Frits Sissing inhuren als presentator voor je evenement

Frits werkte voordat hij bij de televisie ging werken vele jaren in het bedrijfsleven in diverse marketing- en verkoopfuncties.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Frits Sissing?

Offerte aanvragen
Presentator Frits Sissing - Foto: (c) Frits Sissing

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Frits Sissing)

Thema's

Talen

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Frits Sissing als presentator boeken

Bekende televisie presentator van de AVRO

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Frits Sissing
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Frits Sissing

Lees meer over Frits Sissing

Er gaat niets boven Groningen. Zeker niet voor Frits, want daar is hij geboren op 18 september 1963. Hij groeit op in Baarn, maar keert terug naar zijn geboortestad om bedrijfseconomie te studeren. In 1988 rondt hij zijn studie af en vervult tot 1996 marketing- en verkoopfuncties bij chocoladefabrikant Droste en snoepfabrikant Red Band/Venco. In 1996 gooit hij het roer om en gaat zijn droom achterna. Dat jaar gaat hij aan de slag bij de Amsterdamse televisiezender AT5. Vier jaar later stapt hij over naar de AVRO en inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de gezichtsbepalende presentatoren van de AVRO op tv, radio en internet.

Frits is ook in het theater actief. Ooit begonnen bij het amateurgezelschap Star van Frank Sanders en Jos Brink stond Frits al in drie professionele producties in het theater.

In 2011 is Frits ook voor het eerst in een speelfilm te zien. Als directeur van het Rijksmuseum doet hij mee aan de familiefilm ‚Sinterklaas en het raadsel van 5 december.

Dagvoorzitter, moderator of presentator

Regelmatig wordt Frits door het bedrijfsleven ingehuurd voor uiteenlopende bijeenkomsten, die een presentator, moderator of dagvoorzitter vereisen. Frits werkte voordat hij bij de televisie ging werken vele jaren in het bedrijfsleven in diverse marketing- en verkoopfuncties. Hierdoor spreekt hij de taal van het bedrijfsleven, begrijpt snel wat er speelt en vertaalt dat, dankzij zijn presentatie-ervaring, in prettig verlopende bijeenkomsten, die hij op een aimabele, soepele manier leidt. En met verstand van zaken. Ook in aanloop naar het evenement is Frits voor zijn opdrachtgevers een sparringpartner, die meedenkt over de juiste opbouw van uw evenement.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Frits Sissing.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Frits Sissing via Het Sprekersburo. Wil je Frits Sissing inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Frits Sissing in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Frits Sissing?