. Een voordracht met diepgang, emotie en authentiek opgedane kennis waar iedereen van kan leren. Hans is echter ook een geboren entertainer. Door zijn aanstekelijk enthousiasme, zijn passie en oprecht positieve levenshouding alsmede door de actieve betrokkenheid van het publiek wordt elke lezing een onvergetelijke gebeurtenis.

Spreker, stand-up magicshow en presentator

 

U gaat een evenement organiseren en zoekt een bijzondere gastspreker of dagvoorzitter. Veel bedrijven weten inmiddels uit ervaring dat Hans Kazàn met zijn authentieke en herkenbare verhalen over vallen en opstaan, een breed publiek kan raken en boeien.
Wat gebeurt er met je als alles, waar je met zoveel enthousiasme aan hebt gewerkt, fout gaat? Hoe ga je verder en kom je er weer bovenop?
Met passie en humor vertelt Hans over zijn persoonlijke ups en downs. Nog belangrijker, hij biedt nieuwe inzichten, positieve inspiratie en... tot slot een goed gevoel.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Hans Kazan

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Hans Kazan. Lees de enthousiaste reacties.

Bezoekers gingen met nieuwe inzichten en met een brede glimlach naar huis!

UWV

It was important to have a speaker that was able to deliver a strong message but in a light hearted way. Hans achieved this by mixing magic with the overall theme. The feedback from the audience was extremely positive as Hans met all of our expectations.

Nike

Hans Kazàn is een bevlogen en enthousiaste spreker die met veel humor de gasten van begin tot eind weet te boeien.

Rabobank

Hans heeft mensen echt geraakt met zijn verhaal. Je kon een speld horen vallen. Het verhaal hoe hij negatieve invloeden heeft kunnen accepteren en telkens nieuwe dingen ondernam, sprak ons allen zeer aan!

Newcom Research & Consultancy

Met een 9,1 overtrof Hans Kazàn de hooggespannen verwachtingen!

Aegon

Hans Kazan inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Hans Kazan.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Hans Kazan via Het Sprekersburo. Wil je Hans Kazan inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Hans Kazan

Het boeken van Hans Kazan is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Hans Kazan heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Hans Kazan plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Hans Kazan.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Hans Kazan helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Hans Kazan de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Hans Kazan aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Hans Kazan te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Hans Kazan het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Hans Kazàn geeft lezingen tijdens evenementen over verschillende onderwerpen, waaronder zijn carrière, ondernemerschap, kansen en bedreigingen, en het omgaan met teleurstellingen en tegenslagen. Deze lezingen worden aangeboden in het Nederlands, Engels en Spaans.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Dylan Ahern

Dylan Ahern

Als mede-oprichter van De Kiesmannen, spreekt Dylan over democratie, jongerenparticipatie en burgerschap.

Thijs Verheul

Thijs Verheul

Hij richtte met 2 studenten United Wardrobe op en verkocht in 2020 het kledingplatform aan Vinted!

Jan Kees de Jager

Jan Kees de Jager

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Hans Kazan.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.