Notice: session_start(): Ignoring session_start() because a session is already active in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 22 Froukje de Both boeken als presentator - Het Sprekersburo Warning: Undefined array key "item_faq" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 89

Froukje de Both inhuren als presentator voor je evenement

Notice: session_start(): Ignoring session_start() because a session is already active in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-presentator-intro.php on line 27

Froukje de Both staat bekend als een veelzijdig persoon op radio en televisie.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Froukje de Both?

Offerte aanvragen
Dagvoorzitter Froukje de Both - Foto: (c) Nick van Ormondt

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Froukje de Both)

Thema's

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Froukje de Both als presentator boeken

Presentatrice op radio en televisie oa. TV Makelaar

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Froukje de Both
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Froukje de Both

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-presentator-biografie.php on line 9 Froukje de Both

Froukje de Both, geboren op 20 april 1972 te Amsterdam, staat in Nederland bekend als een veelzijdige persoon: presentatrice, actrice en DJ bij Radio 538.

Na haar toneelopleiding bij ‘De Trap’ in Amsterdam vertolkt zij vanaf 1997 drie seizoenen lang de rol van Mariët in de tv-serie Goudkust.

Vervolgens presenteert ze in 2000 het programma 'Blind Match' op Net 5.

Begin 2001 vertolkt Froukje drie seizoenen de rol van Agnetha in de populaire tv-serie 'Costa!'. Naast haar vaste rol in deze serie wordt in 2003 ook de televisiefilm 'Pista' opgenomen, waarin zij eveneens de rol van Agnetha vertolkt. Verder is Froukje veel op het circuit te vinden. Zij heeft dan ook in april 2002 haar racelicentie gehaald voor het autoprogramma 'Zo Goed Als Nieuw', waarvoor zij de co-presentatie op zich neemt.

Sinds begin 2002 draait Froukje ook met bijzonder veel succes als DJ in het land. Naar aanleiding daarvan nodigt Radio 538 haar uit en sindsdien presenteert zij samen met Barry Paf iedere vrijdagavond het radioprogramma 'Friday Night Live'.

In februari 2004 verlengt Froukje haar contract met Radio 538 voor twee jaar en in maart 2005 wordt dat uitgebreid tot drie jaar. Daarmee is Froukje de enige vrouwelijke Nederlandse radio DJ met een langdurig contract bij een commercieel radiostation en dus één van de weinige vrouwen die op de radio "overleeft".

In 2003 presenteert Froukje haar eigen programma  'Loods 7' bij Yorin, de tv-zender waarvoor zij ook eerder dat jaar het programma 'Starstrippers' maakt.

In het voorjaar van 2004 werkt Froukje aan de opnames van de politieserie 'Missie Warmoesstraat', die in dat najaar door de EO wordt uitgezonden en waarin zij één van de hoofdrollen speelt. Ook is Froukje in datzelfde jaar in het theater te zien met een hoofdrol in de musical 'Love Me Just A Little Bit More'. Meer dan honderd voorstellingen speelt zij, naast Linda Wagenmakers en Charly Luske, de rol van Melanie.

Eind 2005 maakt Froukje samen met Gordon, Angela Groothuizen, Winston Gerschtanowitz en Victoria Koblenko de talkshow 'Thuis' voor Talpa.

In 2006 presenteert Froukje elke zaterdagavond op RTL5 het programma 'The Best of Boobytrap'. Ook doet Froukje in 2006 mee aan de eerste editie van het succesvolle televisieprogramma 'Dancing On Ice', waarin zij de sterren van de hemel schaatst en zelfs een finaleplek weet te bemachtigen.

Verder wordt Froukje samen met Sophie Hilbrand en Claudia de Breij genomineerd voor de Zilveren Radio Ster 2006 voor beste vrouwelijke radiopersoonlijkheid.

Eind 2006 tekent Froukje een exclusief contract bij RTL 4. Als kick off gaat Froukje begin 2007 in het programma 'Wie wordt de man van Froukje?’ opzoek naar haar prins op het witte paard.

Vanaf 2007 presenteert Froukje op RTL 4 het succesvolle programma ‘TV Makelaar’. Daarnaast is zij ook te zien als presentatrice van RTL GP, het autosportprogramma van RTL 7. Zij doet in deze live uitzendingen de studio presentaties van de Formule 1 races. Verder neemt zij de presentatie van het programma Men’s Health Covermodel 2007 voor haar rekening, tevens op RTL7.

In 2008 presenteert Froukje wederom twee seizoenen lang het populaire programma 'TV Makelaar', dat wekelijks een miljoen kijkers trekt.

Verder is Froukje in de zomer van 2008 één van de RTL-gezichten die het programma 'NL Vertrekt' voor haar rekening neemt.

Naast wederom een nominatie voor een Zilveren Radio Ster, wordt in 2008 ook haar RTL contract en haar Radio 538 contract verlengd.

In 2009 zette Froukje haar werkzaamheden voor 'TV Makelaar' voort. Verder was zij in de zomer van 2009 één van de presentatrices van het RTL zomerprogramma 'Ik Kom Bij Je Eten'. Naast haar televisiewerkzaamheden en Radio 538 wordt Froukje haar stem veelal ingezet voor commercials. Froukje werd in 2009 wederom genomineerd voor de Zilveren Radio Ster.

Vanaf half januari 2010 begeleide Froukje kandidaten in het programma '10 jaar jonger in 10 dagen', de metamorfose show waarin mensen aan zichzelf werken in plaats van een chirurgische ingreep te ondergaan.

2 Maart ging weer een nieuw seizoen 'TV Makelaar' van start, waarvoor zij samen met Tim Immers de presentatie verzorgde.

Afgelopen zomer was Froukje weer te zien als één van de presentatrices van het RTL zomerprogramma 'Ik Kom Bij Je Eten'. Het najaar van 2010 schitterde Froukje weer als presentatrice van het programma 'TV Makelaar'.

Februari 2011 was Froukje te zien in het tweede seizoen van het RTL programma '10 jaar jonger in 10 dagen' en in het voorjaar van 2011 was ze te zien bij de 'TV Makelaar', dat ze samen met Lieke van Lexmond  presenteerde.

Froukje is in de zomer van 2011 wederom te zien in het RTL programma 'Ik Kom Bij Je Eten'. Naast haar televisiewerkzaamheden is Froukje ook nog steeds elke vrijdagavond te horen op Radio 538 en schrijft een wekelijkse column in de Flair.

In het voorjaar van 2012 zal Froukje de Both weer te zien zijn in het RTL programma 'TV makelaar'. Samen met Lieke van Lexmond neemt zij de presentatie voor haar rekening.


Deel deze pagina

Warning: include(section-presentator-quote.php): Failed to open stream: No such file or directory in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 139 Warning: include(): Failed opening 'section-presentator-quote.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/8.0/share/pear') in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 139 Warning: include(section-presentator-onderwerpen.php): Failed to open stream: No such file or directory in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 142 Warning: include(): Failed opening 'section-presentator-onderwerpen.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/8.0/share/pear') in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 142 Warning: include(./section-presentator-nieuws-geen.php): Failed to open stream: No such file or directory in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 175 Warning: include(): Failed opening './section-presentator-nieuws-geen.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/8.0/share/pear') in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 175 Warning: include(/item-boekingen.php): Failed to open stream: No such file or directory in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 180 Warning: include(): Failed opening '/item-boekingen.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/8.0/share/pear') in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 180 Warning: include(section-presentator-referenties.php): Failed to open stream: No such file or directory in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 199 Warning: include(): Failed opening 'section-presentator-referenties.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/8.0/share/pear') in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 199

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Froukje de Both.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Froukje de Both via Het Sprekersburo. Wil je Froukje de Both inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Warning: include(./section-presentator-werkwijze.php): Failed to open stream: No such file or directory in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 213 Warning: include(): Failed opening './section-presentator-werkwijze.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/8.0/share/pear') in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 213 Warning: Attempt to read property "num_rows" on bool in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 221 Warning: include(section-presentator-andere.php): Failed to open stream: No such file or directory in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 227 Warning: include(): Failed opening 'section-presentator-andere.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/8.0/share/pear') in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 227

Heb je interesse om Froukje de Both in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Froukje de Both?

Warning: include(section-presentator-sprekersburo.php): Failed to open stream: No such file or directory in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 234 Warning: include(): Failed opening 'section-presentator-sprekersburo.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/8.0/share/pear') in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/item-presentatoren.php on line 234