Spreker Jochem Uytdehaage - Foto: (c) Congres in Beeld / Week van de Ondernemer

Jochem Uytdehaage

Voormalig Olympisch kampioen schaatsen die in zijn presentaties vertelt over ambitie en het doorzetten bij tegenslagen.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Jochem Uytdehaage te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Jochem Uytdehaage boeken als spreker

Jochem Uytdehaage is voormalig wereld- en Europees kampioen schaatsen, is tegenwoordig een ondernemer en een inspirerende spreker.

Zijn schaatspassie begon op achtjarige leeftijd met zijn eerste tochten op natuurijs. Via Jong Oranje en de KNSB kernploeg selectie, bereikte hij Olympisch succes in Salt Lake City in 2002, waar hij goud op de 5 en 10 kilometer veroverde en ook zilver op de 1.500 meter won. In de opeenvolgende jaren wint hij ook de Europese- en wereldtitel Allround schaatsen.

Nadat hij zijn schaatscarrière beëindigde, bleef Jochem actief in de sport, zowel in de zomer op de racefiets en triatlons, en 's winters bij de landelijke B-marathons met Team Skate4AIR.

Als veelgevraagd en energiek spreker deelt Jochem zijn inspirerende verhaal en ervaringen uit zijn topsportcarrière, vermengd met zakelijke inzichten. Met enthousiasme, energie en humor neemt hij zijn publiek mee op een reis door zijn successen en fouten, waarbij hij zijn lessen en inzichten deelt. Jochem denkt graag mee over de inhoud van zijn lezingen, zodat deze perfect aansluiten bij de wensen van zijn opdrachtgever en publiek. Hij geniet van het inspireren en motiveren van mensen, dat is waar hij het allemaal voor doet - dat is zijn goud!

Jochem Uytdehaage is te boeken als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Jochem Uytdehaage

Jochem Uytdehaage verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Jochem Uytdehaage kan ook een lezing op maat verzorgen.

- Ambitie.
- Doorzettingsvermogen
- Hoe bereik je de top
- Hoe ga je om met tegenslagen en onverwachte situaties
- Hoe motiveer je jezelf keer op keer weer voor die ene topprestatie op het moment dat het er om gaat. 

Biografie Jochem Uytdehaage

Lees meer over Spreker Jochem Uytdehaage

Jochem Uytdehaage wordt geboren in de zomer van 1976. Als kind kan hij maar moeilijk stilzitten en hij probeert veel verschillende sporten. Tijdens de tochten op natuurijs met zijn familie, ontdekt hij een voorliefde voor schaatsen. Het individuele afzien en de diversiteit van de sport spreken hem aan.

Hij besluit helemaal voor deze mooie sport te gaan en schopt het als jeugdtalent zelfs tot in Jong Oranje. In het seizoen 1998-1999 wordt hij opgenomen in de kernploeg.

De weg naar de top is niet altijd gemakkelijk, maar Jochem is een rasechte doorzetter. Gestructureerd en doelgericht zet hij zich in voor wat hij wil bereiken. Altijd gefocust op zijn doel. Voor minder zal hij het ook niet doen. “Ik wil continu op de grens van mijn kunnen balanceren”, zegt hij zelf. “Dat kost bloed, zweet en tranen, maar de resultaten zijn dan ook indrukwekkend”.

Jochem’s specialiteiten zijn de vijf en de tien kilometer. Niet voor niets behaalde hij op die afstanden tijdens de Olympische Spelen 2002 van Salt Lake City twee gouden plakken naast zijn zilveren medaille op de 1500m. Lange tijd was hij werelds snelste tot zijn wereldrecords op de vijf en tien kilometer in 2005 verbroken werden. Maar ook als allrounder kan hij zich meten met de groten van de schaatssport. Hij pakt diverse allround-titels, zowel nationaal als Europees en mondiaal.

Naast het schaatsen geeft Jochem regelmatig presentaties en clinics. Ook heeft hij een vaste column voor de Telegraaf.

In zijn presentaties komen thema's aan bod als ambitie, doorzettingsvermogen, hoe bereik je de top. Maar ook, hoe ga je om met tegenslagen en onverwachte situaties, hoe motiveer je jezelf keer op keer weer voor die ene topprestatie op het moment dat het er om gaat. 


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Jochem Uytdehaage

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Jochem Uytdehaage. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Jochem Uytdehaage inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jochem Uytdehaage.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Jochem Uytdehaage via Het Sprekersburo. Wil je Jochem Uytdehaage inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Jochem Uytdehaage

Het boeken van Jochem Uytdehaage is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Jochem Uytdehaage heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Jochem Uytdehaage plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Jochem Uytdehaage.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Jochem Uytdehaage helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Jochem Uytdehaage de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Jochem Uytdehaage aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Jochem Uytdehaage te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Jochem Uytdehaage het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Jochem Uytdehaage is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Jochem Uytdehaage spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Jan Mulder

Jan Mulder

Paul van Liempt

Paul van Liempt

Roland Koopman

Roland Koopman

Financieel journalist en ancorman RTL Z

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Jochem Uytdehaage.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.