Dolf Jansen inhuren als presentator voor je evenement

Dolf Jansen is de snelste cabaretier, dagvoorzitter en presentator denkbaar, hij spreekt net zo snel als hij loopt.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Dolf Jansen?

Offerte aanvragen
Presentator Dolf Jansen - Foto: (c) Martin Oudshoorn

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Dolf Jansen)

Thema's

Talen

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Dolf Jansen als presentator boeken

Cabaretier, presentator en marathonloper!

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Dolf Jansen
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Dolf Jansen

Lees meer over Dolf Jansen

Dolf Jansen, geboren op 25 juni 1963 te Amsterdam, is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Hij start zijn cabaretcarrière met Hans Sibbel (Lebbis) in 1989 met succes wanneer hij aan het Leids Cabaret Festival meedoet. Daarna volgen vele uitverkochte cabaretprogramma's voor het duo Lebbis en Jansen, waaronder ook oudejaar programma's. De laatste jaren gaan de heren steeds meer hun eigen weg. Dolf maakte in het theater een serie solovoorstellingen, zoals‘JansenPraat’ en ‘DolfDurft’. Eind 2008 'ECHT', een oudejaarsvoorstelling, en in 2009 'Altijd verder', een voorstelling gebaseerd op zijn boek over hardlopen. In 2010 volgde een speciaal eenmalig verkiezingsprogramma 'Uitslag' in de Kleine Komedie en sloot hij 2010 af met wederom een Oudejaarsvoorstelling. In 2011 gaat hij de theaters langs met 'Als ik het niet doe, doet niemand het, en ook daar zal wel weer een reden voor zijn'. Een voorstelling die 3 verschillende vormen zal aannemen.

Dolf Jansen is creatief. Hij schrijft, veel en vaak: columns, gedichten, liedteksten, reisverhalen, interviews en voor diverse televisieprogramma's. Ook maakt hij geregeld speciale voorstellingen op maat voor bedrijven, congressen etc. en interviewt met scherpe tong. Op de radio is Jansen elke zondag te horen met 'Afslag Thunderroad' en elke zaterdagmiddag met 'Spijkers met Koppen'.

Dolf is een betrokken mens. Hij zet zich in voor Oxfam Novib en WarChild, de HIER!-campagne en het KWF. Dolf Jansen is inzetbaar als spreker, dagvoorzitter, interviewer, cabaretier en columnist. Vaak is hij stukken rustiger dan mensen van hem verwachten, maar de humor ligt altijd ergens op de loer!


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Dolf Jansen.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Dolf Jansen via Het Sprekersburo. Wil je Dolf Jansen inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Dolf Jansen in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Dolf Jansen?